Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Besenyő Pista bácsi megmondja a véleményünk című rovatot láthatták.
Kate annyira szép mint az összes többi jellegtelen színésznő. Már ha ő színésznő, soha nem hallottam még róla.
Eva Green pedig neked lehet hogy nem tetszik, de attól még nem lesz ronda. Várj, hadd tippeljek, szerinted Anne Hathaway is egy bányarém igaz? Csak hogy egy hasonló karakterű színésznőt említsek.5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
BOBAKILL
őstag
Én meg Kate Beckinsale-től nem vagyok elájulva annyira. Baromi szép persze, de ennyi. Színésznőként Eva Greent sokkal többre becsülöm. Yennefer szerepére meg nem az lényeg hogy a "világ legszebb nője" legyen. Aki olvasta a könyveket az tudja. Van bőven varázslónő akinek a szerepére alkalmas lenne Kate. pl Philippa. De nem Yennefernek.
Nem sok színes bőrű karater van a vajákban emlékeim szerint. De egy színes bőrű úgyis kell a sorozatba, mert megsértődnek. -
Tyrel
őstag
Kate Beckinsale... na az bebaszna, sztem 24/7 végtelenített szalagon nézném a sorozatot, világ legjobb nője... és még a humora is Yennefer-es.
Turenkarn
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Robotporszívók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ukrajnai háború
- Külpolitika
- Négy telefon a Galaxy Unpacked előzetesén
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Politika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Dualsense Cosmic Red kiadást vennék / V2 ha lehet
- Nintendo Switch V2 RP2040 CFW + 128GB SD kártya + műa. tok + üvegfólia
- Nintendo Switch Lite 32GB + 128GB SD kártya CFW okosított + tok + üvegfólia
- PS5 FAT CFI-1216A (825GB) 2025.05.06-ig Telekom garancia (bontatlan)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest