Új hozzászólás Aktív témák

  • AKIspest

    tag

    Kedves PH!-s csapatom, kedves magyar HCR2 játékosok!

    Új év van, így gondoltam, írok (jó) pár sort a 2019-es év HCR2-es történéseiről, elsődlegesen persze a team eventre koncentrálva.

    2019-re számomra már kezdett ellaposodni a HCR2, amivel amúgy a kezdetek óta (2016/11) játszom. Áprilisban azonban előjött egy zseniális update-tel a Fingersoft, bevezették a team eventet! :C
    Az egyik munkatársammal kerestünk is gyorsan egy csapatot, a BestHungarians-t találtuk meg végül. Itt ismertem meg Gejgokét, ő alapította ezt a team-et. Pár hét múlva néhányan továbbálltunk az akkori TOP5-ös, nemzetközi SB csapatba. Itt sem töltöttem/töltöttünk el sok időt, ugyanis odium invitálását örömmel elfogadva 05/18-án átjöttünk a 100.hely körül álló, de folyamatosan feljövőben lévő, színtiszta magyar játékosokból álló, a Topikgazda DigitXT által alapított, akkori (és azóta is) legjobb magyar csapatba, a PH!-ba. :R

    A csapat innen, a Prohardver fórumról indult, nem véletlen a PH név. :DDD Nem volt feltétlen cél a legjobbnak lenni, inkább a fórumos nagyon ügyes társaság időtöltése volt. Hamar kiderült, sokra, nagyon is sokra hivatott ez a csapat. Csatlakozásunkat követően pár napon belül sikerült további TOP magyar játékosokat bevonzani (pl. Hun, Puttolini), így 1 hét után már a TOP 10-ban találtuk magunkat.
    2019.05.25: [kép]

    Engem roppant mód motivált, hogy a legjobb magyar csapat tagja lehetek. Talán ezt a motivációt megérezvén a hónap végén, 05/30-án DigitXT átadta nekem a leader-i pozíciót, amit ezúton is nagyon szépen köszönök neki! :R Megígértem, hogy igyekszem megtartani a fórumos szemléletet a csapaton belül. Sajnos, a fórumnak vannak azonban jól ismert korlátai (nyilvános, még regisztráció sem kell, így nem lehet itt megbeszélni csapaton belüli dolgokat, továbbá képeket nehézkes, videókat viszont egyáltalán nem is lehet megosztani), ezért alapítottam két Messenger csoportot is júniusban (egy csak csapattagoknak szólót, illetve egy másikat, ahol a tippeket és hasznos videókat gyűjtjük).

    Az elmúlt 7 hónap igen intenzíven telt. Hatalmas lelkesedéssel vetettem bele magam a leaderi teendőkbe, amiben a kiváló szellemű és nagyon ügyes társaság motivált. Sikerült jobb és egyre jobb játékosokat találni, bevonzani, egyre feljebb kapaszkodtunk. A csúcs, a csalás miatti kizárások után/közben elért 2.pozíció volt szeptember közepén, 30 pontra voltunk az első helytől (nem sokkal később vissza is sorolták az első helyen lévő Redditet).
    [kép]

    Azt gondoltam, hogy egy folyamatosan (értsd: május vége óta) TOP30, de inkább TOP20-ban (illetve sokszor TOP10-ben is) tanyázó magyar csapatba könnyebb játékosokat találni. Olyan remek Spílereket ismertem meg, mint pl. shu és traktoros a Hun-Nyugalom elleni csatánkból, vagy pl. Phoenixnero a gyermekeim accountján szereplő csapatból. Látszik, hogy szinte MINDEN magyar csapat rendelkezik 1-3 TOP játékossal, akik tuti, nálunk is megállnák a helyüket, de a hűség a csapatuknál tartja őket. Ez a tulajdonság egyébként nagyon is tisztelendő.
    Ezen a ponton említeném meg a mögöttünk lévő két legjobb és legstabilabb magyar csapatot is, a Hunhcr2-t és az A-Teamet. Mindkét csapattal sikerült nagyon korrekt kapcsolatot kialakítani, ezennel is külön üdvözlöm Annát és TZsoleszt! :B

    A nehézkes játékoskeresés miatt november közepén félig-meddig nyílttá tettem a csapatot. Aki megfelel a beállított minimum feltételeknek, megfejti a kifejezetten magyar nyelvtant ismerő játékosoknak beállított jelszót, továbbá kellően motiváltnak és aktívnak érzi magát, az jöhet! Így akadt ránk (azóta már megtapasztaltam) Magyarország egyik legjobb játékosa, Matyi is! :))

    Az elmúlt hónapok az élbolyban szereplő csapatok fúziójáról voltak még zajosak. Ahogy Sanyika lentebb is írja, ilyen körülmények között óriási kihívás az élbolyban maradni. Mi azonban ennek a kihívásnak állunk elébe, és továbbra is stabilan a 20.hely körül vagyunk!

    Végül szeretnék minden magyar HCR2 játékosnak, de különösen a PH! csapattagoknak nagyon boldog és sikeres új évet kívánni! :B Zárásként, egyfajta motiváció gyanánt még egy aktuális állást szeretnék megosztani. Jelenleg a TOP2-es Team Germany-vel játszunk, és a meccs harmadánál egyelőre pár száz ponttal vezetünk! Mivel ez egy speciális event (csak a skill számít, mindenkinek egyformán csúszik az a szánkó), ezért van némi esély elkapni egy ilyen nagyágyút is. Persze, nem hagyjuk, hogy elaltassanak, az utolsó másodpercig küzdeni fogunk, hogy bebizonyíthassuk, Dávid igenis le tudja győzni Góliátot!! :D
    [kép]

Új hozzászólás Aktív témák