Új hozzászólás Aktív témák
-
capulet75
addikt
válasz BloodyEddie #45 üzenetére
Milyen sok illemtanár van itt kérem szépen.Ja de viccesnek tetszenek lenni.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
Imádtam a HALO-t, CE-t nyüstöltem sokáig, rengeteg user map van, azokkal is jól elvoltam... de viccboxot nem veszek, búslakodok...
Halo film érdekes kérdés... elvileg már kész kellene lennie nem?Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
rolkaDb
aktív tag
Jó kis játéknak tűnik. Várós.
-
Yutani
nagyúr
-
ufocsalad
tag
Kéne egy HALO 1-es gém, tud valaki segíteni?
-
moonman
titán
válasz Necroman_Mk2 #40 üzenetére
leütni csak hátulról lehet egy ütéssel őket, gondolom tarkónvágod és elájul. de ugye nem akarunk egy FPS játék valósághűségén vitatkozni?
a hangulata pedig szerintem továbbra is az elsőnek a legjobb.
-
derapo
tag
Én sem igazán értem mi a nyanyi a jó ebben a hálóban. Valahogy nem éreztem azt a"han gulatbombát" unalmas,ugyanolyan ellenfelek..tök szar volt.
Bocs,de nekem nem jött be. Tudom,hogy egy szűk rétegbe tartozom a véleményemmel,de még is az enyém
https://www.youtube.com/watch?v=etVHIG8i_Ls
-
törölt tag
ugyan, minden részben volt annyi újítás, hogy ne lehessen klónnak nevezni egyiket sem az már csak hab a tortán, hogy ha minden játékok után egy új franchise-nak ugortak volna most nem lenne Halo3, ami nekem kb az MGS4-el együtt többet ér mint az utóbbi öt év játékfelhozatala egybevéve...
Kellett ennyi rész, hogy ekkorát durranjanak... -
Necroman_Mk2
őstag
válasz BalaNce87 #20 üzenetére
A HALO által bevezetett FPS reformelemek közül ez volt az az egy, ami nekem is szúrta a szemem.
Az első rész pedig az elején még kicsit Doom szerű, de aztán hatalmas hangulatbombát kapsz. Egyszer egy Covenant katonával kb. 5 percen keresztül viseltem a fedezékharcot, mire kinyírtam."Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
Morden24
nagyúr
Igazából szerintem az a legnagyobb érdem, amikor egy folytatás nemhogy nem okoz csalódást, hanem megtartja az eredeti hangulatot és emelett sikerült (nyilván nem hatalmas mennyiségű) újítást, csiszolást is belevinnie.
Én ezt többre értékelem, mintha folymatosan "revolúsönájzolni" akarnák az egész haloverzumot
Sectumsempra - For Enemies
-
CPU001
csendes tag
válasz capulet75 #36 üzenetére
Értem én, nekem is van olyan játékom amiből a sokadik rókabőrt is előrendelném, de azért ez nem indokol sokadszorra is 90% feletti értékelést. Gyakorlatilag évről évre ugyan azt a játékot értékeli a világ ami a fanoknak áldás de valahol mérlegelni kéne ezt is amikor rámondják az áment .
-
capulet75
addikt
Ez kissé érdekes megközelités.Ennyi erővel majdnem az összes játék ilyen.Biztos játszottál már olyan játékkal amiben azt kivántad ,bár ne lenne vége.Nos a HALO ilyen.És ha kiadnak még 5 izgalmas folytatást,hét én mind az ötöt játszani akarom.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
CPU001
csendes tag
Miért?? Azért mert klón. Egyszer eltaláltak még az első haloval egy utánozhatatlan egyedi feelinget és azóta csak csiszolgatják, de a lényeg egyik részben sem változott. Hasonló vagy ugyan olyan fegyverek, stílus, helyszínek, idegenek. A Bángi semmit sem kockáztat a nép meg huszadszorra is vevő rá.
-
talpalavalo
aktív tag
Jó teszt bíztató eredmény, mindenképp megvevős darab már az előző részek is totál megfogtak és ha már azt a színvonalat hozzák, akkor csak jó lehet
-
addikt
Én nem tudom nekem nem jön be, de biztos jó
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
capulet75
addikt
Milyen jópofa a reach trailerjében az a rögbilabdabomba.63 terrajoule.
-
capulet75
addikt
Na ja.Nem mellesleg nagyon beindul a gém. És a sztorija szuper.
[ Szerkesztve ]
-
BalaNce87
addikt
Amúgy tegnap kipróbáltam az első részt és hát így jól indult az eleje, de eddig borzalmasan unalmas, hiába nem mai játék mondjuk erre nem is lehet fogni azt hogy unalmas, a grafika meg pont nem érdekel. Valószínűsítem hogy ez is inkább a multi miatt lett elkönyvelve jó játéknak.
[ Szerkesztve ]
-
moonman
titán
nekem csak az szúrja a szemem, hogy 25xx-ben játszódik a történet és a térugrabugra űrhajók mellett még mindig dízel Warthog-gal és golyószóróval nyomják.
egyékbént Halo Combat Evolved-del a mai napig játszom (annyira monoton és unalmas ) multiban meg sokat racingelek, mert fun.
[ Szerkesztve ]
-
capulet75
addikt
Na most mi a hányás a Halo filmel kapcsolatban?Lesz,nem lesz?
-
Lenry
félisten
appicsába, most kénytelen leszek megtanulni boxon FPS-ezni... böáá
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
olbaidhun
őstag
válasz Necroman_Mk2 #6 üzenetére
Elég korrekt lett a cikk, talán az egyik legjobb, ha nem a legjobb xbox cím ez a halo!
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
Morden24
nagyúr
Holnap megyek a Legendary Edition-ömért
Sectumsempra - For Enemies
-
moltam88
tag
válasz BalaNce87 #20 üzenetére
Én egy külföldi elemzésbe olvastam, hogy ebbe a halo-ba a leggyengébb a közelharci ütés, csak az ellenfél pajzsát veszi le, ha úgy mész neki, hogy full életerőn és pajzson van. Szóval még mindig elég hatékony, ha előtte lelőtted a pajzsát, és közbe valahogy közel kerülsz az ellenfélhez, akkor könnyen ki lehet végezni egy ütéssel.
-
BalaNce87
addikt
Néztem multi videókat és kicsit nevetséges hogy 2 tárak belemennek az ellenfélbe de egy pisztollyal megütöm és kidől, ez mindig ilyen volt?
-
capulet75
addikt
Ebbő' se le pécé verzió?
-
Zsoccc
senior tag
válasz BloodyEddie #15 üzenetére
A játékban is elég érdekes akcentussal megy a dolog, de azért még így is jó. Hiába 2552-re azért egy másik bolygón már erősen változhat a szép magyar kiejtés.
Egyébként nem hiszem, hogy ehhez nagy hazafinak kéne lenni, hogy jó érzéssel töltse el az embert egy ilyen dolog. -
Zsoccc
senior tag
válasz BloodyEddie #13 üzenetére
Tele van ilyenekkel a játék és a köré épített történet. Érdekes módon nem nagyon találni magyar nevet a stáblistákban (vagy nagyon elkerüli a figyelmet) pedig ahhoz, hogy ennyire erősen jelentkezzen ez a magyar vonatkozás elég fontos szerepnek kéne jutnia az illetőnek. Így marad az, hogy egyszerűen valami miatt kedvelnek minket a Bungie-nál, vagy csak épp annak idején amikor kidolgozták a kerettörténetet, valahogy ránk esett a választás, vagy épp akkor volt náluk befolyásos szerepben egy hazánk fia/lánya. Akárhogy is volt, mi nagyon örülünk ennek.
-
Zsoccc
senior tag
válasz BloodyEddie #11 üzenetére
Mi a probléma?
-
BloodyEddie
őstag
Csodaszarvas? Ezt így szó szerint? o_0
-
sanp
tag
Például én sem értem ezt az egész rajongást a Halo iránt.
Annak idején még PC-n játszottam az első résszel, mivel már akkor is nagy volt a felhajtás körülötte, így kíváncsi voltam. A grafika kor színvonalán megfelelt, a játékmenet a újszerű volt a járművezetéssel, a lövöldözés meg a játékmenet monoton és unalmas volt.
Aztán 2007-ben megérezvén a PC, mint első vonalbeli gaming platform hanyatlását, XBOX360-ra váltottam. Ez idő tájt gondoltam adok egy esélyt a frissen megjelent Halo 3-nak, de a konklúzió nem változott, ugyanaz a monoton és unalmas játékmenet, a kor színvonalának megfelelő grafikával.
Most, 2010-ben jön megint egy Halo és látom a sok ajnározást és teljesen fogalom nélkül vagyok. Számomra a Halo egy középszerű, monoton, unalmas és gagyi játék, vagy az is lehet hogy én fásultam bele a műfajba? Az azért hozzá kell tennem a multit nem próbáltam, lehet hogy ez lehet a népszerűségének a kulcsa.
Mondjuk hasonló negatív véleménnyel vagyok pl a Modern Warfare 2-ről is. Az utolsó jó FPS-ek a Half Life 2, Stalker, meg talán a Bioshock volt számomra.
15 évnyi gaming tapasztalattal a hátam mögött nem tetszik amerre jelenleg a játékipar tart, kevés az innováció, az ötlet, ugyanazt adják el újra és újra, kiveszni látszik az igényesség is, a kiadók egyre profitéhesebbek, csak arra koncentrálnak hogy minél több frontot nyissanak ahol lehet még fejni a játékost. -
Zsoccc
senior tag
válasz Necroman_Mk2 #6 üzenetére
Bocsi a dobozokat lehagytam, ebben írtam konkrétabban a magyar vonatkozásokról.
-
gantum
tag
pár utalás lehetne még magyarszkára, de legalább az érdeklődés fel van keltve. mondjuk érdekelne, milyen ember az, akinek van xboxa és nem várja ezt a játékot.
-
Necroman_Mk2
őstag
Jó lett a teszt, egyedül a lokálisan érdekes magyar utalások említését hiányoltam belőle.
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
Thome
veterán
Minden nap Ezthergomba járok egyetemre tanulni...
-
keIdor
titán
Nagyon jó játék lett, erősen megvevős, csak meg kell várni míg kijön, addig meg...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
fecc87
tag
Miért pont Ezhtergom? Mé' nem lett Bekeschaba?
No mindegy. Nem sejtettem, h ilyen sikervárományos játék, amivel nagyot üt majd a box. Nem játszottam az előzőekkel, de úgy néz ki érdemes figyelni, mi lesz körülötte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Apple Watch
- Napelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Yettel topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Eladó új, bontatlan dobozos Nintendo Switch/OLED/Lite gépek, 2 év gyári garanciával
- ELKELT - Steam Deck LCD 256 GB
- Xbox Series / Xbox One lemezek - akár INGYEN FOXPOST -
- Új, bontatlan dobozos Playstation Disc Drive lemezmeghajtó PS5 Pro géphez, 2 év Sony garanciával