Már elérhető a DOOM: Unto The Evil

Az idén májusban megjelent DOOM hamar sokak kedvence lett, hiszen a klasszikus részek stílusát hozta vissza modern formában. A játékban ugyebár helyet kapott egy multiplayer mód is, amelyhez a készítők folyamatos frissítéseket és kiegészítőket ígértek. Az első premium DLC már elérhető, ehhez kaptunk egy új trailert is.

Az Unto The Devil nevet viselő bővítmény a szokásos extrákat tartalmazza, vagyis kaptunk új pályákat, fegyvereket, páncélokat, de egy új démonnal is gazdagabbak lettünk.

Előzmények

  • DOOM videoteszt

    1993 óta ismerjük a legendássá vált FPS-t, az elmúlt 12 évben azonban nem kaptunk új részt a sorozatból, szerencsére most egy igazán élvezetes reboottal tért vissza az Id Software.

  • Doom teszt (Xbox One)

    Pokoljárás a Marson, avagy a démonok ismét visszatértek, és csak mi állíthatjuk meg őket. Vajon az új Doom visszahozza az 1993-ban indult sorozat varázsát? Megérte 12 hosszú éven át várakozni?

  • DOOM előzetes

    Hangosan nyikorogva egyre szélesebbre tárul a pokol rozsdás kapuja, néhány hónap és lerohannak a démonok. Néhány hónap és megérkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra az id Software pokoljárása, a legújabb DOOM.