Új hozzászólás Aktív témák
-
idegen lény
őstag
Ezért sem lehet különböző konzolokat összehasonlítani. Az egyik erősebb, viszont nincs mozgásérzékelője, csak ha veszel hozzá; a másik gyengébb, viszont alapból mozgásérzékelős. De ez nem is fontos, mert a Wii volt a legolcsóbb, akárhogy is nézzük. És most ne az ár/teljesítményt nézzük.
Van jobb időzítés a Mikulásnál? Szerintem nincs. Nincs se túl korán, se túl későn.
De tök jó, hogy ilyeneken vitatkozunk, miközben zuhan a forint, az euro, meg a jüan, meg minden dől össze.
[ Szerkesztve ]
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
idegen lény
őstag
Inkább az európai megjelenésekre gondoltam, mert ugye azt tapasztaltam inkább (ezek szerint nem):
1., EU 2005. december 2. Xbox 360 Ez nagyon meglepett! Nem hittem volna, hogy ez már egy ilyen régi gép!
2., EU 2006. december 8. Wii Karácsony előtt valóban.
3., EU 2007. március 23. PlayStation 3 Jócskán megkésve.Továbbra is fenntartom, hogy a Wii-nek volt a legjobb időzítése, még akkor is, ha az Xbox 360 egy évvel megelőzte.
"A riválisokkal szemben ( PS3, X-box 360) alacsony ára, a softwarek alacsony ára (kb. $50), valamint a mozgásérzékelős technológiának köszönhetően vezetett az eladásokban."
A Wii megjelenéskor javasolt kiskereskedelmi ára hazánkban 69.900 forint volt.
A PlayStation 3 169.990 forint volt.
Az Xbox 360-nal meg csak a Kinecttel együtt lenne igazságos összehasonlítani.AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
idegen lény
őstag
válasz #65675776 #46 üzenetére
Nekem van Wii-m, illetve csak az van, meg egy GameCube, meg egy PS Vita, de őszintén szólva nem tudom, miben volt különlegesebb a többinél, amit azok még most sem birtokolnak. Szerintem több oka is volt a magas számú eladásoknak (amiket azért már a PS4 megdöntött, ha jól tudom):
- a jó időzítés, akkoriban az elsőként megjelent next-gen konzol volt, aszem pont karácsony előtt
- kiváló reklámkampány
- az első testmozgásos irányítás (amiben aztán a Kinect sokkal jobb lett), sok helyen ki lehetett próbálni, a gyerekek megőrültek tőle, nem lehetett elvonszolni őket előle, kikönyörögték a szüleiktől, ők meg még örültek is neki, hogy legalább mozog is az a gyerek, nemcsak görnyed a számítógép vagy a TV előtt
- a sokkal alacsonyabb, családbarát árazás
- a túlnyomórészt családbarát játékok, amiket nyugodtan mersz a gyerek kezébe adni, jellemzően nem vértől csöpögő játékok, hanem kedves, aranyos figurák, meseszerű környezetben
- rengeteg kiváló party játék, amikkel az egész család tudott egyszerre játszani vagy bulikon is kiváló szórakozás volt mindenkinek, ismerkedős partykon is ideális minden korosztály számára, nagyon sokan ilyen alkalmakkor találkoztak vele először, és mivel jó élményeket okoztak nekik, így ők is vettek maguknak ugyanezen célból
- a legkisebb konzol volt, elfért bárhol
- fehér volt, míg a többi fekete, fehér színű tárgyakat szívesebben adnak gyerekek kezébe, most nem megyek bele, hogy miért
- masszív, elnyűhetetlen, strapabíró gép, és ez látszik is rajta, nem kell nagyon félteni a gyerektől
- kicsit úgy is néz ki, mint egy játék, ami gyerekeknek való, nem felnőttes kinézetű.[ Szerkesztve ]
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
idegen lény
őstag
De ez messze nem lenne akkora óriási durranás, és olyan hihetetlenül fantasztikus gép, mint amiről beszélnek a szerencsések, akik már látták a prototípusokat. Kis túlzással ez a Wii U, amit leírtál. Valami sokkal nagyobb dolog van itt készülőben, ebben biztos vagyok.
-
idegen lény
őstag
válasz idegen lény #42 üzenetére
Csak remélni tudom, hogy Link nem fog Mickey Mouse és Donald Duck (Trump?) sorsára jutni...
-
idegen lény
őstag
Nintendroid, óccón adom, jó minőség!
Azért kemény lesz az Angry Birds VR-ben...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LEGO klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A hollandok szerint rossz ötlet lenne, ha elterjedne a boltokban a BNPL
- Windows 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- SSD kibeszélő
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest