Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pontosan, azt én is igen utálom, mikor azért izgulok, nehogy meghaljak és visszakerüljek egy távoli mentésre. Amúgy tegnap Pisti szívott vele kb. úgy mint én, annak kapcsán jutott eszembe.
Besírtam a nevetéstől!
(#26) XuChi Én emlékszem miután felcsesződtem kerestem hozzá cheateket az interneten. Aztán tudom a liftnél nem tudtam hogy kell tovább jutni, ahol le kell menni és televan ilyen szörnyekkel, nos átmentem a falon, de valahogy mégis beszorultam a lift alá azt hiszem és nem tudtam kijönni. Ráadásul talán mentett a játék ott, de még nem voltak betöltve az ellenfelek. Le is töröltem rögtön utána az egészet.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Hopkins95 #25 üzenetére
én még boxon szórakoztam asszem a 2-vel, mert egyik ismerős folyamatosan ajnározta a sorozatot... csomószor buktam 20perc meg fél óra progresst olyanokkal, hogy hallottam, ahogy jön jeep-el az ellen, forogtam-kerestem, sehol semmi, erre fordulok 180fokot és már az orrom előtt volt és elcsaptak, mint a sz*rt... vagy a spawn szívatott meg, vagy nem töltötte be időben a modellt, nem tudom, de az ilyesmi bugok és szívatások elvették annyira a kedvem, hogy soha többé ne nyúljak hozzá... (főleg mostanában, amikor idő sincs játszani... legjobban azt utálom, ha azon kell izgulni egy játékban, nehogy elvesszen az, amit az elmúlt pl fél órában elértem)
-
-
tatu9
tag
Nem vészes, nem kell vga-t cserélnem.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
milkabrams #12 üzenetére
milkabrams: igen, ezt én is tapasztaltam, nekem 290x-em van!
oriic, Juhaszatti: köszi srácok
-
RyanGiggs
őstag
Tökéletes gépigény!
Nem kell itt izgulni a bányászláz és a magas vga árak miatt...
Ameddig ilyen jól optimalizált játékok érkeznek, felesleges a gép fejlesztés! -
törölt tag
970en örülni fognak a 4GB ajánlott VRAM -nak
-
NKing
tag
válasz
milkabrams #12 üzenetére
A double és triple buffer-el érdemes szórakozni (asszem FC-ban máshogy hívják, talán max buffered frames?). Ha a vsync mellett csak 1 frame-et töltesz elő, akkor nem szaggatsz, ha viszont 2-3 a buffer beállítás, ott már lehetnek gondok. Ezért én 1-re szoktam állítani.
Nekem 60 Hz-en vsync mellett nem sikerült különbséget észrevennem az 1 és a 2-3 között, maximum annyiban, hogy 2-3 bufferelt frame mellett nagyon droppolt a framerate. (R380-al)
-
nubreed
veterán
Teljesen normális a gépigénye.
-
-
tibaimp
nagyúr
Tökéletes!
szerk: azt tudja valaki, hogy milyen motort használ a játék? Csak mert az fc3-on nincs annyi fps-em, mint a primal-el, pedig az már sokkal szebb
-
atike
nagyúr
Lassan jobban megéri venne egy konzolt, mint venni egy komolyabb vga-t ehhez...
Durva.
-
marcarc
senior tag
Ha már ennyire Mr. Proper az UBISOFT akkor a 1440p miért nincs a listában? Szerintem a 4K a mai napig nem életszerű, 1080 sli?
-
Tudom, hogy sokak szerint nem tűnik vészesnek a gépigény, de én megkockáztatnám, hogy a legnagyobb rétegnek, jó ha a minimum gépigénye megvan.
Azért ami itt a PH-n átlagos, az a muglik körében koránt sem az.
-
Rison77
senior tag
Kíváncsi leszek mennyire lesz meg az ajánlottal a 60 fps.. Mostanában szeretnek kicsit túlozni az ilyen kijelentésekkel. Néha azért érdekelne a konkrét teszt amivel igazolni is tudják ezt az állítást.
-
pomorski
őstag
Nem vészes egyik sem.
-
bindike01
aktív tag
Én a 3 óta kicsit elvesztettem a hitemet ebben a sorozatban. 1 2 3 nagyot ütött !! Utána gyalázat.....főleg az ősemberes rész.....atyám.
-
XuChi
addikt
1080p 60FPS ez a cél, és nem is vészes az igénye.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Az Ubisoft részletesen közölte, hogy milyen hardverek szükségesek a széria legújabb részéhez.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Hyundai, Kia topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Itt a friss Moto G Stylus
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Interactive Brokers társalgó
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- További aktív témák...
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest