Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Besenyő Pista bácsi megmondja a véleményünk című rovatot láthatták.
Kate annyira szép mint az összes többi jellegtelen színésznő. Már ha ő színésznő, soha nem hallottam még róla.
Eva Green pedig neked lehet hogy nem tetszik, de attól még nem lesz ronda. Várj, hadd tippeljek, szerinted Anne Hathaway is egy bányarém igaz? Csak hogy egy hasonló karakterű színésznőt említsek. -
BOBAKILL
őstag
Én meg Kate Beckinsale-től nem vagyok elájulva annyira. Baromi szép persze, de ennyi. Színésznőként Eva Greent sokkal többre becsülöm. Yennefer szerepére meg nem az lényeg hogy a "világ legszebb nője" legyen. Aki olvasta a könyveket az tudja. Van bőven varázslónő akinek a szerepére alkalmas lenne Kate. pl Philippa. De nem Yennefernek.
Nem sok színes bőrű karater van a vajákban emlékeim szerint. De egy színes bőrű úgyis kell a sorozatba, mert megsértődnek. -
Tyrel
őstag
Kate Beckinsale... na az bebaszna, sztem 24/7 végtelenített szalagon nézném a sorozatot, világ legjobb nője... és még a humora is Yennefer-es.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Nem sokkal ezelőtt érkezett a hír, hogy az ismert színész lesz a főszereplője az egyik legjobban várt szériának.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Autós topik
- iPad topik
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest