-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz joci86 #186227 üzenetére
Igazán szívesen! Ha már szóba került a téma, nekem is meghozta a kedvem egy kis nosztalgiázáshoz: régóta használok emulátorokat (SNES, PSP, PS1, PS2), de ezeket a nappaliban lévő TV-re kötött androidos mini PC-n szoktam futtatni. Próbáltam már az EmuELEC-et is, de többször kell médiaplayer, mint retro konzol, a dual bootos megoldásokat meg nem szeretem annyira, szóval maradt a droid, illetve egy jó ideje már csak a CoreELEC, így az emulátorozás kiszorult a programok közül.
Az emulátor progik a telón is futtathatók, de a virtuális kontrollereket rühellem. Nemrég viszont belefutottam egy ilyen hirdetésbe és vettem is egyet - nekem nagyon adja a kézikonzol feelinget!
Tudom, nem új találmány - ha esetleg van itt olyan, aki régebb óta használ ilyet, az leírhatná a strapabíróságával kapcsolatos tapasztalatait!
[ Szerkesztve ]
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
interstate76
addikt
válasz joci86 #186206 üzenetére
Ez az 1GB RAM-mal szerelt masina sztem semmiképp.
Ez jobbnak tűnik, de ha a droidot is használni szeretnéd, akkor a 2GB RAM sem túl sok.
Amúgy azt nem értem, hogy ezen 3 rendszert telepítettek egymás mellé a belső memóriára? Kétlem, mert a 8GB ROM ehhez karcsú. Meg miért adnak 2 memóriakártyát egy olyan eszközhöz, amelyiken 1 db micro sd foglalat van? Sztem külön kártyára rakták az EE-t és a CE-t, de azért az elég macerás, hogy cserélgesd őket, amikor játékról filmnézésre szeretnél váltani. Ezt úgy is meg lehet csinálni, hogy kiírsz egy dual bootos EE/CE lemezképet, és azt futtatod memóriakártyáról, belső memóriáról meg mehet a droid, és akkor ott a 3 rendszer, amik között újraindítással tudsz váltani. De én a droidot gyalulnám és belső memóriáról futtatnám az EmuELEC-et, ha a retro konzol a cél.
A lényeg, hogy a fentiek közül a 2. használhatónak tűnik, de én inkább vennék egy S905X3-as vagy S905X4-es procival és 4GB RAM-mal szerelt mini PC-t (itt tudnak vasat ajánlani - én mostanában nem rendeltem, így nem tudom, mik most a jó vételek), és olyan rendszert írnék ki memóriakártyára, amilyet használni szeretnék. De nem vagyunk egyformák. No meg persze ez utóbbi verzió választása esetén még kontroller(ek) is kell(enek).
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
-
-
interstate76
addikt
válasz wanted5 #186022 üzenetére
Köszi, ismerem ezt a videót. Ezért (is) ajánlott custom fw használata.
Egy ilyen boxot használtam gyári rendszerrel, annak a rendszerébe semmiféle backdoor/malware/egyéb rémség nem volt beágyazva.
(#186023) tobias40 Értem. Milyen CPU van benne? Allwinner H313?
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
válasz tobias40 #186015 üzenetére
Ezek a kínai boxok többnyire custom fw-rel igazán jók. Ha tudsz rá pl. CoreELEC-et telepíteni, akkor a sokszoros árba kerülő médiapleyereket is lepipálja. Láttam már gyári rendszerrel használható kínai boxot is, de 4GB RAM alattit ne vásárolj, mert semmire sem fogod tudni jól használni, akkor meg hiába olcsó.
Ez a topik ajánlott a témában.
-
interstate76
addikt
válasz interstate76 #66891 üzenetére
Egy ilyen és egy ilyen, LOZ típusú legóutánzatom már jött Gearbestről (a 2. csak 13,59 USD volt, amikor megrendeltem), mindkettő dobozban érkezett és mindegyik jónak néz ki (ajándékok lesznek, szóval az építőelemeket rejtő zacskókat nem téptem fel).
Ja, és itt egy olyan, GUDI típusú rendőrségi helikopter az Aliról, amelyiknél lehet dobozos verziót választani.
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
válasz Monoton #66889 üzenetére
Igen, a zacskó vs. doboz része a dolognak fontos, ezt elfelejtettem kiemelni. Viszont egyes eladóknál lehet dobozost is rendelni.
Láttam az általad linkelt cikket, de utána valahol azt olvastam, hogy a GUDI termékek állnak legközelebb a LEGO-hoz. Nem tudom, igaz-e, de az űrsikló nagyon babán néz ki!
-
interstate76
addikt
Ilyen "kínai legót" rendelt már valaki? Jókat olvastam a neten erről a GUDI nevű márkáról.
A linkelt űrállomáshoz hasonló méretű és darabszámú, eredeti Lego majdnem 23 ezer Ft.
Vannak jóval olcsóbb dolgaik is, amik jók lehetnek akár karácsonyi ajándéknak is (sokan kerestek ilyesmit), csak azért linkeltem ezeket a drágákat, mert itt találtam nagyon hasonló Lego-t. Viszont a mai akcióban semmi kirobbanót nem találtam. Volt valami repülő 15 helyett 13 USD-ért, oszt jónapot.
Szerk.: ha már kínai Lego, akkor íme, egy olcsóbb dolog a Gearbest-ről, szintén bomba áron: 139 darabos készlet 5,66 USD-ért. Tegnap rendeltem belőle a korábban linkelt 2 fülhallgatóval együtt - remélem, jó minőségű.
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
válasz repvez #66860 üzenetére
Értelek, de ez megint egy kamu-leárazásnak tűnik. Ez a fejhallgató tokkal együtt sem szokott 10 USD felett lenni, nemhogy 30 környékén. Ettől még jó vétel: én. pl. tegnap rendeltem meg a Gearbestről (lepontozva 3 USD alatt volt) egy KZ-ED9 társaságában. Mindkettőről jókat hallottam és olvastam (teszt1 teszt2).
-
interstate76
addikt
válasz repvez #66857 üzenetére
Mármint a KZ-EDR2? Gearbesten 4,49 USD a mikrofonos verzió.
-
interstate76
addikt
válasz daniel2121 #66209 üzenetére
Lehet rendelni ilyen árkategóriájú és drágább dolgokat is, de lámpában nem hiszem, hogy jellemző lenne. De tényleg nem akarok belevauzni a dolgodba, pláne nem utólag.
Őszintén szólva nem tudom, mit lépnek rá, hogy 3 hete átvetted és csak most reklamálsz. Elvileg ettől még nem söpörhetik szőnyeg alá a dolgot.
-
interstate76
addikt
válasz daniel2121 #66200 üzenetére
Egy közel 15 ezres lámpa esetén? Én azon is fel lennék háborodva, ha egy led nem világítana. Full refund és az eladó állja a visszapostázás költségét.
Paypallal fizettél?Most látom, hogy alis cucc. Ez az eset érdekes tesztje lesz az ottani vevővédelemnek.Csinálj róla olyan fotókat, amiken egyértelműen és megkérdőjelezhetetlenül látszik a hiba és kérj az eladótól visszapostázás nélküli full refundot, vagy utóbbit + a visszapostázás költségét. Sztem az eladó nem lesz konstruktív (legalábbis ez a tapasztalatom alin) és a vevővédelemhez kerül az ügy - kíváncsi vagyok, mit ajánlanak.
Egyébként számomra nem is igazán az a furcsa, hogy nem ég 3 led, hanem hogy ilyen értékű lámpát az Aliról rendeltél. A fél világ átutazása során annyit dobálják, hogy ihaj - nem lett volna jobb ilyesmit itthon megvenni? Sokkal többe került volna? Nem vagyok képben és nem is utólagos okoskodásnak szánom, csak nagyon meglepődtem az árcédulán.
[ Szerkesztve ]
-
-
interstate76
addikt
válasz Vertigo18 #65143 üzenetére
Nekem LIDL-ben vásárolt van (az árára már nem emlékszem, de olcsó volt), és éveken keresztül jól működött, de az egyiket nemrég földhöz vágta a kisebb gyerkőc és nagyon recseg. Még annyi, hogy az egyiknek 3-4 év után tönkrement az akksija, de 4 db AAA akksival helyettesíthető, így működik. Még bébiőrként is használtuk korábban, mert be lehet állítani, hogy hangra induljon be az adás, ill. amikor ovis volt a nagyobbik gyerek, sokszor úgy sétáltunk el odáig, hogy egyikünk az utca egyik felén ment, a másikunk pedig a másikon és végig azon keresztül beszélgetünk. Nagyon élvezte.
Röviden: érdemes itthon is szétnézni, mert lehet olcsón venni és a 3 év gari azért jól jöhet.
-
interstate76
addikt
válasz padi68 #64530 üzenetére
Ha úgy működik, ahogy az enyém tette, akkor szerintem nem illik eladni. Egyébként nekem ilyenem van és full refundot kaptam rá. Az eladó hallani sem akart róla, de az Ali természetesen a javamra döntött. Videót is készítettem róla, hogy mennyire pocsék.
-
interstate76
addikt
válasz krisztianAMG #64469 üzenetére
Nekem sincs semmi a "Watch list" menüpont alatt. Mondjuk nem is használtam elég régóta, de az biztos, hogy nem volt üres.
Szerk.: most látom, hogy max. 60 napig maradhatnak ott a termékek ("You can watch an item for up to 60 days or until you delete it."), szóval az enyém akkor ezért üres.
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
válasz dugesz77 #64455 üzenetére
Érdekes, mert a termékleírás szerint tud rezegni (a Functions-ön belül: "Alert type: Vibration").
De nem is ez a lényeg, én 2 dologra lennék igazán kíváncsi:
1. Az app mennyire zabálja a teló akksiját? Úgy tudom, sok okosóra esetén ez a(z egyik) legnagyobb hátulütő.
2. Lehet ezt viselve úszni, vagy ha ilyesmit szeretnék, akkor vegyek komolyabb/drágább eszközt?
Kösz!
-
interstate76
addikt
válasz dugesz77 #63873 üzenetére
Megkérdezhetem, hogy az Orico miben jobb, mint pl. ez? Megbízhatóság, írási/olvasási tempó, vagy az oricoval van többeknek pozitív tapasztalata és jó lehet az eBay-es is, csak kicsit lutri?Rákerestem közben, a kérdés tárgytalan.
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
válasz powerwade #54236 üzenetére
Ezer éve nem jártam itt, szóval nem tudom, hogy aktuális-e még a kérdés, de azért válaszolok: elvileg mindegyik, de én nem használom ezt a funkciót, mert amikor bekapcsoltam a TV-nken, akkor nem akart bebootolni a micro SD kártyáról futtatott LibreELEC, ami nélkül félkarú óriás (akarom mondani inkább törpe ) a kis dobozkám. Másoknak viszont gond nélkül működik.
Ha még aktuális a dolog, akkor itt tudhatsz meg róla többet (az összefoglalóban is van róla pár sor).
-
interstate76
addikt
Egyik fórumtársnak írtam nemrég az alábbiakat privátban ugyanerre a kérdésre, bemásolom ide is:
Szóval a helyzet az, hogy 99%-os biztonsággal a Gearbesttől és a Geekbuyingtól kapsz eredeti mini PC-t, de tapasztalataim szerint jó értékelésű eBay-es eladóknál, márkásnak számító eszközök esetén néha megcsíphető olyan árelőny, amiért már (talán) érdemes bevállalni némi rizikót. Én pl. 35 USD-ért vettem a Beelink Mini MXIII-at, de azóta az eladó - érthető okból - felemelte az árat. Csak azt bánom, hogy nem rendeltem legalább 2-3 darabot!
Ha most rendelnék S905-ös CPU-val szerelt eszközt, akkor a Gearbestről rendelnék egy olyat, amilyet most is használok. Vagy ha kellene az AV-kimenet, a fém ház, az erősebb wifi és a több gombos távirányító, akkor Beelink M18-at, szintén a Gearbestről. Ha az SD kártyás OE lenne nagyon fontos, akkor viszont Beelink Mini MX Ver 1.0-t vennék az eBay-ről, az árelőny miatt egy kicsivel nagyobb rizikót bevállalva, mintha a Gearbest vagy a Geekbuying lenne az eladó.
Még egy dolog a Beelink Mini MXIII mellett: állítólag van rá olyan android fw, ami alatt kadenciahelyes a médialejátszás, tehát nem kell újraindítgatni ha épp a droid fut, de te filmet szeretnél nézni.
LibreELEC-et még nem próbáltam, itt tudhatsz meg róla többet.
Mi Fit nem kompatibilis a Mini MXIII-assal, de ha fw-t cserélsz rajta, akkor ez valószínűleg megváltozik.
(#54206) dugesz77 Szinte minden a szoftvertől függ. RK-vonalon a Finless ROM-okat szerettem a legjobban, a telepítésük után szinte mindig, minden felment a mini pécéimre.
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
válasz Silent77 #54199 üzenetére
Hülye vagyok, én a Townshipről beszéltem (valamikor írtad, hogy azt is szeretnéd feltenni és bekeveredtem), a Clash Royale nálam is fekete képernyővel "jelentkezik". Ez az első játék, amit próbáltam és nem játszható a Mini MXIII-ason.
(#54203) KTU A Beelink Mini MX Ver 1.0-s mini pécét már eladtam, így azon nem tudok kipróbálni semmit. Mini MXIII-ason tudom megnézni, ha érdekel.
Ja, és az M18 is jó opció.
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
válasz DJGABI #54107 üzenetére
Nem ismerem, nem vagyok szaki, de jókat halottam a Z-sorozatról. Annak idején egy 60 ezer Ft körüli cuccot akartam venni (márkát ne kérdezd), nagyon jókat olvastam róla egy számítástechnikai magazinban, de egy ismerős számtechboltos eladó - hála Istennek - lebeszélt róla. Azt mondta, megrendeli nekem a Genius-t, próbáljam ki a boltban és ha nem viszem el, természetesen nem kell kifizetni. Hát, elhoztam. Az én botfüleimnek azóta is bőven jó, a hangerőt pedig szinte soha nem használjuk ki.
-
interstate76
addikt
válasz XtremLor #54096 üzenetére
Ha már szóba kerültek a Genius hangfalak: én egy ilyen Genius SW-HF 5.1 3600 Home Theater-t használok kb. 15-20 éve: tudom, hogy mki elfogult a saját cuccával, de nem volt 30 ezer Ft, komoly hangja van, a sztereó forrást is felkeveri 5.1-re és hibátlanul működik, szóval ár/érték arányban szerintem nagyon ott van. Mély. (túlhúzzák a woofert, de bemutatónak megteszi - normális hangfalon hallgassatok bele, ne műanyag dobozokkal! )
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
-
interstate76
addikt
válasz csadi0011 #53781 üzenetére
Parancsolj. Szubjektív vélemény, de én Alin csak gyémántos eladóktól vásárolok, a linkelttől pl. nem vennék semmit. Nem mondom, hogy biztosan nem küldené el, csak hogy én nem vásárolnék tőle.
-
interstate76
addikt
válasz balazs1956 #53741 üzenetére
Szívesen!
Biztosan találsz valakinél hasonló áron.
(#53746) kenand E-cigi.
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
válasz balazs1956 #53722 üzenetére
Nekem ezt ajánlották (ezúton is köszönöm! ) és nagyon bevált.
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
válasz dugesz77 #53592 üzenetére
Nem értek ehhez a dologhoz, szóval nem vitaindítónak szánom, csak a tapasztalataimat írom le: én a 2 napig működőképes Liitokala Lii-500-assal (vagy a klónjával, ki tudja?) elsőre 4 db, legalább 1 éve parlagon heverő, egy elhalálozott laptop akksiból kiszerelt 18650-es akksit töltöttem fel. Összesen 8-10000 mAh-t vettek fel és ennyit is adtak le néhány nap alatt (ezzel mértem). Másodszorra már ebben a power bank házban töltöttem fel őket, és a fentebb linkelt eszközzel mérve 9100 mAh-t sikerült az elemekbe plántálni - meglátjuk, mennyi jön ki belőlük, de remélem, legalább közel ugyanennyi.
Szóval csak oda szeretnék kilyukadni, hogy régóta lemerült akksik sem feltétlenül menthetetlenek. Mondjuk azon én lepődtem meg a legjobban, hogy 4-ből 4 használható volt!
-
interstate76
addikt
válasz Teplic #53469 üzenetére
Ne csak a saját felhasználási szokásaidat nézd! Nem azt mondtam, hogy kevés, hanem hogy kevés lehet. Én pl. hosszú ideig egy MK908-assal töltögettem le és osztottam meg a dolgaimat, és előfordult, hogy egyszerre 2-3 végpont csatlakozott a mini PC megosztásaihoz és kevés volt a LAN. De olyan is van, aki nem NAS-t, hanem mini PC-re dugott külső HDD-t használ otthoni hálózati tárolóként. Mindkét esetben jól jön a gigabites LAN.
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
válasz schawo #53461 üzenetére
Nem rossz, de az S905X-es CPU-k nem tudják a gigabites LAN-t, ami komoly hátrány lehet. Emellett én az általam említett Beelinkekről tudom, hogy out of the box jól működnek, erről a Mini M8S II-ről sem személyes, sem más felhasználóktól származó tapasztalatom nincs, utóbbi hiányában viszont én csak akkor venném meg (de akkor sem biztos), ha sokkal olcsóbb lenne a Beelink Mini MX III-nál és a Mini MX Ver 1.0-nál. Több éves tapasztalat, hogy kínai telók, tabletek és mini PC-k esetében ég és föld lehet a különbség ugyanazon vasak között is, ha az egyikre van jó fw, a másikra pedig nincs.
-
interstate76
addikt
válasz PainKiller13 #53456 üzenetére
Itt nézz körül!
2 fontos szempont:
- nem árt a 2 GB RAM
- még fontosabb: vagy a gyári fw legyen jó, vagy legyen használható custom fw a boxra, amit fel is tudsz rá tenni24 USD-ért a fenti szempontoknak megfelelő eszköz nincs, de szerintem nem is várható el. Én 35 USD-ért vettem a Beelink Mini MX III típusú mini PC-met és nap mint nap rácsodálkozom, hogy mit tud ennyi pénzért, ráadásul gyári állapotában, mindenféle mókolás nélkül. Viszont azóta felment az ára, 40-45 USD alatt nincs sehol (ennyit is nagyon vastagon megér). Ajánlott típus még a Beelink Mini MX Ver 1.0 is, amire van SD kártyáról futtatható OpenELEC (így lesz egy szuper médiaplayered és megmarad az android rendszer is).
-
interstate76
addikt
Igen. Ha kicsit nyomva tartom, akkor nullázódik az mAh-mérés és a jobb alsó sarokban lévő számláló eggyel feljebb vált. Most a Power Bank házba belerakott 4 db 18650-es akksi teljesítményét mérem vele - eddig kb. 4000 mAh-t sikerült kipréselni a kb. 1 éve meghalt laptopakkuból kiszerelt akksikból. Ha hinni lehet a Liitokala Lii-500-asnak, ami ugye 2 napig működött, akkor olyan 8-10 ezer mAh-t vettek fel az akksik (nem emlékszem pontosabban). Ha ezt le is tudják adni, akkor lett 500,- Ft-ból egy 8-10 ezer mAh-s Power Bank-em.
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
válasz Silent77 #53089 üzenetére
Azt hittem, jó vagyok 4 mai csomaggal (közte 2 db 0,1 USD-s: "túlélő" kés és világító marhaság), de úgy látom, ez itt kispályás dolognak számít...
-
interstate76
addikt
válasz axlfsi #53062 üzenetére
A funkciók között nem látom. Biztos ugyanarról a töltőről beszélünk?
-
interstate76
addikt
Jött ma egy ilyen power bank házam. Fél órát működött, majd leállt. Alig tudtam szétszedni, utána láttam, hogy forrasztani kell (az elemek pozitív végénél végigfutó lemezkét kellett visszaforrasztani, gondolom nem bírta a melegedést). Most megint jó. Amúgy olcsó termék, olcsó anyagokból.
Ez a töltő-teszter (vagy micsoda) szintén az árának megfelelő minőségben van összerakva, viszont jól muzsikál.
-
interstate76
addikt
válasz Vertigo18 #52914 üzenetére
eBay-en jók a tapasztalataim a relatíve drágább dolgokkal is: sok mini PC-t rendeltem eBay-es eladótól, összesen 2-vel volt probléma, s azt is sikerült számomra megfelelően rendezni, szóval bepróbálkoztam ennél az alis eladónál, de többet ilyet nem játszunk, az biztos.
-
interstate76
addikt
válasz maestro87 #52910 üzenetére
és (#52911) Vertigo18
Rossz a link, Liitokala feliratút rendeltem és az is jött, az volt a neve és az szerepel a "My Orders"-ben is. Viszont ha ráklikkelek a "view current product"-ra, akkor ez a Colaier jön elő. Biztos én is ilyen sz.rt kaptam, csak Liitokala felirattal. Hogy rohadna meg az eladó.
A kínai rendelés veszélyei: lesz még vagy 2 hét, mire eljutunk a full refundig és közben továbbra sincs használható töltőm, ami méri az akksijaim által felvett "kakaót". Na mindegy, legalább a 18650-es, parlagon heverő akksijaimat feltöltötte, amiket Power Bank-ként szeretnék használni.
Kitől vegyek ilyet, ha a LiitoKala Power Co., LTD nevű, 3525 pozitív visszajelzéssel rendelkező eladótól sem lehet? A Liitokala Official Flagship Store jobb, vagy bárki magára aggathatja ezt a nevet? Rendeljem meg Gearbest-ről? Nem adom fel, harmadszorra sikerülni fog!
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
válasz interstate76 #52739 üzenetére
Elromlott a Liitokala Lii-500-as "szupertöltőm". Először olyan hangja volt, mint amikor egy strandlabda nagyon lassan, egy kis lyukon keresztül ereszt (a töltőből jött a hang, nem az elemekből, mert akkor is megmaradt, amikor utóbbiakat kivettem), majd kihúztam és amikor legközelebb bedugtam, nem működött. Nem lehet rajta egyik elemről a másikra, ill. CHARGE-üzemmódról NOR TEST-re vagy FAST TEST-re váltani. Több elemmel is próbáltam, egyikkel sem jó. Készítettem videókat, amiket belinkeltem az eladónak. Az első ilyet nem küldte el az eladó (akciósan vettem és egyszerűen fel sem adta, csak egy idő után visszautalta a pénzemet), a második pedig 2 napot bírt.
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
válasz choco01 #52794 üzenetére
Akkor még bőven ráérsz levelezni az eladóval. Írd meg neki, mi történt, csatolj be egy fotót és kérj full refundot. Ha nem akar fizetni, vagy csak húzza az időt, akkor ígérj neki egy negatív feedbacket, és ha akkor sem utalja vissza a teljes vételárat, mehet a hivatalos reklamáció és a tényleges negatív értékelés. Szerintem.
-
interstate76
addikt
válasz choco01 #52785 üzenetére
Pontosan mikori rendelés? Amíg él a PayPal-védelem, addig nincs mitől tartanod. Én első körben írnék az eladónak (csinálj fényképet is!) - nekem ilyen esetekben szó nélkül adni szokták a full refundot. Ha nem, akkor mehet a reklamáció. Szóval én az 1-es válaszlehetőséget javaslom.
-
interstate76
addikt
11 nap alatt befutott a Liitokala Lii-500-as töltőm. Első nekifutásra beletettem 4 db 18650-es akksit, amiket kb. 1 éve szedtem ki egy elhalálozott laptop akksiból és azóta parlagon hevertek. Arra számítottam, hogy legalább az egyik kuka lesz, de nem, mind a 4-et szépen feltöltötte. Ebbe kerülnek majd, ha ideér, mert a Liitokalát nem szeretném Power Bankként ide-oda hurcolászni. Kíváncsi vagyok, mit tudnak majd az akkuk, a töltést mindenesetre szépen felvették.
Ma jött ez a sokszínű, távirányítható izzó is - elsőre jól működik, 13 nap alatt ért ide.
Ez a kis konyhai műanyag vágókütyü 17 napot utazott és olyan, mint a képen.
-
interstate76
addikt
Szintén. Párom telójára vettük ezt kemény 300,- F-ért (emellett ebben a - szerintem kifogástalan minőségű - tokban hordja) - egyelőre semmi gond vele: sem törés, sem buborék (mondjuk még csak másfél hónapos).
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
válasz Wienstroth #51951 üzenetére
Na, az eddigi 7-ből 5-öt be tudtam húzni én is - köszi!
cris78-nak is thx, bár - a helikopteres cucc mellett, ami ugye elfogyott - a nano SIM adapter volt a másik, amit nem tudtam megvenni - így jár, aki nem naprakész!
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
válasz Beni2360 #51867 üzenetére
Eddig is láttam, fényerőben és felbontásban is. Viszont most sem vennék negyed misiért vagy többért, csak akkor, ha rendszeresen kültéren szeretném használni, nemcsak 4-5 meccs erejéig. Egy CL720D-t veszek majd, ha lesz valahol eu raktáron és max. 50 ezerből hazaér - nagyon kíváncsi vagyok rá, mennyivel több és jobb, mint az UC40-es.
Most viszont lépek, mert még meg kell innom egy csomó sört a meccsig! HAJRÁ MAGYAROK!!!
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
válasz w.miki #51811 üzenetére
Direkt az EB-re vettem, viszont egy barátom időközben beszerzett egy full hd-s gépecskét és nála nézzük a meccseket, így az enyém eladósorba került. Amúgy semmi gond vele, ugyanaz a véleményem, mint amit akkor írtam róla, amikor megjött.
-
interstate76
addikt
válasz wwenigma #51773 üzenetére
Semmi probléma nem volt vele évekig, biztos, hogy a PP-nél van a hiba. Különösen az újabb üzenetük tükrében.
Az első üzenetük szerint ugyebár náluk minden rendben.
A második szerint az ő biztonsági rendszerük állította le az utalást (ezt elsőre nem látták? egy ilyen komoly pü-i szolgáltató?), és küldjek screenshotot a problémáról (ami szintén vicces/idegesítő, hogy ezt már megtettem), plusz igazoljam magam szkennelt doksikkal, ill. egy bankszámlakivonatot is szkenneljek be, vagy küldjek róla screenshotot. Szóval én tökölődjek, amikor ők nem tudják, mi történt és miért. Nagyon bosszantó.
-
interstate76
addikt
válasz maestro87 #51766 üzenetére
Már nem tudom, melyik menüpontban, de kértem új kódot, beterhelte a 400,- Ft-ot, közleményben a kóddal, mégsem tudom használni. Távolítsam el teljesen a kártyát és adjam hozzá újra? Kicsit gáz lenne, ha csak ez segítene, de persze megteszem, ha kell.
-
interstate76
addikt
válasz XtremLor #51738 üzenetére
Akkor ezért utasították el a vásárlásom? Már írtam supportnak, azt válaszolták, hogy semmi gond az accountommal, biztosan az eladó utasította el a vásárlásomat, de ma újra kipróbáltam (másik termék, másik eladó) és megint nem sikerült PP-n keresztül fizetnem. És a saját supportjuknak lövése sincs róla, mi a gond.
-
interstate76
addikt
válasz LógaGéza #51475 üzenetére
Nekem egy Wintel W8-asom van és ott összefüggött a 2 dolog: a gyári "hűtéssel" sokkal hamarabb throttlingolt, módosítottal viszont már ki lehet használni, amit maga a vas tud (ami egyébként számomra meglepően sok). Az itt tárgyalt Wintel Pro-ban már Cherry Trail CPU van, ami - állítólag - nem melegszik. Én még csak tabletben próbáltam, ott is csak futólag - jól működött.
-
interstate76
addikt
válasz w.miki #51425 üzenetére
Akkor pl. az összes gigabites eszköz árát visszakövetelhetnéd, mert egyik sem tud pont annyit, amennyi rá van írva. Ráadásul pont wifi esetén hogy lehet egy exakt számot elvárni a hatótáv tekintetében, amikor millió dolog közrejátszik a legmárkásabb, legjobb, legdrágább termékeknél is...
Oda töltsd fel, ahonnan be tudod linkelni: Google Drive, OneDrive, egyéb webtárhely, akármi.
-
interstate76
addikt
válasz w.miki #51417 üzenetére
Olyan nincs, nem is elvárható. Különben sem mindegy, milyen falról beszélünk, mennyi a zavaró tényező stb. Én nem várom el egy tenyérnyi, olcsó kínai kütyütől, hogy átlőjön 2 falat. Én csak azt vártam tőle, hogy szabad téren terjessze a ház falánál még meglévő, de a kert túloldalán már gyenge/semmilyen jelet, ehhez képest az enyém max. 5 Mb/s-ot tud akkor is, ha vezetéken kapja a kakaót és mellette ülök, tehát átb.szás az egész termék úgy, ahogy van. A tiéddel lehet, hogy én nem is reklamálnék.
-
interstate76
addikt
válasz w.miki #51402 üzenetére
Nekem vezetéken csatlakoztatva, 1m-re sugározva vitt 4-5 Mb/s-ot, nem 2 fal után 10-et.
Igen, készítettem videót, amin látszik, hogy a repeater a routerre van dugva, csatlakozik hozzá a laptopom és speedtest.net-en 4-5 Mb/s-ot tempót mutat, majd rádugom a laptopot a routerre és 30 Mb/s-ot mutat.
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
válasz Vertigo18 #51372 üzenetére
Nekem is ma jött egy ilyen kínai hasi-tasi, de az enyém 2 zsebes: első tapasztalatok alapján királyság (én is köszönöm annak, aki ajánlotta ), viszont ebbe a fajtába természetesen nem passzírozható bele egy méretes tokban lévő, 5,5" méretű teló (kipróbáltam a mennyecskémével), ellenben az én kis Xiaomi Mi2-esem olyan szépen belesimul, hogy öröm nézni. Kereken 2 hét alatt ért ide.
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
válasz DJGABI #51342 üzenetére
Sajnos ez tényleg így van. Telóval egyébként anno az RK3066/3188 CPU-s mini PC-imen tudtam irányítani a giroszkópos játékokat is, de az amlogic CPU-s eszközökre nincs működő progi. Meg hát amúgy is kontroller kellene, ugye. Na mindegy, azért kösz!
-
interstate76
addikt
Ilyen gyorsulásmérős Xiaomi kontrollert próbált/használ itt valaki? Belőttem egy kontrollert a nemrég vásárolt mini PC-hez, de a döntögetős játékokat sem ezzel, sem telefonos applikációval nem tudom irányítani. Nem szeretnék külön, giroszkópos irányítót - olyan kellene, ami kiváltja a kontrollert (ha van ilyen). Az is király lenne, ha valamilyen programmal a döntögetést a meglévő kontroller gombjaihoz (mondjuk az egyik stickhez) lehetne rendelni (az általam használt Tincore KeyMapper-rel erre sajnos nincs lehetőség).
A fent linkelt Xiaomi tetszik, csak annyiba kerül, mint amennyiért a mini PC-t vettem.
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
válasz balazs1956 #51215 üzenetére
Köszi a választ, akkor berendelek egyet!
Nekem nincs hozzá töltőm, de természetesen feltöltve szeretném majd letesztelni őket (kölcsönkérek egyet, vagy berendelem a korábban linkelt power banket és feltöltöm őket abban).
-
interstate76
addikt
Ilyet tesztert próbált már valaki? 18650-es akkukat szeretnék letesztelni (egy kukázott laptop akkuból vannak) - meg tudom tenni a linkelt termékkel, vagy valami minőségibb darabra lesz szükségem?
Ha működőképesek, akkor egy ilyen, 18650-es akkukat fogadó power bank lesz az új szolgálati helyük. Hacsak nem javasoltok helyette jobbat.
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- PlayStation 5
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Macska topik
- Interactive Brokers társalgó
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Objektívek topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest