Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
-
GAMEPOD.hu
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
válasz MikeWazowski #2395 üzenetére
Ha a régi fiókoddal és neveddel jelentkezel be, akkor vissza kéne kapnod mindent, ami akkor volt.
#?*@&!
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Kb. 1 éve nem játszottam a játékkal, most újra feltelepítettem. Hát, nem egyszerű menni tartalom lett Kicsit nem is értem. Annó volt egy maxos tankom, meg super dieselem. Kb. mit csináljak most? Csak nyomjam az eveneket, és gyűjtsem az xp-t? Melyik járművet fejlesszem? Vag az összeset maxolnom kéne? Tuning kb. hogy működik?
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Gaborz1 #2390 üzenetére
Ahogy a többieknek nekem is felpörgette, 74k-ra, szóval nekem megvan a Legend.
Szerintem elnézést fognak kérni és kapunk valami ládát kompenzációnak, és lehet a mai XP-t is buktuk a májusi körből, szóval én ma nem pörgetném nagyon senki helyében.
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Gaborz1
senior tag
válasz zeon.hu #2392 üzenetére
Na basszus.
Valóban.
Nekem is visszapörgette 60k fölé.
Kíváncsi leszek megkapjuk-e azt ami jár.
Amúgy már tegnap furcsa volt hogy holnapra írni az Április végét.
Lehet a fejlesztők nem tudják, hogy melyik hónap hány napos?iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
DJ. Ru$y
félisten
Mintha kicsit bugos lenne a havi láda nyitás...
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz zeon.hu #2385 üzenetére
Wing (72), Start Boost (5), Wheelie Boost (27), Fume Boost (4), Flip Boost (5)
Nem tudom, hogy ez jó vagy rossz, de nekem eddig ezek vannak, nem vagyok tőle elragadtatva mondjuk.
Előbb kimaxolom a Supercar-t aztán ráfekszem a Chopper-ra, de előbbibe is kell még 1.5-2 millió. Csak felhagytam a "hardcoreabb" szinttel.
[ Szerkesztve ]
-
Gaborz1
senior tag
-
Gaborz1
senior tag
Dobtam fel egy Chopperes challenget.
Desert Valley adventure pálya. Engine 3-as, Grip 6-os, Suspension 3-as, Fuel tank 2-es szinten volt a challengekor. Tuningmentes állapot.
Könnyed 4104m-re sikerült eljutni ezzel a szettel. Azt hiszem felhúzva a világból is ki lehet vele menni.iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
rocket
nagyúr
Scraprendszer nem lett olcso mulatsag, 200partnal (ez egyszerre a max.) part/cog aranyok: common 1:1 100perc, rare 1:5 500perc, epic 1:40 4000perc, legendary 1:400 40000perc, 10percet egy gyemantbol lehet kivaltani.
Craft: cog/part: common 10, rare 50, epic 400, legendary 4000.Hab a tortan, hogy a meg ladabol meg nem szerzett partsbol nem lehet craftolni.
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
-
Gaborz1
senior tag
-
DJ. Ru$y
félisten
Ez az event. Hulladék kategória.
Két kérdésem merült fel az Adventure "remake" miatt, ha nem éred el az LVL1-es ládát és kilépsz a futamból elveszik az adott pályáról a lehetőséged vagy megmarad? Ha eljutsz mondjuk LVL5-ig, de ki kell lépned és nem EXIT-tel, hanem kilövöd az alkalmazást úgy lépsz ki, akkor megmarad a lehetőség az adott pályán vagy sem?
Véletlen borulásokat lehet ezzel kompenzálni, csak nem akarom ellőni két lehetőségem a 2 dolog kipróbálására, hátha valaki akaratán kívül kipróbálta már őket.
-
rocket
nagyúr
Kijott az uj update, lehet venni 500gyemantert 1x Legendary boostert (most a motoros szanhoz).
Adventure lada nyitasi rendszert atdolgoztak, lada szintek vannak 500 meterenkent.
-
DigitXT
Topikgazda
válasz Freddycom #2357 üzenetére
Csak egy foskompresszor van. A különböző szintek időigénye más. Meg más
arányban generálnak alkatrészeket, és más mennyiség kell aztán a kraftoláshoz.Pl. 200 szürkéből pont 200 fogaskerék lesz. Viszont 2000 kell más gyártásához.
(10 fogaskerék/db) Sárgára többet ad (200->1000), viszont arányosan több kell
a gyártáshoz. Szóval sok fosból sokára lesz vmi használható. De legalább van...
Az lenne az igazi, ha a már felszerelteket vissza lehetne váltani pénzre, és azt is
bezúzni: annyi fosra költöttem anno feleslegesen, hogy arra nincsen szó.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Gaborz1 #2356 üzenetére
Olyasmi lesz sztem (amennyit értelmezni tudtam a videóból ), hogy a bedobod ebbe a darálóba a neked nem szükséges tuning alkatrészeket vegyesen (nem kell pl a monowheel mágnes, szárny, jeep landing boost, stb) és az idő letelte után kiköp magából más alkatrészt az éppen aktuális járműhöz (sztem mindegyik járműnek lesz saját scrappere).
Mondjuk durva az a 18 napos várakozási idő vagy éppen a 2666 gyémánt, ha azonnal akarod.
-
Gaborz1
senior tag
Pár nap és újabb frissítés jön.
Itt egy kis bemutató: [link]Új járgány: Chopper
+jön a Scrapping amit még nem tudtam megfejteni hogyan is működik.iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
rocket
nagyúr
válasz DigitXT #2354 üzenetére
Az direkt lehet igy kodolva, nem kell, hogy a hardver nem latszo reszekkel is fogkalkozzon, feleslegesen pazarolva az eroforrasokat.
Persze, ha kiesik a karakter hulyen nez ki, de inkabb ez legyenTanulhatna par jatekfejleszto ebbol, akik nem latszo dolgokon is tesszellaciot alkalmaznak, hogy szandekosan noveljek a hardver igenyt.
[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
Desert Cup-Road to Heck palyan ranglista 350. idejet (20.153) mente az AI
Folyamatosan overcharged turbo, coin/fuel boostokkal jon, es erzesre amilyen sebbessegekre kepes, mind kozel van a max. levelhez.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
rocket
nagyúr
60 ticketbol (24free 201, 36gyemantbol veve 299) pont meglett az 500-as lada.
Motoros szan fuel boost volt benne, annyira hianyzott, mint egy falat kenyer
#2346: En szeretem, persze idoigenyesebb, mint a long jump eventek
[ Szerkesztve ]
-
-
DigitXT
Topikgazda
Ez most komoly? Van vkinek kedve megint a Holdon "ugrálni"? Nekem nincs.
-
Gubbba
tag
Másnál is volt valami furcsa variálás az eventekkel, vagy én néztem el valamit?
Tegnap és ma reggel még ma délelőtti indulással számolt vissza valami offroad longjump eventhez (ha jól emlékszem a nevére), aztán ma délután már azt látom, hogy holnap indul az újabb moon event, addig semmi. Volt valami szuper rövid event, amiről lecsúsztam, vagy a fejlesztők gondolták meg magukat időközben?
-
zseko
veterán
Hm, 4db 3 órás láda után jött egy 8-as. Majd egy 3-as, utána egy 8-as, egy 6-os, aztán két 3-as, aztán megint egy 8-as.
HR24.hu
-
DJ. Ru$y
félisten
Ahogy Gaborz1 írja, vagy unatkoznak vagy tudnak valami hack-et, de teljesen felesleges. 50k-nál megadja a ládát utána nem ad semmi pluszt, season szempontból teljesen felesleges. A régi rendszer szerinti szintedet tolod vele utána tovább, semmi mást.
-
Gaborz1
senior tag
Azért 30 nap alatt napi 50000xp nem túl sok. Ez napi 1700, ami kb. 10 kupából meg is van. + minden 9000xp után jön a boss verseny, ami 1000-et ad.
Szóval ha a 4 ingyenes videóval nyitható ládák versenyein felül már csak 6. Szerintem simán megéri.iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
rocket
nagyúr
2nap 22orarol indult az uj event, az 1x4 ticket alapbol +2free refill.
[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
Az 500-as láda szokás szerint egy villa ganét ért...
#?*@&!
-
DigitXT
Topikgazda
Ebben semmi újdonság nincs, a bajnoki futamok is "éjfélkor" értek véget.
(CEST esetén tavaly ősszel ez hajnali kettő volt. CET szerint pedig egy.)
Jellemzően pár perccel a futam vége után posztoltam is screenshotokat.
Pl. nyári, pl. téli. Igen, a 10 győzelmes ládák is ekkor indulnak...Szerk: az UTC amúgy nem időzóna, ahol vannak. Univerzális referencia
idő, amit még szép, hogy nem állítgatnak, az hazavágná az értelmét...[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
"Clocks do not change in UTC, Time Zone."
Mostmar tuti ehez van belove szerver oldalon az ido, igy UTC ejfelkor van 10win reset, ami teli idoszamitassal nalunk +1ora, nyari idoszamitassal +2ora.
[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
Magyarorszag nem UTC, hanem CET zonaban van, ez jelenleg UTC+2 .
Jol remlik vannak zonak ahol kesobb allnak at nyari idoszamitasra, lehet szerver oldalon UTC van beallitva, igy lett a local CET +2 ora.
[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
Milyen idozonaban vagy?
Nalam 27-en reggel 10-kor indult meg teli CET szerint.
CET idozonahoz kepest nekem +1 ora lett, mert ok nem alltak (meg?) at nyari idoszamitasra szerver oldalon.
10win event az fix idopont, az CET hajnali 1ora volt, most hajnali 2ora.
[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
válasz zeon.hu #2321 üzenetére
Nekem 9:48-kor 15 perc refillig es 2 ora 12 perc az event vegeig (ez azt jelenti, hogy 3 perccel event kezdese utan kezdtem az elso free tickettel) , tehat az elso alkalommal mikor elkezjuk az adventuret, onnan szamolja a 24orakat, igy erdemes lesz figyelni adventure kezdesekor, hogy a napok mellett esetleg lesz ujra 1-2 + ora (ranked kepernyon irja az orakat is, ha egynel tobb nap van hatra akkor is), mert az +1 refill.
[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
Foleg ha azt vesszuk, hogy a shopban 2000 gyemant a lada es ahoz nyul jelmez se jar
Megvan hol szamoltam el, 2 oraval kesobb (alapbol 1 + meg 1 ora az oraatallitas miatt) er veget az event a kezdeshez kepest, igy eggyel tobb 24oras free feltoltes van
[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
-
DJ. Ru$y
félisten
Legjobb bug, mikor nem tölt be ellenfelet neked a játék, és egyetlen ellenfeled lenne a boss lvl-es AI... 0-0-0 aztán + 1000 XP
Komolyan mondom ez a játék...
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Gaborz1 #2308 üzenetére
Naponta nem hinném. Mivel az hó közepén indult nem is tudom hány nappal, talán 20-szal, most pedig teljes hónappal megy, így mivel ugyanúgy a maxos ládához 50k kell, a napi XP kevesebb. Előzőben 1800 fölött volt, ha jól emlékszem.
-
Gaborz1
senior tag
válasz DrojDtroll #2307 üzenetére
Annyi mint most.
iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
DrojDtroll
veterán
Úgy veszem észre kevesebb a commerical add
-
zseko
veterán
válasz DrojDtroll #2302 üzenetére
Nem a landolásig, hanem a szintjének megfelelő ideig és erősséggel.
Nálam ez, 2-es szinten:
Boost: 400
Duration: 0.63HR24.hu
-
zseko
veterán
válasz DrojDtroll #2299 üzenetére
Fuel boost. Pont emiatt szeretem, igaz a mágnessel a legjobb, ugratás közben is működik
HR24.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest