Hirdetés
- Ingyenes lesz a Delta Force egyjátékos kampánya
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- Black Myth: Wukong
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Premier előzetesen a Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii
- EA Sports WRC '23
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- EAFC 25
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shryoss
csendes tag
Remélem nem kúrom el a telóm, most próbálom frissíteni FF-el (dualos, független) a témában írtak alapján.
Nem értem miért nem lehet normálisan kiadni a frissítést.....[ Szerkesztve ]
-
Zoly75
aktív tag
Itt írták többen, ha jól emlékszem, hogy mivel telenoros telójuk van és nem jön a frissítés, bevitték szervízbe frissíteni.
Nekem levélben a Huawei közölte hogy a legfrisebb rendszer (6.0-s android) van a telefonomon.Most akkor engem vezetnek félre, vagy valamit félreértek?
-
313313
addikt
-
313313
addikt
válasz
313313 #13788 üzenetére
Raktam fel progit, hogy lebírjam zárni a kijelzőt, de az meg összeveszik az ujjlenyomat oldással...
Augusztusban lesz a kicsike 2 éves, hétvégén próbálkozok a helyi szervizzel, ha nem jön be, jövőhéten viszem vissza Media Marktba (Nem akarom postázgatni, majd átveszi a vevőszolis, ráíratom, hogy karc és sérülésmentes aztán ez miatt már nem kell majd aggódnom...) -
313313
addikt
Úgy néz ki behalt a be/kikapcs gomb, meg se nyikkan
-
szemesi69
addikt
válasz
313313 #13786 üzenetére
Nézd át aprolékosan majd, mutatnia kell mi ébreszti, mennyi ideig stb. Nagyon sok mindent tud mutatni. Egy biztos valami program beragadt és pörgeti folyamatosan.
Azt kellene megtalálni. Helymeghatározás, biztonsági mentés, ezek is tudnak ilyent produkálni.[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
válasz
szemesi69 #13785 üzenetére
Felraktam a progit, egyenlőre számol...
Igen régen nekem is ilyen volt, de már hétfőn is észrevettem, hogy folyamatosan ébren van a proci, nem megy alvó módba...Szerk.: Lehet megvan a ludas, nem igazán akar érzékelni a bekapcsoló gomb... Konkrétan nem érzékel most.
[ Szerkesztve ]
-
szemesi69
addikt
válasz
313313 #13780 üzenetére
Az utolsó kép Gsam progiból van? Azzal bele lehet nézni mélyebben, mert a gyári akku statod nem mutatja igazán mi a gond. Wakelock detektor most már látom. Próbáld ki a Gsam battery monitort a play-ből tölthető, az jobban megmutatja, hol mivel lehet gond. Egy biztosan látszik, nem tud alvóba menni.
[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
Ma reggel arra lettem figyelmes, 9x/8x%-ról reggelre 6x-re merült a teló, még az éjjeli polcon pihent. Nézegetve az akku statisztikát, folyamatosan ébren van/volt a készülék. Próbálok rájönni, hogy mitől, de semmi...
Kb 2 hete raktam újra a készüléket, memo kártyát is formáztam. Hét elején is feltűnt, hogy folyamatosan ébren van a készülék (akku statisztika szerint), de nem találom mitől...
Facebook, messenger, viber, whats up, opera mini van fent, más nagyon nem. Le van tiltva, ami tiltható, pláne a google cuccai.
Valakinek valami ötlete, esetleg járt már így valaki? -
OldMike
őstag
-
nikkor
aktív tag
Sziasztok.
Feleségem Lumia 550 telefonját cserélném erre.
Milyen esetekben érződik a 2 GB RAM (csak bizonyos játékoknál, vagy ha egyszerre több alkalmazás fut)?
Mennyit javítottak a kamera szoftverjén?[ Szerkesztve ]
-
robi 64
tag
Sziasztok.
Itt egy videó a FF használatáról amit régebben készítettem.
FONTOS,hogy a FF-ben ellenőrizd a ROM-hoz való hozzáférést IMEI-n keresztül (WITH IMEI),ha megadja,tuti hogy települ.
Ami illeti az IMEI nélküli (WITHOUT IMEI),jelezheti hogy lehet telepiteni,de NEM fog települni (sokszor próbáltam,letölti de telepitésnél hibát ir ki).
Mostani utolsó telepithető ROM B394/B395.A kijött B396/B397 még NEM telepithető (ez lessz érdekes,kamera javitás,meg még más),Majd ha megjelenik a kövtkező verzió B398/B399 vgy már hogy fogják nevezni. Biztos OREO.[ Szerkesztve ]
-
Robertó79
tag
És erre melyiket rakjam fel? Független dualos
Vns-l21c432b380 -
Robertó79
tag
Próbálom frissiteni én is ezzel a progival, de ellenőrzés után mire kell rányomni?
WITH IMEI
WITHOUT IMEI -re -
Zsocy155
őstag
Hogy próbáltad, mire akartad feltenni? P9 Lite frissítési módszerek.
-
Sonja
nagyúr
Nekem független van, B380-as van most rajta, és OTA nem mutatja, hogy lenne frissítés. Ez egyébként miért van? Miért nem találja meg automatikusan a frissítést, és miért kell ehhez szervíz?
Nem igazán értem.
Én biztos, hogy nem küldözgetem a szervízbe, marad rajta ez akkor.
[ Szerkesztve ]
-
ORCA58
addikt
válasz
Liller7 #13753 üzenetére
Van rá! Tudom, mert rákérdeztem és megírták.
Csak be kell vinni a szervizbe, minimum 4 napra otthagyni, hogy a "szakemberek" fel tudják tenni rá a frissítést.Nem hagytam náluk!
Ma kaptam egy emailt a Huaweitől. 3 kérdés volt, az ügyfélszolgálatról.
Nagyon rendes voltam! A szakmai hozzáértésüket 2 pontra értékeltem az 5-ből.[ Szerkesztve ]
-
Liller7
tag
Nekem még sajnos nem jött frissítés,b381 van rajta t-s,független.Lehet nem is jön már rá?
-
robi64
aktív tag
E szerint,nálad a belső memórián a HwOUC mapában vissza maradt egy 117746 számú mapa (amiben a frissités volt letöltve,3 Zip) mivel csak OTA volt (148 MB),ha Full OTA-át (1.98 GB) kértél volna le akkor a visszamaradt mapa neve 117745 lene.
Azok akik szervizbe vitték frissités miatt, nézzenek után,hogy létezik-e ilyen hasonló mapa,ezt a mapát lehet törölni (amit biztos megtettek),a FR is törli.
Nálam például érkezrtt az OTA B395-re (118308) amit töröltem és lekértem a Full OTA-át (118309) amit telepitettem.
Szóval ugyanazok a ROM-ok OTA-án és FF keresztül vagy ha beviszed frissiteni.
Ki ahogy szereti.[ Szerkesztve ]
-
szemesi69
addikt
válasz
Matthewus #13748 üzenetére
Miért? Ha az a build van rajta, amit a szerviz is feltenne? A lényeg ha már nálunk Magyarországon kiadták, még ha szerviz is tette fel valakinek az már hivatalos. Ha én ugyanazt felteszem, bizonyítsa be a szerviz, hogy nem otán kaptam
Az más, ha olyan build számom van, amit még itthon nem adtak ki, na akkor bukó a gari. [link][ Szerkesztve ]
-
-
robi64
aktív tag
-
Surplus
tag
A telefonon a 381 végü firmware van. Az OTA-n nàlam nincs elérhetö frissités. Kérdésem: vàrjak tovàbb, vagy van ennél frissebb is, amit célszerü feltenni? Ha van, kérnék egy elérhetést. Elöre is köszönöm a vàlaszokat.
-
gabby123
tag
Nekem a b392 es van fent nem jött semmi otan és ff sem lehet frissiteni nincs aláírva.
Magyar dualos telo tmx garival a hátamögött mindkét ime lecserélse után. -
ORCA58
addikt
válasz
Diabo6 #13738 üzenetére
A frissítéseket a HWOUC mappába teszi, de azt elméletileg törli is frissítés után.
Annyira sokat helyet talán nem foglal, de esetleg sok a téma a HWThemes mappába, vagy a kép a MagazineUnlock-ban.
Képeket videókat nem mentett véletlenül a belső mappába? DCIM\CAMERA ?
Lehetnek letöltések a Download mappában is. -
Diabo6
senior tag
Sziasztok!
Asszonynak van ilyen telója, és vészesen kevés mostanában a memória. Már el kellett távolítani néhány ritkán használt appot, hogy legyen hely a frissítéseknek. Van ötletetek, hogy hogy lehetne takarítani FR nélkül?
Hol keressek szemetet? Nekem lenovom van, és ott a fájlkezelőben van egy Alkalmazás menüpont,
ahol több gigányi helyet találtam, miután letöröltem a frissítések után maradt régi appokat itt nem találtam ilyet. -
eldvor
csendes tag
Oreo hamarosan p9lite főzőcskézőknek, bár ez napi használatra még nem igazán alkalmas
-
robi64
aktív tag
válasz
csemberlen #13730 üzenetére
Ez előfordul.
Fejlesztői lehetőségek/USB hibakeresés,kikapcsolod
USB hibakeresési engedélyek visszavonása/OKUSB hibakeresés,bekapcsolod
Kéri az USB hibakeresés engedélyezésit,megadod (pipa és OK).
Egéssz idő alatt a teló a PC re van kapcsolva.@ Dimebag88
Igen, elő jön. B395.[ Szerkesztve ]
-
csemberlen
őstag
HiSuite program minden lépésén végigmentem a fejlesztőinél USB hibakeresésé engedélyezés végén kérik az újra csatlakoztatást, de a párbeszédablak nem jön elő. Így sajnos sikertelen. A képeket menteném le róla, de nem sikerül csatlakoznom. Ez lett volna az első alkalom.
-
nemmegy0
csendes tag
Most jött meg magyarországi p9 lite-re nálam az OTA-n a 394-es frissítés.
-
Dimebag88
aktív tag
Sziasztok!Costum rom-rol hogyan tudok visszaallni gyari romra?
Elore is koszonom
-
robi64
aktív tag
Edge Blue téma.
-
Zsocy155
őstag
válasz
Robertó79 #13716 üzenetére
Én ezzel az alkalmazással szoktam a témákat telepíteni. Kiválasztom ami tetszik, telepítem, majd a saját témák között megtalálom.
-
petati94
tag
válasz
Robertó79 #13716 üzenetére
Témát telepíteni, úgy tudsz, hogy a témát (valami.hwt) bemásolod a belső memória HWThemes mappába. Majd a Témák alkalmazásban a sajtát résznél telepíted.
Az FF átveri a telefon frissítő alkalmazásását, így a telefon olyan frissítést is lehet telepíteni, ami még nem érkezett meg.
Én az exFAT fájlrendszert javaslom.
-
313313
addikt
Találkozott-e ,már valaki ilyen kijeltő/touch problémával?
Mikor telefonálok (általában net alapon viber) van hogy önálló életet él a telefon, bekapcsol ezt-azt állapotsávon, kirakja magát repülő módba. Ma 15 perc Viber telefonálás után, touch össze-vissza érzékelt majd 4-5 percig, használhatatlan volt a készülék.
Valami ötlet, augusztusba lesz 2 éves a készülék... 1 hete volt csinálva rajta hard reset. -
Robertó79
tag
Lenne néhány kérdésem
1, Hogy tudok témát telepíteni a telóra?(innen töltenék rá)
2, Mi az OTA illetve F.F frissités között a különbség, hogy kell elvégezni?
3, Nem rég cseréltem memóriakártyát 8gb-32 gy osra ugyan olyan tipusut és sokszor ír ki memóriakártya hibát a teló ez mitől lehet, ha megformázom milyenre formázzam Fatra vagy Ntfsre?
Köszönöm előre is!!!! -
Zsocy155
őstag
-
Pehi
senior tag
Szevasztok. Tegnap óta egy P9 Lite 2017 tulajdonosa lettem.
Kérdésem az lenne,hogy van-e valamilyen alkalmazás,amit érdemes kikapcsolni,vagy feleslegesen fut. Teljesen átlagos felhasználó vagyok. Akksinál mire érdemes figyelni,hogy többet bírjon? Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínaiak újdonsága több ponton erősödött elődjéhez képest: jobb a hardver, az üzemidő, a kijelző, van ujjlenyomat-olvasó, vannak viszont gyenge pontjai is, mint például a kamera.