Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz talpalavalo #71 üzenetére
ha meg játékból veszel annyit amennyit szeretnél játszani akkor meg kb talán egy milla se takarja be pcben azért az a jó h akciózzák a játékokat, és a legrégebbi játék sem kerül 5000 hufba, és akkor nem is beszéltem arról h kell a netért boxon fizetni, ami végül is éves szinten további kb 100k (beleértve a net havidíját - és tudom nem sok az az éves 14k, de akkor is 2x netért fizetni ), sonynál igaz nem kell, de ott meg kevés játék tudja a fullhd-t ami sztem igenis lényeges dolog... szummázva én maradok inkább a pcnél
dirt 2-t soha nem kapsz meg konzolon 990ért se Gridet, se Gow-ot, se UT3at, ez mind 5k feletti játék konzolra, és ha jól néztem némelyik 10k feletti.. hardware téren jobban megéri egy box de szoftver téren közel sem, aki hobbijátékos (csak 1-2 játékkal játszik) annak szvsz jó választás, de aki szeretné kipróbálni a húzó címeket annak ki kell nyitnia rendesen a pénztárcát! és no warez! csak mert én is elítélem, amúgy nekem pcre közel 65 eredeti játékom van, és büszke is vagyok rá, ha olcsóbbak lennének a szoftverek konzolra akkor inkább azon lennék, plussz beszereznék egy bill+egér konvertert én így látom, sztem páran valószínűleg nem, aztán meg ki tudja lehet beújítok majd én is egy konzolt valamikor majd egyszer (csak pár cím miatt nem éri meg, talán megérjük h elfogadható áron kínálnak hozzá korongokat
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
wikings2
őstag
válasz talpalavalo #64 üzenetére
nekem a régebbiek nem jöttek be, de ez egész jó
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Baldur's Gate 3
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Returnal (PS5)
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- Ukrajnai háború
- Milyen notebookot vegyek?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest