Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegitossj7
addikt
Itt az eset, mikor egy játékot a Single mentett meg, a trágya multit követően. Erre nem adnak ki SP DLC-t, csak MP-t...
-
pomorski
őstag
A második kérdésed is meg van válaszolva. A cikk absztraktjában (ha lehet ilyet írni itt) ez van írva: "Ahogy korábban ígérték a készítők, máris megérkezett a DOOM első fizetős kiegészítője." Én ezt úgy értelmezem, hogy pénzbe kerül. (39.99 euró az ára. Megnéztem a steam-en.)
-
Dr. Akula
félisten
2 kérdésem lett volna, de az egyiket látom már megválaszolták előttem (csak multi).
Ez ingyenes vagy perkálós dlc?
-
exedoc
senior tag
Egy jó single tényleg jobb lenne, de szerintem idővel az is fog jönni.
Szerk.: Hacsak nem egy új külön játékon dolgoznak már. Ki tudja.
Opp, Oli beelőzött, akkor ott a válasz. -
jorgoszka
tag
Inkább egy jóféle single DLC-vel kellene előrukkolni, az jobban izgatja a DOOM fanokat.
Ez meg egy ilyen tipikus, nesze semmi fogd meg jól multiplayer DLC - COD módra.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Ahogy korábban ígérték a készítők, máris megérkezett a DOOM első fizetős kiegészítője.
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook - Kamatmentes részletfizetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest