Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz BOBAKILL #123 üzenetére
S a könyvek óta nem festhette át, hogy jobban nézzen ki a sorozatban vagy mi?
SLYM: én mondjuk az angol színészekre gondoltam, de mindegy Azt szoktam meg, fura lesz más hanggal hallgatni őket. Mondjuk Ciri hangja elég idegesítő volt, de talán inkább maga a karakter miatt. Geralt és Philippa, de még Dandelion hangja is nagyon el lett találva.
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
tomazin
veterán
Nagyon köszönöm, hogy kikerested.
Bár én nem tudtam volna hol keressem, de az az érzés maradt meg bennem, hogy Yen nem a külsője miatt kell Geraltnak és nem lenne jó ha egy olyan klasszikus szépség lenne, mint az említett. (akit csak amiatt mondom, hogy az, mert itt nagyon rá vannak csorogva, saját véleményt megtartom)
Pláne, hogy általában az olyan filmek/sorozatok, ahol nagyon szép minden (fő)szereplő általában nagyon mérsékelt minőségűek.[ Szerkesztve ]
-
kwzatz
őstag
Szerintem sem csak a szépség számítana, de ha valamennyire hűek akarnak lenni a történethez, akkor a varázslónők értelemszerűen szépek lesznek. Kate Beckinsale amellett, hogy szép, szerintem olyasmi a kisugárzása is, mint Yennefernek. Nyilván fontos, hogy jó színésznő legyen az illető.
"Ciri irigy rá, mert ő még kislány mikor neveli Yen." A 13-14 éves lányok már tudják, hogy ki a szép és kire szeretnének hasonlítani. Sőt, már az egészen kicsi gyerekek is, nemrég olvastam egy pszichológia könyvet, amiben a szépségről is volt szó, és a gyerekek jobban szeretik a szép embereket és jobban megbíznak bennük, a lányok kiemelten.
Eva Green nálam valahogy nem nyer, de tényleg ízlés kérdése. Valahogy a vékony arc és az erős arccsontja... Egyébként eszembe jutott most Kyrsten Ritter is esélyesnek, a Jessica Jones is Netflix sorozat, ráadásul a Witcher forgatókönyvírója írta a Defenderst is."Everything is high risk, if you are a pussy."
-
Tyrel
őstag
Amit #56-ban linkeltem abból pont az jön le hogy Kate nem csak szép hanem nagyon karizmatikus és nőies is - ha végigszaladsz a youtube commenteken ott is ezt fogod visszahallani.
Van benne egyfajta elegancia, tartás, nőiesség, nem csak szimplán szép és ennyi. Mellette nagyon szépen beszél, szép a hangja is, és ha végighallgatod amit mesél az is kiderül hogy elég "pajkos".Nekem ez így eléggé egybevág Yen karakterével...
Visszatérve arra a videóra, pl. ott ül mellette Emilia Clarke, az a csaj akibe a Game of Thrones alatt a fél világ szerelmes lett, Kate meg kisujjból lenyomja a színpadi jelenlétével. A nagy "Khaleesi" Kate mellett ülve hirtelen szürke kisegérré változik... ez elég sokat elmond.
[ Szerkesztve ]
Turenkarn
-
Bad Pritt
félisten
Könyvek alapján, mint a Gyűrűk urát meg a Trónok harcát, mi? Cavill is fiatalabb, mint lennie kéne. Egy húszas évei végén járó színésznő meg minden, csak nem tini. De majd meglátjuk, engem a showrunner és a rendezők jobban érdekelnek.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
kwzatz
őstag
Nem haragszom, mert nem vagyok tévedésben. A varázslónők nagyon szépek (illetve annak tűnnek az átlagembernek, akinek nincs olyan éles látása, mint egy vajáknak, vagy nem lát át a mágikus illúziókon, mint egy varázsló), ezt folyamatosan sulykolja Sapkowski az olvasóba.
És ha már te figyelmesebben olvastál...
Ha még egyszer alaposan elolvasod azt a könyvben, amit idéztél, akkor rájössz, hogy Geralt szemszögéből van megállapítva az egész, aki a látásának köszönhetően észreveszi azokat a hibákat, illetve a hibák nyomait, amit a különböző eljárásokkal elfedtek. Szerinte nem tartozik a szépségek közé (ekkor még). A végén meg is állapítja:
"Nem, Geralt nem értette Chireadant. Tekintete, a vaják tekintete túl sok részletet látott."
Chireadan azt mondja, hogy a "kellemet és a szépségét használja fegyverként". Ha nem szép, akkor hogy? Az, hogy a varázslónők között nem Yennefer a legszebb az egy dolog, de még az idézetedben is egy elf találja "káprázatosan gyönyörűnek", miközben a könyvekből szintén kiderül, hogy az elfek királynője Francesca Findabair magasan a legszebb nő a világon.Emellett rémlik egy jelenet, ahol Yennefer bevonul valahová és kb. megáll az élet, de nem találom. Ha jól emlékszem, később Ciri is irigykedve figyeli, és szeretne olyan szép lenni, mint ő.
Szóval nem teljesen értem, mit akartál mondani.
[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
kwzatz
őstag
"Yennefer szerepére meg nem az lényeg hogy a "világ legszebb nője" legyen. Aki olvasta a könyveket az tudja."
Aki olvasta a könyveket, az tudja, hogy DE. Nem sok olyan szerep van, amihez kifejezetten szépnek kell lenni, de a Witcher varázslónői pont ilyenek, tekintve, hogy kb. 20-szor írták le a könyvekben, hogy elixírrel lassítják az öregedésüket, illúziókat használnak a szépségükhöz, különböző orvosi eljárásokon mentek keresztül, hogy kijavítsák a hibáikat stb., mert kifejezetten lényeges ahhoz, hogy már a megjelenésük is tiszteletet parancsoló, csodálatot kiváltó legyen.
[ Szerkesztve ]
-
kwzatz
őstag
"Nem sok színes bőrű karater van a vajákban emlékeim szerint. De egy színes bőrű úgyis kell a sorozatba, mert megsértődnek."
Idris Elba legyen Ciri! Heimdall is ment neki, és ugye senki nem gondolja, hogy a tehetségével nem bírna eljátszani egy fehér tinédzser lányt?!
-
kwzatz
őstag
Eva Green nem randa, de szerintem sem igazán szép.
Én is Kate Beckinsale-re voksolnék. (smink nélkül mondjuk ő is "meh", mint ahogy kb. a nők 99%-a Hollywoodban... iszonyat durva az illúzió )Tyrel: Igen, sokak kedvence, Emilia Clarke ott ül mellette, ennek ellenére olyan, mintha nem is szerepelne a műsorban.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
De idézőjelben randa. Nekem idézőjel nélkül is az, azért tettem csak oda, hogy finomítsam a kijelentés számotokra. De az ha mondom na. Eva Green hamarabb menne el egy Joker szerepben, mint Yennefer-ként.
Kate pedig.. ahogy (#56) Tyrel is írta, világ (egyik) legjobb nője. Ennyi.
Szerk.: Egyébként meg a Witcher 3 karakterei lehet, hogy túl fehérek a mai polkorrektséghez. Nehogy egy Halle Berry féle nőci játssza majd Yent.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Dualsense Cosmic Red kiadást vennék / V2 ha lehet
- Nintendo Switch V2 RP2040 CFW + 128GB SD kártya + műa. tok + üvegfólia
- Nintendo Switch Lite 32GB + 128GB SD kártya CFW okosított + tok + üvegfólia
- PS5 FAT CFI-1216A (825GB) 2025.05.06-ig Telekom garancia (bontatlan)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest