Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dfdfdf
őstag
VAgyis ugyan az lesz mint a 2000?
-
Gergosz2
veterán
szerintem a 2000 volt a legjobb fifa.
Ott rendesen odarakhattál az ellennek
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
MerLinh
senior tag
-
Beerwolf
senior tag
Ez egyenlőre nem tünik túl sok újitásnak.
Nagy dumáknak tünnek, amikből a játékban majd vajmi kevés látszik.
Inkább hozzanak végre ki egy bugmentes FIFA-t. -
veterán
-
Passa
csendes tag
sztem is a 98 volt a legjobb, mert volt terem is!
Üdvözlettel: Passa
-
Thome
veterán
válasz Neil Watts #7 üzenetére
TP-ben a begin-end kombó...
-
veterán
-
Taky
senior tag
válasz Neil Watts #10 üzenetére
khmmm.....
"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal
-
Drughi
addikt
Én még mindig a PES-re szavazok.
Arról is sok infó derült ki mostanában, de itt még nem láttam. -
Probber
őstag
Visszahozhatnák 100%-ban billentyűzetre is az irányítást (én úgy jobban szerettem), mert tulajdonképpen ez az egyetlen egy olyan játék amivel játszok és nem szeretném elveszíteni az EA újdonsült hülyesége miatt.
"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
sylard8
tag
sztem a '09 a legjobb, csak az benne a zavaró,hogy odarúghatsz bárkinek, akkor sem kapsz piros lapot.
a '10 egyszerűen játszhatatlan, legalábbis a számomra, '11-et is összecsapták. még a '08 ami tetszett, a többivel meg nem játszottam...lehet el kellene kezdeni. -
EyEsOnU
tag
szerintem jó lesz. illetve mindegy milyen lesz, úgyis megveszi mindenki mert mindenki más is megveszi és az ea is lekapcsolja a "régi fifa" szerókat.. az idei pes-t meg inkább hagyjuk, leszerepelt, pedig komoly pes szimpatizáns voltam. konzolon elég jó a fifa 11 multiban nincs sok bug szerencsére.
c ronaldo-t leszámítva
[ Szerkesztve ]
-
havast
aktív tag
elég jó befektetés ez a fejlesztőknek/kiadónak...
1 ember (titkárnő pl.) átírja a teams.xml filet kb 2 óra alatt. (ebben a kv szünet is benne van)
1 másik (ehez már lehet designer kell) meg újrarajzolja a menüt, a tavalyi borítót kifotoshoppolja, és violá! kész az aktuális Fifakb. annyi fáradtságot nem ér meg, hogy valaki lehúzza torrentről. Nemhogy megvenni eredetiben.
[ Szerkesztve ]
-
wAfu
tag
a FIFA11 szerintem a legjobb része eddig a sorozatnak, végre elhozták a PC-re is a next-gen játékot. ezen a szinten meg már egyszerűen olyan összetett a játék, hogy nem lehet billentyűzettel hatékonyan irányítani, ezt muszáj megszokni.
aki meg azt mondja, hogy a FIFA11 az annyiból állt, hogy a 10-et átfotosoppolták 11-re a logóban, az nyilvánvalóan nem játszott vele egy percet sem[ Szerkesztve ]
-
havast
aktív tag
tatát,süllyedt, egy percet se játszottam a 98 óta egyikkel sem.
viszont volt szerencsém az összeset látni, sajnos elég sokat. (bátyám jóvoltából)
mind pc-n, mind x360on.
(a next-gen kifejezést szerintem ne feszegessük, ez kb 5 éve volt nextgen.)
(szerk: bocs, hazudok, a FIFA World Cup 2002-t kb minden csapattal vittem, mert iszonyat jó hangulata volt szerintem, bár maga a játékmenet eléggé játéktermi-re sikerült)
[ Szerkesztve ]
-
SalvadorLynx
aktív tag
Az mi-vel kéne vmit kezdeniük végre. Nagyon sematikus a játék. A legjobb sportjáték amivel játszottam a az nba2k sorozat. 12 perces valós haosszúságú negyedekkel elég reálisan leképez egy meccset. Az mi reagál a szokásaidra. Nem tudod mindig eljátszani ugyanazt. És képesek megszorongatni, nem csalással. Persze könyebb 5 embert irányítani mint 11-et, összetettebb. De ahogy páran előttem leírták, nemsokat fejlődött a játék. Még mindig észnélküli rohanás az egész, unalmas. Majd akkor érdekel megint a játék, ha 2x 45 percet lehet játszani reális végeredménnyel. Persze ez nagyon hardcore.
-
GoldenJ
tag
Szinészkedési opció nem elsz benne? >
A mai gyerekek nemcsak megveszik a vackot, hanem még azt is elhiszik róla, hogy király.
-
havasa
aktív tag
"a FIFA11 szerintem a legjobb része eddig a sorozatnak, végre elhozták a PC-re is a next-gen játékot" - ezt Te komolyan gondolod?
Mondhatni a 2008-as szériáig fanatikusan nyomtam a PES-el együtt, azóta nem tud semmi újat mutatni.
Az hogy tesznek bele egy új kameraállást meg három stadiont az ULTRALOL kategória."új, ergonomikusabb és szebb menürendszer" - ez alapján Instantget, hol lehet előrendelni?
[ Szerkesztve ]
Commodore 16 Hyper-V cluster
-
heihachi
addikt
Nincs ezen mit csodálkozni, a COD szériának is minden részét megveszik, az is mindig listavezető, pedig ha valami képtelen újat mutatni évek óta, na akkor az a COD széria. Annál még a FIFA is többet fejlődik évről évre, még akkor is, ha csak a menüt rajzolják át. Ráadásul a FIFÁT legalább az új keret miatt érdemes megvenni, a COD-ra ilyen indok nincs.
(És most kurvára izgulok, hogy ne legyél COD rajongó, mert nem ezt nem genyózásként írom.)
[ Szerkesztve ]
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
BalaNce87
addikt
Új keret miatt megéri megvenni? azt egy 100 megás patch meg is oldja, legalábbis pes esetében, egyik se jobb a másiknál, egyik se érne 1000 ft-nál többet mivel mind2-be nagyjából annyi meló is lehet. Azt meg mindenki tudja hogy mindig azok a legjobban eladottak amik semmit nem változnak, persze nem is tudnak már mit, de akkor meg minek csinálják? áhh hülye kérdés f...veréssel iszonyat bevétel. Az új pes nekem nem jött be igaz ott szépen válzotott a mozgás változásra törekedtek, vannak jó ötletek, de eléggé lelassult az egész, fifának meg a legutóbbi demoját próbáltam, inkább pes-es vagyok, de egyedül ritkán játszok focit, max addig amíg megvan az újdonság varázsa.
-
heihachi
addikt
válasz BalaNce87 #27 üzenetére
Én mondjuk úgy vagyok ezzel, és ezt már írtam másik topikban is régebben, de mindegy, hogy először én is bedőltem ennek a FIFA soha nem változik szövegnek, aztán rájöttem, hogy ez baromság (én mondjuk konzolon játszok, arról beszélek). Olvastam az itteni topikokat, és mivel mindenki azt írta, hogy szar az egész, ugyan az, mint 2-3-5-7 éve, hát vettem egy FIFA07-et 1000Ft-ért, pont akkor, amikor a FIFA10 megjelent, és mivel annak a demóját próbáltam, hát eldöntöttem, hogy én focizni akarok, de nem a FIFA10-el, mert az drága. Na mondom, úgyis ugyan az, akkora jó vagyok, hogy spóroltam 9-10000 Ft-ot. Aztán elindítottam a játékot, és jesszus, hát szívbajt kaptam. Szóval azon kívül, hogy focis játék mindkettő, itt véget is ért minden hasonlóság. Vettem egy FIFA10-et már másnap, a FIFA07-et soha többé nem tettem be a gépbe.
Aztán mikor jött a FIFA11, akkor is mindenki azt mondta, hogy ugyan az, mint a FIFA10. Én mondjuk 1 évet toltam a FIFA10-et, meg a megjelenés óta a FIFA11-et, szóval kb fél évet, de ez olyan szinten két különböző játék, hogy gyakorlatilag közük nincs egymáshoz, talán csak a grafika az, ami alig-alig fejlődött, de fejlődött az is. Itt persze most a játékmenetről beszélek a játékbeli lehetőségekről a játékélményről, mert nyilván, egy bajnokságon sokat javítani nem lehet (de azért lehetne, de mindegy). Közel sem arról van szó, hogy annyit javult, amennyi egy patchbe belefér, hanem vannak benne teljesen őj dolgok, és vannak teljesen átdolgozott, sokat javított dolgok.
Na mondjuk, közel sem tökéletes a FIFA11, sőt elképesztő baromságok vannak benne, annyi hibája van, hogy felsorolni sem lehetne, ha csak a játékmenetet tekintem, már akkor is. Ezért sosem értem azokat, akik cinikusan emlegetik, hogy egy focis játékon mit lehet fejleszteni, a sztorit? Ilyenkor mindig arra tudok csak gondolni, hogy ő biztosan nem játszott a játékkal, különben fejből tudna mondani 1000 fejleszteni való dolgot.
Szóval rengeteg mindent kellene javítani, nagyon sokat kellene fejlődni, és ha annyit fejlődik a 12 a 11-hez képest, mint legutóbb a 11 a 10-hez képest, akkor simán meg fogja érni az árát.[ Szerkesztve ]
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
BalaNce87
addikt
Hát végülis van benne valami hogy mozgás fejlődik élethűbb esetleg, de pes-be is alapvető hibák vannak amik már a 2000-es részbe is benne voltak. Én akkor se úgy adnám el őket mintha tök új játék lenne, tény hogy most elővennél egy 5 éves fifát csak néznél hogy mennyire gyenge. De mióta elért egy bizonyos szintet a grafika ami ugye sport játékoknál pláne focinál amúgy se számít jónak, azóta nem lehet a mozgás javításán kivül olyat tenni amitől megváltozna az egész játék menete.
[ Szerkesztve ]
-
pr1mzejEE
addikt
hát kiváncsian várom mindenesetre az új részt is. nekem tetszett a 11 is, pedig csak billel toltam. ha a fele benne lesz az itt felsoroltak közül én már boldog leszek!
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
sylard8
tag
van hátránya ha valaki csak billentyűvel játszik? 09et játszottam joy-al és igazábol nekem a bill jobban bejött.
-
Alister71
nagyúr
Unalmas, szánalmas, nevetséges, vicc, tragédia, felesleges........
A konzolok miatt a grafika évek óta nem fejlődik semmit - szánalmas
Azzal vannak elfoglalva a "fejlesztők", hogy a játékosok még jobban sérüljenek még többféleképp, mert már nem tudnak mit kitalálni - nevetséges
PC-re kár kiadni, amíg nem írnak normális pc verziót, addig vegye meg a sátán.Alister from Hell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC Intel I7 12700KF / 32GB DDR4 / RTX 3080 10GB / 1TB SSD / Beszámítás / Garancia /
- Eladó egy jó gamer pc! I5 9600KF (3,7ghz),RTX 2060 6GB, SSD 240GB,+2TB HDD, 16GB RAM
- Játszós PC , R5 5500 , RTX 3060 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC eladó! Jó áron! I5-9600K, RTX 3060 12GB, HDD 1TB, +240GB SSD, 16GB RAM
- GAMER LAPTOP ELADÓ! I5-12450H, RTX 4050, 16GB RAM, SSD 500GB, FULL HD, 144HZ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest