Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ZPKing
tag
Én felraktam egy 2017-es focus-ra, 3.4-et
szerintem gyorsabb is lett kicsit. Igaz még csak az F8-as térképem van pont most látom az oldalt hogy mejelent az F9 is.
A telepítés [link] szerint kettő könnyen megoldható, nekem kb 1 órát vett igénybe.
teljesen más a kinézet is mint a képeken látható.
leírás alapján egyszerre sikerült felrakni.
nekem egy problémám van vele valamiért nem tudom kivenni a kijelzőhöz tartozó autodim funkciót ezért nappali éjjeli váltás között olyan hülyén vibrál kicsit. -
sparta2
tag
válasz sugijme #1043 üzenetére
Több bugja is van, azokkal az egységekkel is, amire tervezték. Sok esetben megoldja egy Master Reset, sok esetben nem. Engem főleg a térképek miatt érdekelne, mert úgy néz ki, hogy az F9-es csak az újabb rendszerrel kompatibilis (v 3.4). Sokan dicsérik akik meglépték és nincs gondjuk vele. Hazavágni nyilván senki nem akar egy működő rendszert!
cappa72
Nézd meg máshol is, nekem volt olyan frissítés amit a ford.hu-n keresztül nem kaptam meg.
Elvileg pedig ugyanoda irányít alvázszám alapján, akármelyik országon keresztül próbálkozol. -
sugijme
csendes tag
YT videó alapján egész pofásan néz ki. Általában mennyi idő után lehet hivatalosan is leszedni? Olvastam olyan bug-ról, hogy hátramenetbe kapcsolva nem kapcsol be a tolatókamera, hanem ki kell tenni üresbe, majd vissza hátramenet. Na ezzel nem szeretnék játszani.
-
sarkan
aktív tag
A Magyar Ford Focus Club oldalán (http://www.fordfocus.hu) most folyik disputa erről, olvasd el.
[ Szerkesztve ]
-
TGa
tag
Valaki frissített már a 3.4 SYNC nem hivatalos verzióra?
Íme néhány előnye a frissítésnek a Sync 3.4-re:
Az Android Auto navigáció a Dash Cluster kis képernyőjén.
Sokkal gyorsabb és érzékenyebb felhasználói felület.
Kellemesebb kinézetű kék téma.
A SatNav legújabb térkép adatai.
Rádiólogók. -
nfsu17
veterán
"Gyerekek"!
Ma véletlenül vettem észre, hogy előkerült a "browse" gomb.
Most nem tudom, hogy mi történt, de elmondom:
-a sync rendszer nem frissült, mert én nem frissítettem, magától meg nem fog,
-a mobilom új lett (galaxy s5 >> Mi 9T) 2 hónapja, de akkor nem tűnt fel, hogy emiatt került volna elő a browse gomb,
-a Pulsar lejátszót használtam eddig (a 2 hónapban), ez alatt sem tűnt fel, hogy ott lenne,
-pár napja frissítettem a Pulsart...és erre tessék, ott van. Vagyis gondolom, hogy a legújabb program már tudja.
Azt hittem ez csak amerikai kiváltság, vagy csak Mo-n van tiltva, nem is foglalkoztatott aztán a dolog...és most ott van.Hogy miért jó ez?
-mert így lehet a playlistek* közül választani (kedvenc, rock, "barátnő számai", stb.),
-mert így lehet az előadók közül választani és kilistázza azokat a számokat: pl van ATB előadó alatt 5 db szám...rámegyek, hogy előadó:ATB és már játsza is az 5 számot,
-mert így lehet látni, hogy egy lejátszási sorban mi lesz a köv. szám címe,
-mert így lehet látni, hogy az "összes" alatt (pl. 100db szám) mik vannak és listában látod, és ráböksz és már játsza is,
-és még pár dolog, de most nem néztem rá alaposan, nekem már ennyi is elég.Ami kell hozzá ezek szerint:
-Pulsar lejátszó playről (100% garanciát nem vállalok, hogy mindenkinél működni fog...sőőt, lehet nem is mondtam semmi újat, mert ti már rég így használjátok )
-rendesen elkészített mp3 (album, előadó, műfaj stb. rendesen kitöltve)
*-playlist(ek) a telefonon elkészítve [ez(eke)t látod majd a kocsiban is][ Szerkesztve ]
-
bozso79
csendes újonc
Sziasztok. Találtam leírást mely szerint a hiba jelentése és megoldása az alábbi: A „PKG_ERR…” hibaüzenet jelent meg. Mit kell tennem? Az USB flash meghajtót valószínűleg eltávolították a frissítési folyamat befejezése előtt. Kérem Helyezze be újra az USB flash meghajtót. A frissítés meg fog történni a jármű következő indításakor. Ne távolítsa el az USB flash meghajtót, mielőtt megkapta a „Telepítés kész” üzenet.
-
bozso79
csendes újonc
Sziasztok. Nem tudom mivel csomagoltad ki a fájlt, nekem a WinRAR működött, igaz kb. fél óra alatt csomagolta ki a 2.7 GB-ot, a kicsomagolást egy exFAT lassúformázott pendrivera készítettem.
-
ka64
tag
Sziasztok!
Újabb fejlemények. Ma újra letöltöttem a sync 3 update-et a Ford oldalról. Most nem lett crc hibás. Hurrá! Kicsomagolom egy frissen formázott pendrive-ra, és irány az autó. Bedugom és rögtön megjelenik egy hibaüzenet:PKG_ERR 03. Töltsem le újra és kezdjem előről!
Ez valami vicc? Már azt sem értem, mi a bántanak nem frissül OTA. De ez így olyan, mint ha egy sufni bt szoftvere lenne.
ka64 -
nagyúr
Szóval akkor a szerviz sem tudott mit tenni, belátták, hogy hw hiba.
Majd értesítenek a kijelzőcseréről (gondolom teljes modul), ha a az alkatrész rendelkezésre áll.
A fantom érintés vagy a hibakód hiánya győzte meg őket, nem tudom.
De azért az tényleg fájó, hogy szét kell majd bombázni az eddig összerakott autót.. félek, hogy utána nyekeregni fog minden...
De az sem megoldás, hogy ha a kormányfűtés bekapcsolása után fagy, akkor odaég(ne) a kezem (ha nem tudnám, hogy újraindítható a kijelző)[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
fatal`
titán
válasz sugijme #1020 üzenetére
Türelmetlen voltál. Várni kell, ha kicsit gyorsítani akarsz a tempón, akkor HDD.
De pl. a térkép frissítése USB3-as HDD-n is minimum 45 perc volt nekem. Rendszerfrissítés kb 15-20 perc. És van, amikor várni kell kb. 15 percet mire elindítja a frissítést (legalábbis nekem volt ilyen).
[ Szerkesztve ]
-
sparta2
tag
válasz sugijme #1020 üzenetére
Türelmetlen voltál. Nem kell elfogadni semmit és a végén kiírja, hogy megtörtént a frissítés. Ez a következő újraindításkor lép életbe, amihez be kell zárni az autót kb. 5 percre (minden rendszernek le kell állni) és ezt követően kell újra indítani. Válassz gyors pendrive-ot, (pl. USB 3.0). Gyors adathordozóról a rendszerfrissítés 10-20 perc (kb. 3 Gb), a térképfrissítés 30-50 perc (20-25 Gb). Nyilván más tapasztalatok is lesznek!
-
sugijme
csendes tag
Sziasztok!
Végre rávettem magam a Sync3 frissítésre. És persze nem sikerült.
Alvázszám alapján letöltöttem a zip-et, pendrive előírás szerint formázva, zip oda kicsomagolva. Kocsi indít, pendrive bedug a könyöktámaszos portba. Az autó kiírta, hogy updating system software, de így is maradt, semmi változás. Fél óra után meguntam s leállítottam a motort.
Ekkor tényleg csinálja? Nem kellene elfogadni dolgokat? -
nagyúr
Nekem innen jött le:
az696501.vo.msecnd.net/owner-package/12555428801312641808/SYNC3_2938367228_Update.zip - igaz, csak 2.7GB-ot ír
(linkre katt)
md5sum: 317f8e6041d61b3091cc1c0aae9b45fe
méret: 2938817000 byte (ami tényleg 2,73698661476GB, 1024-gyel számolva)[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
ka64
tag
Sziasztok!
Köszönöm a segítséget. A Ford oldalon szereplő leírás alapján csinálnám és abban az szerepel, hogy ki kell csomagolni.
Letöltöttem az angol oldalról de az is crc hibás. (Hihetetlen, hogy a Fordnak ez nem tűnt fel )
Megvárom a következő release-t.
ka64 -
bozso79
csendes újonc
Sziasztok. A frissítésnél a letöltött zip-et ki kell csomagolni minden esetben. A file valószínűleg feltöltéskor sérült meg. A kicsomagoló programokban van beállítási lehetőség a crc hibás file megtartására, ekkor lefut a kicsomagolása. Én biztos nem tenném fel, inkább várnék egy újjabb vagy javított kiadásra.
-
ka64
tag
Sziasztok!
2019 januári gyártású Kugám van. Frissíteni szeretném a sysnc 3-at. Ford hivatlaos oldalon alvázszám alapján kerestem frissítést. Talát is egyet SYNC3_2938367228_update.zip-et (2,9 GB). Letöltöm, majd megpróbálom kicsomagolni, és kicsomaoláskor azt mondja, hogy sérült a fájl (CRC hiba). Másodszor is letöltöttem, de ugyan ez a helyzet. Ez mi lehet? -
V.T.
aktív tag
Végülis rá frissítettem, nem ment ugyan azzal az usb kábellel amivel eddig használtam. Próbáltam másikat mindkettő gyári Huawei p20 prohoz való. Egyik se volt jó. Végső elkeseredésemben kipróbáltam a saját xiaomi kabelét és működik minden. Nem értem miért lett válogatós pedig előtte nem volt az. De a lényeg hogy működik. Köszi mindenkinek a segítséget és azt hogy nem küldtetek el a hülyeségeim miatt
-
Teewine
tag
Huawei telefonokon Android 10 óta gyárilag van benne az AndroidAuto, így a program nem tölhető csak a frissítése!
Emotiva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TP-LINK TL-MR6400 vezeték nélküli router, N 300Mbps, 4G LTE
- HP Pavilion Gaming Laptop 15-EC0XXX - AMD Ryzen 5 3550H, 16GB RAM, 1660Ti 6GB, magyar kiosztás
- Keychron K4 v2 - Magyarosított Világító RGB Billentyűzet
- Fujitsu-Siemens Lifebook S 935 (13,3" IPS érintőkijelző, i5-5300U, 6GB RAM, 240GB Samsung SSD)
- Adus 27" TUF Gaming VG279Q1A
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest