Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztif
aktív tag
Tudja vki, hogy szeptember 17-ei megjelenési dátum idehaza éjfélt (24:00) vagy hajnalt (00:00) jelöl?
- Kérsz egy rágót? - Milyen ízű? - Formalinos. - Utálom a formalint.
-
kulipetya
csendes tag
hát ez kötelező!!
-
Teasüti
nagyúr
Hál' Isten nekem nem lemezes változat van, így a kóddal nem kell bajlódnom.
De revoke még egy akkora f@szság...(#211) tDr1v3r
A legújabb műsora a GFWL-nak, hogy nehezen akar bejelentkezni, így volt már, hogy új játékot kezdtem véletlenül.
Aztán nem frissíti magát automatikusan. Ha hónapokkal később akartam játszani egy gyorsat, akkor azt találtam, hogy fekete képernyő és a "GTA működése leállt..." üzenet fogadott.
Sokáig nem is tudtam, hogy ez a qrva GFWL miatt van.Maga az Xbox Live és a GFWL rendszerről meg ne is beszéljünk...
Egy accountom el is veszett és nincs rá mód, hogy visszaszerezzem az elfelejtett jelszavamat, csak ha személyesen telefonálok nekik. Meg a régiós korlátozások... Ezért kellett szürke account évekkel ezelőtt, a magyar lokalizációs fiókba beregisztrált játékot meg bebuktam annó, nincs mód áthelyezésre másik fiókba. Se a fiók adatainak megváltoztatására. Szóval jah, az egész úgy szar, ahogy van.[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
Ennyire szar? Nekem ott van a polcon eredetiben, nemrég fel is akartam rakni de sajnos nincs DVD-meghajtó a gépemben... :< Lehet jobb lesz ha beszerzem valamelyik virágboltból a herélt változatát.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Mardel
őstag
Nincs. Valószínűleg csak bolti dobozos eladások.
Steam az eladási statiszikáit nem adja ki 3. félnek, de szerintem más digitiális bolt sem.[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
-
KisDre
senior tag
válasz #81556480 #200 üzenetére
Nem azt mondtam hogy nincsenek
Tudom A korábbi részekbe is már megvolt ez.Viszont amilyet én mondtam mondjuk, az pl a főkarakterekhez kötődik. San Andreas-ban nem tudom ki emlékszik a játék elején arra a küldire mikor be kell menni a fodrászhoz CJ-vel de akármilyen séróval-bajusszal jöttél ki, Raider így is úgy is beszólt Legalább is amennyiszer próbáltam. Nah és mondjuk nem vett vissza semmit a játékélményből, csak kissé azt hittem hogy van olyan amire nem tesz beszólást
KisDre.artstation.com
-
Teasüti
nagyúr
IV-ben a mai napig néha rácsodálkozom az Euphoria szépségeire, olyan npc reakciókra, amiket az évek alatt sem vettem még észre. Ha meglököd a kocsijukat teljesen természetes, hogy lereagálják.
Legrosszabb esetben fegyvert rántanak rád, másik esetben meg ki se mernek szállni. Kettő közt is van jó pár árnyalat.
Ha nem ámokfut az ember, hanem megpróbál beolvadni a játék nyújtotta környezetbe, akkor piszok részletessé válik a játék.
Igazán akkor mutatja meg milyen jól tud alkalmazkodni a játéktér a játékoshoz, amíg kicsiben csinálja a balhét.
Tehát nincs óriási káosz még, hanem csak apró stiklik.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Dualsense Cosmic Red kiadást vennék / V2 ha lehet
- Nintendo Switch V2 RP2040 CFW + 128GB SD kártya + műa. tok + üvegfólia
- Nintendo Switch Lite 32GB + 128GB SD kártya CFW okosított + tok + üvegfólia
- PS5 FAT CFI-1216A (825GB) 2025.05.06-ig Telekom garancia (bontatlan)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest