Hirdetés
-
GAMEPOD
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Nekem pont hasonlóan videókérdésem van, valamit ír, hogy ehhez a beállításhoz 64 bites valamit töltsek le, de mit? Az a gondom, hogy brutál be tud néha szaggatni, pedig nem gyenge a gépem.
A másik, hogy nekem ilyen őserdős pálya van, amit kezdek unni. Egy csomó videót megnéztem, ott olyan normális fák meg minden. Ráadásul engem egy szigetről indít, nem hülyéskedek perceket kellett úsznom, hogy a következő szigetre eljussak (amit lehet, hogy csak a videóbállítások miatt nem látok amúgy), de ez így elég nudli. Vagy menjek csak, menjek, majd lesz normális rész, ami nem őserdő?
Új hozzászólás Aktív témák
gp Emlékeztek azokra az időkre, amikor nem a grafika volt minden? Amikor még a játékélmény egymagában adta el a játékokat?
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest