Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Új keret miatt megéri megvenni? azt egy 100 megás patch meg is oldja, legalábbis pes esetében, egyik se jobb a másiknál, egyik se érne 1000 ft-nál többet mivel mind2-be nagyjából annyi meló is lehet. Azt meg mindenki tudja hogy mindig azok a legjobban eladottak amik semmit nem változnak, persze nem is tudnak már mit, de akkor meg minek csinálják? áhh hülye kérdés f...veréssel iszonyat bevétel. Az új pes nekem nem jött be igaz ott szépen válzotott a mozgás változásra törekedtek, vannak jó ötletek, de eléggé lelassult az egész, fifának meg a legutóbbi demoját próbáltam, inkább pes-es vagyok, de egyedül ritkán játszok focit, max addig amíg megvan az újdonság varázsa.
-
BalaNce87
addikt
Hát végülis van benne valami hogy mozgás fejlődik élethűbb esetleg, de pes-be is alapvető hibák vannak amik már a 2000-es részbe is benne voltak. Én akkor se úgy adnám el őket mintha tök új játék lenne, tény hogy most elővennél egy 5 éves fifát csak néznél hogy mennyire gyenge. De mióta elért egy bizonyos szintet a grafika ami ugye sport játékoknál pláne focinál amúgy se számít jónak, azóta nem lehet a mozgás javításán kivül olyat tenni amitől megváltozna az egész játék menete.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nintendo Switch
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Mini PC
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Parfüm topik
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Toshiba Tecra R950, 15,6" HD+ Kijelző, i5-3230M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- AMD AM4 komplett gép eladó.
- ÚJ !! MacBook Pro Retina 16" M3 Pro 12CPU / 18GPU / 18GB / 512 SSD / Magyar
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
- HP ZBook Fury 17 G7, 17,3" FHD IPS, I7-10750H CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, T1000 4GB VGA, WIN 10/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest