Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
Topikgazda
Ha egyszerre nyomod a gázt és a féket (a rajt előtt), akkor ~2 mp* után
átáll a futóműgeometria a "gyors" módra (világoskék pöttyök, 2 keréken
támaszkodás), s úgy marad a verseny végéig. Ezzel jobbat lehet menni,
mert nem fékez a levegőben, mint a "szárny" állás (narancssárga pötty),
viszont kicsit nehezebb irányítani, mert másképp is forog a levegőben.*: nem egyszerű ezután Perfect Startot csinálni, de ha nem várod meg a
teljes átkapcsolást, hanem elég hamar enged el a féket, simán lehet...Szerk: szerintem hogy pont azt a pillanatot fotóztad, amikor épp kattan át,
az feldobja picit a levegőbe a hátsó kereket. A "fülkekilövés" az biztos bug.
(Gyanítom, hogy csak megjelenítési hiba a ghost visszajátszásban...)[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
Ez bug, vagy cheat? Mar a rajt elott nem a foldon all, hanem tokeletes szogben a thruster hasznalatahoz, aztan a kerekei ott ragadtak, csak a fulket lotte ki, 8.6xx-as idot ment.
Most nezem az egyik ghostbol 2 van
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
rocket
nagyúr
Androidon Tank bundle 2500ft lett, 2000ft alatt volt korabban az biztos, aremeles confirmed....
[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
Eszre vettetek, hogy az update ota amiben atalakitottak az Adventure reszt, a 3/8 oras ladak sokkal kevesebbszer adnak 2 felenel tobb alkatreszt?
12 es 24oras meg nem volt sok azota, de pl. tegnap nyitottam 24orast, 11x x common, es 1x x epic volt benne.Update elott kb. 5 3/8oras ladankent adott legalabb 3 felet, most kb. 25 ladankent, es igy az epic drop rate is csokkent ezekben a ladakban.
-
rocket
nagyúr
válasz zeon.hu #2484 üzenetére
4900ft-ert 8000 gyemantbol eves szinten jo kilehet jonni (~408ft havonta) ,osszes eventen ralehet menni a max. ladara, ami azert eleg sok valuet ad hozza a jatekhoz.
Persze a jatek egy vegtelen grind, foleg ha 2-3 havonta fognak jonni a toltelek jarmuvek, amitol a kedvenc jarmu parts szintu kimaxolasa megtovabb tart, de a Fingersoft kapzsisaga pl. Angry Birds 2, vagy Candy Crushhoz kepest messze van."A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
rocket
nagyúr
-
zseko
veterán
Kezdem unni a játékot. Hónapok óta nem tudom érdemben fejleszteni az autót, mert ahhoz nem ad semmit, vagy csak abszolút értéktelen szemetet csupán.
HR24.hu
-
őstag
Azért lement kettő futam a mostani eventből, mire leesett, h itt időre megy, nem pontra.
-
rocket
nagyúr
Uj updateben van ads tracking opcio, amit bekapcsolva nem random jonnek a reklamok, hanem relevans reklamokat fog adni. (legalabbis probalkozik )
Ezzel babralhattak es ezert kotlott meg nalam par napra, ettol meg erdekes, hogy sikerult ezt osszehozni update elottErdekesen mukodik, most eppen egy nemet feliratokkal tele tuzdelt Wish reklam utan nyithattam ladat, semmilyen Ebay szeru oldalt nem latogatok, viszont nemet weboldalakat szoktam olvasni
[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
5nap 2oras event, most sikerult elkezdenem 12ora elott, igy lesz +1 free refill
Srapeltem az osszes landing boostot (916) es nem lett belole annyi cog amibol kijonne level2 coinbooster rally carhoz (0/10-en van).
[ Szerkesztve ]
-
Gaborz1
senior tag
Frissítés!
iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
rocket
nagyúr
válasz DJ. Ru$y #2468 üzenetére
" Az ő zsebükből esik ki a lóvé a megtekintés hiánya miatt."
Meg atvitt ertelemben az enyembol, mert hajnali es delutan 2 ora utan 2-2 free ladat nyithatnek reklam nezessel, mar most 10 free ladat buktam.
Utolso otletkent ujra telepitettem, igyse mukodik.
Support valaszol van az emailben par user/device adat, pl. a jelenlegi es az osszesen megszerzett coin, osszes verseny
coins: 5189903/29800503
races: 34063[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
Kaptam egy sablon valaszt a supporttol a problemara.
"Hello,
Thank you for contacting us and for your feedback. We appreciate it!
We are continuously working on new content for our applications. Remember to check the game out from time to time to find out what we've been working on!
Thank you for reporting bugs and issues you may experience. Every bug report we receive gets added to our database. We'll fix the reported issues in future updates."
Addig meg 4 free chest buko naponta.
-
rocket
nagyúr
válasz DJ. Ru$y #2462 üzenetére
Nekem egyik modszer se oldja meg, irok a supportnak.
#2463: Van +2 ora megint, 10 orakor kezdodott es 12orakor fejezodik be, igy aki elkezdte elso napon 12oraig az jol jart, en lemaradtam, csak este kezdtem
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
Azt figyeltétek, hogy aki megint időben kezdte az eventet, az kap az utolsó napon még egy plusz refilt, ha jól látom?!
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz zeon.hu #2457 üzenetére
Hidd el próbáltam már mindent, futamot is mentem stb. és van amikor semmitől nem jelenik meg a gomb csak ettől.
Szinkronizálnia kell a szerverrel ugye, és van amikor ez a szink.akármit csinálsz beakad. Simán ad embert futamra, számolj a láda időt, de nem jönnek fel a gombok. És a full restart megoldja.
[ Szerkesztve ]
-
Gaborz1
senior tag
Csak én nem nyithattam ki ma eddig 2 ládát videónézéssel?
iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
DJ. Ru$y
félisten
Valaki ismét nagyon okos volt az új eventtel... Borzalom.
-
DJ. Ru$y
félisten
Az csak nekem új, amióta az adventure küldetéseket átszabták, hogy, ha jármű specifikus a láda, akkor ugyanolyan jutalom is jár érte?!
Vagy ez már a frissítés előtt is így volt, csak nem figyeltem? Kaptam egy pár rally car alkatrészt ami leginkább a semmire lesz jó.
-
őstag
Nektek kit mutat a Daily-n elsőnek?
-
zseko
veterán
válasz DJ. Ru$y #2434 üzenetére
Ez szerintem direkt így van szívatásra lescriptelve, mert amíg a Buggy-val játszottam, alig kaptam hozzá valami értelmeset, mióta meg a Rally Car-al játszom, ehhez nem kapok semmit.
Sőt, azt se tartom elképzelhetetlennek, hogy belenyúltak a kocsikba, 1-2 másodpercekkel rosszabb időket megyek mint pár héttel ezelőtt, alig tudom hozni a közelebbi értékeket is, pedig fejlesztettem is 1-1-et a felszerelt extrákon.[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
zeon.hu
nagyúr
válasz DJ. Ru$y #2432 üzenetére
Nem a matekkal van gondom
Egyszerűen nem enged frissíteni se pontért, se másért, így sose lesz kimaxolva. Arról nem is beszélve, hogy sok, valóban hasznos tuning alkatrészt meg sem ad kb soha.
Pl a rally autóhoz a megjelenése óta nem kaptam meg a fuel boost-ot. Bezzeg az air control, amit soha nem használtam, 783/25..... szinten van.Ez az új scrap-ért járó craft pont is érdekes, supercarhoz máris "csak" 32000 kéne belőle, hogy egy alkatrészt frissíthessek egyszer...
#?*@&!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz zeon.hu #2431 üzenetére
Gyakorlatban is. Példa: ha 5-ből 2-t kimaxolsz, akkor csak 3-ra tud abból a járműből dobni, ergo a 20%-os esély felugrik 33%-ra. (kicsit összetettebb a több jármű miatt a játék random-ja, de leegyszerűsítve így működik.
-
őstag
Már úgy tűnik akkor is ad a játék alkatrészt, ha az a bizonyos ki van maxolva, pedig már volt egy pár cucc, ami maxos, így valamelyest csökkenteni lehetett, hogy akkor olyanokhoz ad a játék, ami még nincs maxolva, elméletben nagyobb eséllyel kapsz olyanhoz, amihez tényleg kéne.
-
zseko
veterán
Ez szoros volt
HR24.hu
-
őstag
Ez a spontán 'mini verseny' jó volt tegnap, aki csatlakozott, csatlakozott, aki nem, nem.
-
DigitXT
Topikgazda
válasz DrojDtroll #2425 üzenetére
És a mondat folytatása: a fórumon.
-
F-ECT$
titán
-
rocket
nagyúr
válasz DrojDtroll #2421 üzenetére
Ilyen bug volt elso honapban, pl. local elsot nem resetelte, 500k+ volt neki havi reset utan.
Mondjuk ha ez igy mukodik, es ho vegen kilehet nyitni a ladat, akkor elso versenyt el kell veszteni legkozelebb
-
rocket
nagyúr
válasz DrojDtroll #2419 üzenetére
Havi reset utani elso futamnal a normal rangoddal indulsz, tehat ha kikapsz akkor abbol fog levonni.
Ha nyersz 180 pontot, majd kikapsz 1x -180pont, akkor gondolom szinten visszaesel normal rangra a havirol.
[ Szerkesztve ]
-
DrojDtroll
veterán
Mi történik szerintetek ha az adott season első futamát nem tudod megcsinálni emiatt -xp-t kapsz?
-
őstag
-
DigitXT
Topikgazda
Dehogynem infó, csak a már ismert fajtából. Én is kíváncsi voltam rá,
nekem is kiadta. De nem írtam be, hogy találtam egy láda eltérést, mert nem
is voltam biztos benne, hogy nem én számoltam-e el, LOL. De mindegy... Azt
írsz be korszakalkotó új infóként, amit akarsz... Lehet, hogy vki most olvassa
először (te se szoktál visszaolvasni), tehát igazad van, nem tudhatjuk...Szerk: a reddites linked nem néztem, annyira nem érdekelt a téma, bocsi...
Szerk2: javaslom tanulmányozni a hozzáadott szócska jelentését, kihagytad.
[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
válasz DigitXT #2413 üzenetére
Miert ne lenne info erteke?
A sajatommal + Reddit linkkel, 3 user, 4 24-24 lada kozotti drop infoja van feltuntetve, amikbol kiderul, hogy kozel hasonloak a drop ratek, ha ez nem info akkor bocs
-
DigitXT
Topikgazda
-
rocket
nagyúr
24 oras lada nyitasatol a dropok:
84x bronze
3x silver
18x gold
2x epic
1x championEz a bronze kivetelevel egybevag Redditten posztoltakkal.
Max. 6 bronze jott zsinorban, es ezust vagy magasabb lada utan mindig bronze jott.
[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
Topikgazda
válasz Freddycom #2401 üzenetére
Azért a nagy számolgatásban nem árt tudni, hogy 110 misit simán el lehet
baszarintani a tuningokra, úgy, hogy a Choppert még nem is számoltam ki.Szerk: nálam már ki is dobta az Excel, hogy a busznál a Landing Boostból
kicsit túltolta a játék... Igaz, soha nem fejlesztettem, sőt, talán már dobtam
a darálóba is belőle, de így is 144 db van belőle, a maxhoz meg 134 kell.
Meg persze potom 520 000 coin... De minek maxolnám, ha sose kellett?[ Szerkesztve ]
-
őstag
Lehet találkoztatok már vele, de redditen Deltapeak nevű felhasználó összedobott pár napja egy hasznos kis táblázatot (benne van az ottani wiki-ben amúgy), ami segít a felesleges alkatrészek bezúzásában. Megnézed, hogy adott szintű (common, rare, epic, legendary) alkatrészedből mennyi van, aztán megnézed mennyi kell még a mostani szinthez képest (parts for max level oszlop), hogy ki tudd maxolni az adott alkatrészt és ha több van, mint amennyi a max-hoz kell, a differenciát nyugodt szívvel lehet szkreppelni.
(Persze ez csak akkor lényeges, ha figyelni akarsz arra, h minden alkatrészedből legyen annyi, hogy ha úgy adódik, akkor fel tudd húzni maxra, ha úgy gondolod, h mittomén a motor orrsúly mehet a levesbe, akkor nem kell számolgatni.)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Asszociációs játék. :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elektromos autók - motorok
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest