Új hozzászólás Aktív témák
-
Xirtam
veterán
válasz Bjørgersson #109 üzenetére
Főleg hogy lassan megint STEAM leárazás.
-
Vinyard#
aktív tag
válasz Bjørgersson #90 üzenetére
Sokaknál az az elgondolás húzódik meg a háttérben, hogy nem vesznek konzolt, és főleg konzol exkluzív címeket, mert nem akarják a játékipar PC-kre káros tendenciáit erősíteni.Csakhogy ennek az elvnek maximálisan meg lehet felelni úgyis, ha az embernek van konzolja. Nem én találom fel a spanyol viaszt, de a kulcsszó egyszerűen: Használt. Használt konzolt meg használt konzolos játékokat kell venni, és kész. A Sony tőlem eddig sem látott, és nem is fog látni egy forintot sem, hiába van konzolom, meg eredeti konzolos játékaim...mivel mindent használtan vettem. Ezzel szemben PC-s játékot sosem veszek használtam, pont a fenti elv miatt.
És pont ezért különösen jó, hogy a nextgen gépeknél sem lesz korlátozás a használt játékokra vonatkozóan.
-
Blaise
veterán
válasz Bjørgersson #90 üzenetére
Azok sírnak a legjobban, akiknek 5 percnél tovább sose volt a kezükben kontroller.
Az még elfogadható indok, hogy valaki nem akar konzolon FPS-t tolni, de a GTA-szerű TPS játékok sokkal jobbak kontrollerrel ezt bátran állíthatom.
-
Psychopeti
senior tag
válasz Bjørgersson #86 üzenetére
Az nem baj. De ha emlékszel rá volt egy összehasonlítás a konzolos és a PC verzió között. Ahol azért tényleg volt látható külömbség Meg is van.
[ Szerkesztve ]
Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
KisDre
senior tag
válasz Bjørgersson #82 üzenetére
A Stories-oknál egyáltalán nem volt baj az exkluzív (szVsz), a GTA világát bővítették történetileg, akiket eléggé beszippantott a GTA III, és még több kellet neki, ott volt a Liberty City Stores csak konzolra. De többet nem nyújtott gameplay-ben mint a San Andreas.
Míg a GTA 4, és 5, már jelentős újításokat tartalmaz, gameplayben is. Így igazából ha nem jelenne meg az 5 pl, akkor azt én a játékipar fejlődésének visszatartását jelentené :\
KisDre.artstation.com
-
Blaise
veterán
válasz Bjørgersson #82 üzenetére
Egy bizonyos ideig a GTA3-tőle kezdve mindegyik rész konzol exkluzív volt.
-
gianni85
veterán
válasz Bjørgersson #75 üzenetére
A GTA5 is lehet még az ezek után. Nextgenre tuti nem fog jönni, a nyakamat rá. Oda majd kijönnek később valamivel, ami még nagyobbat fog ütni.
(#82) kovy29
Tudom, most meg majd meglátjuk, hogy később kiadják-e. A PC verziót még elképzelhetőnek tartom, de a nextgen konzolosat nem.[ Szerkesztve ]
-
Xirtam
veterán
válasz Bjørgersson #78 üzenetére
+1
Azért kifeszített képeken nem olyan csinos a dolog.
# kovy29 Nagy baklövés lenne nem kiadni PC-re. Rengetegen megvették a 4-et is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Need for Speed Heat (PC, PS4, XO)
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest