Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Hál' Isten nekem nem lemezes változat van, így a kóddal nem kell bajlódnom.
De revoke még egy akkora f@szság...(#211) tDr1v3r
A legújabb műsora a GFWL-nak, hogy nehezen akar bejelentkezni, így volt már, hogy új játékot kezdtem véletlenül.
Aztán nem frissíti magát automatikusan. Ha hónapokkal később akartam játszani egy gyorsat, akkor azt találtam, hogy fekete képernyő és a "GTA működése leállt..." üzenet fogadott.
Sokáig nem is tudtam, hogy ez a qrva GFWL miatt van.Maga az Xbox Live és a GFWL rendszerről meg ne is beszéljünk...
Egy accountom el is veszett és nincs rá mód, hogy visszaszerezzem az elfelejtett jelszavamat, csak ha személyesen telefonálok nekik. Meg a régiós korlátozások... Ezért kellett szürke account évekkel ezelőtt, a magyar lokalizációs fiókba beregisztrált játékot meg bebuktam annó, nincs mód áthelyezésre másik fiókba. Se a fiók adatainak megváltoztatására. Szóval jah, az egész úgy szar, ahogy van.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Játékmenet videó érkezett a GTA V-ből.
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- 256 GB-os csomagban jönnek a G.Skill legújabb tuningmemóriái
- Milyen okostelefont vegyek?
- YouTube
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Opel topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Mini PC
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest