Új hozzászólás Aktív témák
-
phobos86
csendes tag
Inkább a pchez való bluetooth adapter gyárthatnák újra vagy valami mert sehol nem kapni sajnos.
-
Sirandrish
legenda
Ez nagyon fasza, mert GYŰLÖLÖM lenyomni az L3/R3at
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Deck
titán
válasz rottenbull #13 üzenetére
+1
Az oledes kijelzős része viszont teljesen hidegen hagy. A 2 extra gomb viszont nagyon hasznos és jó helyen lenne.[ Szerkesztve ]
PS5
-
l.skywalker
félisten
válasz hombre[EU] #12 üzenetére
Úgy értettem, hogy még az ára sem "rossz" - szóval vinni fogják.Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
rottenbull
senior tag
Nem tudom ki hogy fogja a kontrollert, de nalam ez a ket gomb folyamatosan nyomva lenne.
-
hombre[EU]
veterán
válasz l.skywalker #11 üzenetére
Nem a lehúzás! oldalról közelítettem meg. Hanem,hogy szerintem miért (és miért most) jött ez a cucc.
Life, Uh, Finds A Way
-
l.skywalker
félisten
válasz hombre[EU] #10 üzenetére
De mégis olcsóbb mint egy Scuff
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
hombre[EU]
veterán
Minimális befektetés, potenciális cashbag. Bepromózzák egy battleroyalos streamerrel és a gyerekek futnak érte a boltba.
Én valahogy ezt látom...nem fogynak a hardwarek akkor eladnak valami kiegészítōtLife, Uh, Finds A Way
-
törölt tag
Az ötlet tetszik Örülnék neki, ha majd a DS5-höz is lenne valami ilyesmi.
Annak pedig még inkább, ha a sanyi is kadna egy 'elite' controllert megjelenéskor. Azonnal vennék egyet. -
dreampage
HÁZIGAZDA
Ez mennyire bazári sufnituning. Csak hogy még tovább csökkenjen a kontroller üzemideje.
A játéknak soha nincs vége.
-
konikan
aktív tag
válasz l.skywalker #1 üzenetére
Személy szerint egy egyszerű pár ledes visszajelzés is megfelelne, de gondolom akkor nem lenne "gémer".
(#2) hhenry
Az első 2 évben biztosan, aztán majd leépítik, mint az előző generációt.[ Szerkesztve ]
"-De engem szeretnek!" ..."-Az nem feltétel"
-
hhenry
őstag
válasz l.skywalker #1 üzenetére
Remélem,hogy ez azt is jelenti,hogy a ps4el még fognak foglalkozni a következő ps megjelenése után
-
l.skywalker
félisten
Ez nagyon nagy ötlet. Tetszik. A kijelzőt nem értem, de az ötlet szenzációs.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Yettel topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól(a többi a leírásban)
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Nintendo Wii - Minden kütyüvel - Játékokkal - FIX ÁR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest