- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztif
aktív tag
Tudja vki, hogy szeptember 17-ei megjelenési dátum idehaza éjfélt (24:00) vagy hajnalt (00:00) jelöl?
- Kérsz egy rágót? - Milyen ízű? - Formalinos. - Utálom a formalint.
-
kulipetya
csendes tag
hát ez kötelező!!
-
Teasüti
nagyúr
Hál' Isten nekem nem lemezes változat van, így a kóddal nem kell bajlódnom.
De revoke még egy akkora f@szság...(#211) tDr1v3r
A legújabb műsora a GFWL-nak, hogy nehezen akar bejelentkezni, így volt már, hogy új játékot kezdtem véletlenül.
Aztán nem frissíti magát automatikusan. Ha hónapokkal később akartam játszani egy gyorsat, akkor azt találtam, hogy fekete képernyő és a "GTA működése leállt..." üzenet fogadott.
Sokáig nem is tudtam, hogy ez a qrva GFWL miatt van.Maga az Xbox Live és a GFWL rendszerről meg ne is beszéljünk...
Egy accountom el is veszett és nincs rá mód, hogy visszaszerezzem az elfelejtett jelszavamat, csak ha személyesen telefonálok nekik. Meg a régiós korlátozások... Ezért kellett szürke account évekkel ezelőtt, a magyar lokalizációs fiókba beregisztrált játékot meg bebuktam annó, nincs mód áthelyezésre másik fiókba. Se a fiók adatainak megváltoztatására. Szóval jah, az egész úgy szar, ahogy van.[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
Ennyire szar? Nekem ott van a polcon eredetiben, nemrég fel is akartam rakni de sajnos nincs DVD-meghajtó a gépemben... :< Lehet jobb lesz ha beszerzem valamelyik virágboltból a herélt változatát.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Mardel
őstag
Nincs. Valószínűleg csak bolti dobozos eladások.
Steam az eladási statiszikáit nem adja ki 3. félnek, de szerintem más digitiális bolt sem.[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
-
KisDre
senior tag
válasz #81556480 #200 üzenetére
Nem azt mondtam hogy nincsenek
Tudom A korábbi részekbe is már megvolt ez.Viszont amilyet én mondtam mondjuk, az pl a főkarakterekhez kötődik. San Andreas-ban nem tudom ki emlékszik a játék elején arra a küldire mikor be kell menni a fodrászhoz CJ-vel de akármilyen séróval-bajusszal jöttél ki, Raider így is úgy is beszólt Legalább is amennyiszer próbáltam. Nah és mondjuk nem vett vissza semmit a játékélményből, csak kissé azt hittem hogy van olyan amire nem tesz beszólást
KisDre.artstation.com
-
Teasüti
nagyúr
IV-ben a mai napig néha rácsodálkozom az Euphoria szépségeire, olyan npc reakciókra, amiket az évek alatt sem vettem még észre. Ha meglököd a kocsijukat teljesen természetes, hogy lereagálják.
Legrosszabb esetben fegyvert rántanak rád, másik esetben meg ki se mernek szállni. Kettő közt is van jó pár árnyalat.
Ha nem ámokfut az ember, hanem megpróbál beolvadni a játék nyújtotta környezetbe, akkor piszok részletessé válik a játék.
Igazán akkor mutatja meg milyen jól tud alkalmazkodni a játéktér a játékoshoz, amíg kicsiben csinálja a balhét.
Tehát nincs óriási káosz még, hanem csak apró stiklik.[ Szerkesztve ]
-
KisDre
senior tag
"NFS-el ellentétben itt alvázig le lehetne zúzni a kocsit. "
Meg alvázig leTuningolni (utóbbi nfs-ekből kiindulva )
egy törésmodell szerintem is sokat dob egy játékon, technikailag
de pl én tuti belerejtenék olyat is a játékba, hogy ha mondjuk egy picit is megkarcolod valaki kocsiját, akkor az megállás után tenne egy sornyi beszólást
Sok-sok ilyen kis apró dolog igen hangulatossá és még élettel telibbé képes tenni egy játékot[ Szerkesztve ]
KisDre.artstation.com
-
Teasüti
nagyúr
Azért én hiányolom a videóból, h egy autó sem csattan oda sehova.
Főleg a többsávoson száguldozás közben, vagy nagyon nagy mákja volt a játékosnak, de azért megmutathatnák végre hogy szimulálja le a káoszt a játék.
Az NFS hangulat átjött rendesen, de mennyivel több lenne, ha az NFS-el ellentétben itt alvázig le lehetne zúzni a kocsit.A IV óta sztem elég sarkalatos pontja a játéknak az autózás korrekt lemodellezése.
A IV teljesen élethűen kezeli a hétköznapi eseteket, csak a szélsőségesen extrém helyzetekben válik kevéssé, amit nyújtani tud törésmodell és az Euphoria. Ez elég meghatározó szvsz a játékélményben.
Az előző részekhez képest, ahol háromszor ráverek az ajtóra és leesik, azután behozni a IV-ben lévő motort... nos engem pl. már önmagában ezzel megvettek, a legszínesebb sandbox zúzda, a mai napig élvezem csak az ámokfutást bármiféle cél nélkül.[ Szerkesztve ]
-
Phvhun
őstag
Amikor küldetésben kell olyasmiket csinálni, hogy követed az ellenséges autót, akkor az egész jelenet scriptelve van, és az ellenséges jármű akkoris ugyanazon az útvonalon megy végig, ugyanakkora sebességgel ( ez a sebesség attól is függ, hogy milyen közel vagy hozzá, és te mekkora sebességgel mész ), mindenféle sérülés nélkül, hogyha 8 teherautót kell az orra előtt tolnia.
Eladó szinte új Sennheiser HD 660S2 jóárasítva - HardverApró profilomban
-
KisDre
senior tag
válasz #81556480 #180 üzenetére
"illetve az 1-ben mind a 3 város benne volt"
De amúgy köszi a térképeket érdekes megfigyelni hogy egykét helyneven kívül, hogyan torzult a széria előre haladtával ez a 3 fiktív város.Amúgy kíváncsi vagyok hogy ahogy anno a Londonos GTA-k, úgy a jövőben várható vajon majd ismét európai város egy GTA-ban, csak lehet az amerikai közönség kiakadna
KisDre.artstation.com
-
VictorHUN
aktív tag
Ez durva
David Icke: Ébred már az oroszlán
-
Teasüti
nagyúr
Amúgy nem hiszem el, hogy a videóban látható célzásokat gamepad-dal vitték véghez (felhőkarcolós akció).
Ilyen fejlövéseket és helikopter követést nem igazán lehet a joykar relatív gyorsuló kameraforgatásával megcsinálni.
Ehhez egy egérre jellemző abszolút kameramozgatás kell szerintem.Vagy a tesztelő gamepad-on nőtt fel egész kicsi kora óta.
szerk: mondjuk két célpont között elég egyenletes a mozgás... Hát a fene az egészbe!
Akkor is lassú és esetlen.[ Szerkesztve ]
-
Teasüti
nagyúr
Ezért vertük folyamatosan a négy multijában a kontrollereseket is, mert egérrel és billentyűvel rosszabb játszani TPS játékot?
Engem folyamatosan lecsalóztak a deathmatch-ekben a magas frag miatt, pedig csak az egér miatt voltam jobb sokkal.
Próbáltam gamepad-ot is, de nem jött be. Az árkád autós játékokat is precízebben tudom irányítani a digitális billentyű pöcögtetéssel, mint egy analóg joykar ideges rángatásával. Igen sokat kellett gyakorolnom a joykarral, mire egyáltalán az úton tudtam tartani a járművet.
Igaz nem x360 kontrollerrel próbáltam, hanem Rumblepad-dal, de ez utóbbit még jobbnak is gondolom főleg a klasszikus kiosztás miatt.[ Szerkesztve ]
-
m1sk4r
aktív tag
Aztak...
Ha ez nem jelenik PC-re, akkor kénytelen leszek kölcsönkérni egy konzolt.
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
m3ss
veterán
ez a trailer vajon mostani konzolgeneraciok vmelyiken futott? mert ahhoz kepest meglepoen jol nez ki
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
törölt tag
válasz Malibutomi #170 üzenetére
Pálcikával eszik a rizst , de ha csak egyszer de egyszer próbálnák ki a kanalat
nem lenne ez a sok sovány kínai
-
ldave
félisten
-
.LnB
titán
Az a szó amit kerestek az az ÍZLÉS.
(#158) gianni85: Ezen én is el szoktam gondolkodni, csak én azon, hogy a COD (4. rész utániak) Miért ennyire sikeresek. Igénytelenségnek, és butaságnak tartom megvenni azt a játékot, amit évről évre lenyomnak a "butus" vásárlók torkán. Ezek mellett pedig vallom, hogy a WoW az egyik legjobb játék amit valaha kiadtak. Nem mindenki egyforma.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Phvhun
őstag
válasz gianni85 #158 üzenetére
Az hogy nem tudod megérteni miért lehet játszani egy játékkal, amit több millióan játszanak több éve, az valami nagyon rugalmatlan gondolkodásmódra utal, és magyarázatot ad arra, miért nem tudod megérteni, hogy miért nem lehet kontrollerrel fpst és tpst játszani másoknak. Ez kb olyan, mintha én azt mondanám neked, hogy nem lehet autós játékot billentyűzettel játszani ( kontroller ), hanem csak kormánnyal ( egér, célszerszám ), és erre azt mondanád, hogy nem érted meg azokat, akik kormánnyal játszanak autósjátékot.
( Btw a tps és fps ugyanaz célzás szempontjából, nem tudom minek veszitek külün. )MMA játékokra, meg mortal kombatra, focizni, meg repülőzni igenis jó a kontroller, és ott ténylegesen logikus és elvárható ez a relatív elmozdulásokkal való irányítás.
[ Szerkesztve ]
-
baliii
senior tag
Már egy ideje nem tud lekötni a konzol, kb 2 havonta kapcsolom be az xbox 360-at mióta kijátszottam azt a pár játékot, amiért vettem anno (GoW 1-2-3, Skate 1-2-3, AC 1-2), akkor is csak azért, hogy működik-e még...
De egy biztos: ezt az első nap megveszem! -
gianni85
veterán
válasz Jhonny06 #160 üzenetére
Nekem meg az összes felsorolt dologgal homlokegyenest ellentétes a véleményem. Ne is próbáljuk meggyőzni a másikat
Egyébként én a GTA4et is manual aim-mel játszottam 360on, mert ugye csak egy lehetséges opció az autoaim. OK, hogy alapból be van állítva, de ki lehet kapcsolni.[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
válasz gianni85 #158 üzenetére
Ennyi erővel konzolon meg csak annak szép, aki a szarhoz szokott. El kéne már felejteni ezt a 'csak a PC-seknek vannak magas grafikai elvárásai'. Nekem konkrétan elég lenne, ha mondjuk átlagnál jobb grafikát produkálnának konzolon, de még ezt sem teszik. Amikor haverommal leültünk FC3 coopozni, azt hittem egy 10 éves játékkal játszom (és ezt így túlzás nélkül).
FPS-t meg úgy amblokk nem lehet normálisan játszani konzolon, de egy TPS-ben is kell a pontos célzás, ami ezerszer megmentett már a GTA IV-ben. Mi erre a konzol válasza? Automatikusan beméri az ellenfelet, hogy el tudd találni.
[ Szerkesztve ]
-
ldave
félisten
De, biztos vannak, csak most itt arányokról van szó. (Sajnos nem tudom megnézi a linket amit adtál, a játékos oldalak nem jönnek be munkahelyen...) Én csak arra szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy profit szempontjából nem mindegy, hogy mennyiért megy el a játék.
De mivel gondolom nincs egy játékról se hivatalos adat, hogy mennyi fogyott belőle az első 8 héten mondjuk platformra lebontva, így igazából a vita tényleg értelmetlen, mindenki azt mond, amiben hisz. Én abban hiszek, hogy ha egy cím több platformon is elérhető, akkor általánosságban nem PC-re fogják megvenni a legtöbben.
A Slime draws near! Command?
-
gianni85
veterán
A WoW amit soha se fogok megérteni, mármint nem a sikereit, hanem azt, hogyan lehet azzal játszani. Ez most cseppet se fikázás akart lenni, sok dologgal vagyok így. Vice versa ami meg nekem tetszik az lehet másnak nem...
(#157) Xirtam
Konzolon az eye-candy-hez szokott PC-snek ocsmány. Az átlagos konzoljátékos örül, hogy egy BF3-mal játszhat és leszarja, hogy a PC-n szebb.[ Szerkesztve ]
-
Xirtam
veterán
-
Mardel
őstag
Ez egy kicsit demagog volt. Gondolod steamen nincsenek elorendelok vagy first day vasarlok?
Nah meg az Activision is arrol hires hogy leakciozza a jatekait, mert ugye steamen a kiado donti el mi mennyi legyen akciozva.
A codok meg nem surun kaptak olyan hatalmas akciot.
De mutass ra arra az 5 €-ra. [link]
(Az arak meg javareszt 1$=1€)[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
Xirtam
veterán
Ezek egyáltalán nem valós számok. Diablo III -ra ír 3 milliót. Jó vicc! Eleve első nap adtak el belőle 4,7 milliót! ELSŐ NAP!
PC-seket fikázni hogy nem vesznek meg semmit jó vicc. Diablo III-at vette a magyar IS, és a Simcity-t is. Több fogyott itthon Simcity-ből vagy Diablo-ból mint Last of Us-ból, Halo-ból, FIFA-ból összesen.
[ Szerkesztve ]
-
Mardel
őstag
Es ebbe meg nincsenek benne a digitalis boltok eladasai. Pl a steam a 3rd partyk szamara nem teszi elerhetove az eladasait.
Tehat ebbol a statisztikabol sem derul ki sokminden, de szepen mutat a konzolosok szamara.
Meg nincs benne hogy elso napi, vagy elso heti eladasok, stb. Az ilyet nemtudom komolyan venni.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Azért az a Gta IV-es eladási adat sem biztos, hogy 100%, volt tapasztalatom, hogy tud készülni egy statisztika
Ami fura, hogy 2012-ben írtak arról, hogy 25millió+ eladott példánynál tart, amit linkeltél az épp, hogy több, mint 20millió (USA PC nincs benne, de az eddigi adatok alapján az nem adhatna ki annyi példányt). A Steames eladások sem biztos, hogy benne vannak, mivel nem sűrűen adnak ki adatokat róla.Mondjuk sajnos ez az egyetlen játék ami érdekel annyira, hogy ha nem jön PC-re, konzolt vegyek (nem utálat miatt, csak nem játszok 2-3 komolyabb játéknál többel / 5 év).
Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
Def26
félisten
-
Petyyyyy
addikt
Engem megvettek ezzel a videóval. Imádkozom, hogy szaladjon rendesen a gépemen.
(#9) Physicist03 - Ha ez tényleg így lesz, akkor írok majd egy ódát a Rockstarnak a családon belüli szex káros hatásairól.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Mardel
őstag
Ebbol akkor lehetne leszurni valamit, ha mind 3 platformra egyszerre jelenik meg.
De sajnos a pc-s valtozat kozel 8 honapott kesett, mert ugye nem mindegy hogy 2008. 04. 28. vagy 2008. 12. 02-03. a megjelenes.
A fanok meg lehet nem vartak tobb mint fel evet es vettek egy konzolt ezert.
Szoval nem teljesen mondhato el, hogy ez a piaci igeny ha kesei megjelenessel mestersegesen generaljak a keves eladasi szamot, utana meg ezekre hivatkozva megszuntetik az uj jatekok pc-s portjait.De ez joval korabban tortent, a konzol exkluzivitas es a pc-es port kesleltetesenek bevezetesekor.
Hany pc-s vett emiatt konzolt az ilyen rakenyszerites miatt?[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
Na de épp ez a lényeg, hogy ha átállnának a kiadók a crowdfunding portolásra, nekik nem kerülne pénzbe, megfordulna az egész.
Pl. a rockstar tudja, hogy 2.5millió a port, akkor kirakhatja fundingra, hogy ha összegyülik 8m akkor lesz port.
Win-win, söt már elöre megkapják a pénzüket.Bocs hogy megint felhozom a SC-t, de jó példa mennyire rosszul mérik fel a kiadók a piacot. Senki nem csinál space-sim gamet mert nem eladható. Erre meg úgy ugrottak a stilust szeretö emberek, hogy ömlik a pénz.
-
Def26
félisten
-
Def26
félisten
válasz Malibutomi #130 üzenetére
Itt egy GTAIV eladás. Annyira azért nem rózsás a helyzet.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz Malibutomi #130 üzenetére
Nem érdekli már a Rockstart, hogy visszahozza-e az árát. Őket az érdekli, hogy ha a PC-s porthoz szükséges erőforrást befektetik valami másra, akkor az több pénzt hoz-e vissza. Ez lett az RDR veszte is. Osztottak-szoroztak, és ok, hogy az árát visszahozná egy PC-s port, de sokkal lényegesebb egy üzleti vállalkozásnak, hogy a konzolra kiadott DLC-kel ennek a többszörösét keresik meg, és nem fektetnek be több pénzt.
A Rockstar csak változik a piaccal. Régen nem volt ennyi konzoleladás. Ma már egyre több PC-s játékos konzolt vesz új VGA helyett, hogy játszhasson ezekkel az exkluzív játékokkal. Ez simán a Rockstart igazolja. Lehet rájuk köpködni, hogy leszarják a PC-t, de a helyzet az, hogy ma már a PC a kisebbség. Ha ehhez beleszámolod, hogy egy átlag multiplatform játéknál a PC eladások alig mérhetők a konzolosokhoz képest, akkor könnyen kiderül, hogy egy olyan cégnek, mint a Rockstar már nincs értelme a PC-vel foglalkoznia.[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Sanchez638
addikt
Ja meg a szokásos gta dolog, amikor ugyan olyan autókkal lesz tele a környéked, mint amivel te mész.Remélem ezt már úgy észre vették, és nem egy saját kis valami miatt ide is bele rakják
Számom az adatlapomon.
-
gianni85
veterán
válasz Sanchez638 #132 üzenetére
csak ekkora lesz? Bődületesen nagy lesz itt a map.
(#133) danikollar
+1[ Szerkesztve ]
-
danikollar
őstag
Az a te bajod, hogy nem tudsz kontrollerrel fps-t vagy tps-t játszani. Mondjuk még az fps-t megértem valamelyest, de a tps-t nem.
Nekem, és még sok millió embernek a földön, megy kontrollerrel az fps és a tps is!
És nem kell sírnunk sem azért, mert nem jön egyik vagy másik kiváló játék pc-re.
A The Last of Us híreknél is csak a sírás megy pc részről. Én már unom.[ Szerkesztve ]
-
Sanchez638
addikt
Nagyon tetszik, kár hogy pc még odébb van :SDe azt nem értem, hogy a pálya a sa-ban is nagy volt, itt csak ekkora lesz?
Számom az adatlapomon.
-
Dany007
veterán
Hogy rohadjon meg! Na ezért érdemes lenne komplett új PC-t venni, hogy fusson fullon...
Eszméletlen.. Btw engem még a GTA4 is képes lenyűgözni.. ez meg..De jó lenne újra gyereknek lenni mikor még nincs semmi dolgod csak játszani és piálni hajnalig...
[ Szerkesztve ]
-
gianni85
veterán
De ez is a természetes, a játékos legyen nyitott. Ha lenne valami PC exkluzív játék ami kiváltana belőlem egy késztetést, tuti beszereznék egy gamerPC-t, de azért, hogy a konzolos játékokat (jobb esetben) szebb grafikával, nagyobb felbontásban és magasabb frame-mel játsszam? Köszi, de passzolok. Főleg azért, mint írtad, PC komponensekhez képest potom összegért ott a konzol.
[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz Malibutomi #126 üzenetére
A befektetés nem éri meg PC-re. Például ezért.
Azt az erőforrást és pénzt, amit egy PC-s port felemészt olyan dologra is tudják fordítani, ami sokkal több pénzt hoz majd vissza. Manapság ráadásul nem ördögtől való azt mondani a játékosnak, hogy vegyen konzolt, sőt, ez lett a természetes. Gyakorlatilag 60 rongyból veszel egy Xbox 360-at, ráadásul a merevlemezeset. Egy jobb VGA ára, és erre kijönnek a legjobb játékok is.[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
gianni85
veterán
Lehet, bár magamból kiindulva én örülni fogok a minőségbeli különbségnek, és elleszek a fix hardverrel megint 5-6 évig. Btw megint csak a PCsektől olvastam rengeteg kommentet a nextgen bemutatókról, hogy ezt a grafikát a PC már bírja, és elmarad az áhított fejlődésük, amit a jelenlegi konzolok "hátráltatnak".
(#126) Malibutomi
Fingom sincs. Kevés az emberük, és nem akarnak újakat felvenni?[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
válasz gianni85 #124 üzenetére
"Ezt a grafika fétist is általában csak PC-sektől hallani"
Várd meg amíg kijönnek a nextgen konzolok, fogod hallani tőlük is..
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
gianni85
veterán
Egyébként meg a gamer játszik és élvezi a játékot platformtól függetlenül. Ezt a grafika fétist is általában csak PC-sektől hallani
(#123) Malibutomi
Szerintem itt másról van szó. A RDR is hihetetlenül sikeres volt konzolon, tuti visszahozta volna a portolás költségeit (+ jó nagy nyereséget) egy PCs verzió. Nem hiszem, hogy a Sony és MS pénzelte a Rockstart, hogy ne adja ki PC-re, főleg, hogy MS-nek ebből haszna is lehetett volna, ha mondjuk kötelezően Win8 kellene a futtatásához.(#121) Diopapa
Majd jön még egy videó a multiplayer részről. Tuti lesz valamilyen coop, a 4-ben is volt már[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
Amúgy tessék egy felvetés:
A Star Citizen crowdfunding sikerét látva (14 millió dolcsi eddig és nő), ha a kiadók nem akarják bevállalni a portolás költségeit, mondván nem elég az eladás PC-n, akkor tegyék fel így gyűjtésre, hogy aki akar PC verziót beszállhat mondjuk 20$-30$-al, ami természetesen megában foglalja, hogy megkapja a játékot ha kész.
Ne mondja nekem senki, hogy a GTA V-re nem ugrana össze vagy 10 millió dollár simán, az meg azért kifut egy portolást bőven...Mindenki nyer, a játékosok megkapják a gamet, a kiadó már előre megkapja a lét.
Lehet van aki kinevet, de szerintemebbe az irányba kellene menni a kiadóknak
-
kutga
nagyúr
A San Andreast nem akarják kiadni ezzel a grafikával?
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
Diopapa
addikt
Érdekes, hogy egyik hozzászóló sem hiányolja a COOP módot, pedig a játékmenet üvölt érte, de a videóban nem esik róla szó, szóval szerintem nem lesz, pedig mekkora dobás lenne...
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
wolfman
veterán
Grafika sokszr tiszteletre méltó, de tuti hogy ez most túlzás, mert a látóhatár ki van tolva a pi..ába (nem látom a csíkokat ahonnan egyre részlettelenebb a cucc). Túl tökéletesnek hat az egész, de hát, legyen így.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Arcképgyáros
lesz 50 giga?!
-
Phvhun
őstag
Előző részekben volt két idegesítő dolog:
-Ha forogtam, akkor odateremtek a rendőrök meg katonák a hátam mögé.
-Nem lehetett a gépfegyveres repcsivel semmit kezdeni, mert ha azzal repültem, akkor nem volt légi forgalom.
Na ebbe úgy tűnik ilyen gondok nem lesznek.Egyébként meg próbáltam fps-t meg tps-t is konzolon, de teljesen használhatatlan az irányítás, ez ki kell jöjjön pc-re, vagy egeres támogatást kell kapjon konzolon, ha nem jön pc-re. Egyébként meg ha konzolt vennék emiatt, akkor az PS lenne, mert arra van a Dust514 is, amit szintén nagyon vártam.
-
gekkoXT
senior tag
nekem a kézmozgásokról ez jut eszembe
-
MrPetya19
addikt
-
tDr1v3r
veterán
válasz #81556480 #112 üzenetére
Sok játék a Steamworks rendszeréhez van kötve. Vagy uPlay, Origin... egyik se jó, account-hoz kötik a játékokat, ha egyszer beaktiválod már nem adhatod el, maximum account-tal együtt. De azért meg ban járhat...
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
MrPetya19
addikt
Igazándiból a használt piac a IV-től tudtommal támogatást kapott.
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
Vinyard#
aktív tag
válasz Cthulhu Dawn #108 üzenetére
*szipp-szipp*
troll szagot érzek. -
Xirtam
veterán
válasz Bjørgersson #109 üzenetére
Főleg hogy lassan megint STEAM leárazás.
-
Bjørgersson
félisten
-
Buster17
addikt
Ebben minden volt. NFS, Sims, EA Sport, BF...
-
erdeirem
csendes tag
válasz BlackTreff #70 üzenetére
Nem annyira biztos, hogy lesz nextgen-en, sőt...
http://www.gta5cheats.com/gta-5-ps4-xbox-one-not-happening/
Másfelől meg készülnek valamire a rockstarnál, legalábbis új munkaerő kell valamire:
Majd meglátjuk, bár én személy szerint nem hiszem, hogy kifogják adni nextgen-en, nem lesz ott annyi konzol, hogy megérje a fejlesztést, főleg, hogy már egyszer eltolták a kiadást is, akkor sem gondolkodtak nagyon ezen... Talán PC-re még esélyes a dolog...
[ Szerkesztve ]
"...sosem tudhatod meg, mit lát egy kutya, amíg képessé nem válsz túllépni önnön emberségeden..." - Coelho von Nietzsche
-
Blaise
veterán
válasz Jhonny06 #101 üzenetére
Az, hogy amíg a nagyfelbontású PC-s textúrákról folyik a vita, addig a konzolosok oda-vissza kijátsszák.
Nézd meg a mostani generáció utolsó nagy húzócímeit (Halo 4, The Last of Us stb.), egyik se ronda, vagy ha te annak látod, akkor neked vannak túlzott igényeid egy 2005-ös hardver irányába.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Interactive Brokers társalgó
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen egeret válasszak?
- Dacia topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS routerek
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21 ELADVA,értékelésre vár
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest