Új hozzászólás Aktív témák

• interstate76

addikt

válasz joci86 #186206 üzenetére

Ez az 1GB RAM-mal szerelt masina sztem semmiképp.

Ez jobbnak tűnik, de ha a droidot is használni szeretnéd, akkor a 2GB RAM sem túl sok.

Amúgy azt nem értem, hogy ezen 3 rendszert telepítettek egymás mellé a belső memóriára? Kétlem, mert a 8GB ROM ehhez karcsú. Meg miért adnak 2 memóriakártyát egy olyan eszközhöz, amelyiken 1 db micro sd foglalat van? Sztem külön kártyára rakták az EE-t és a CE-t, de azért az elég macerás, hogy cserélgesd őket, amikor játékról filmnézésre szeretnél váltani. Ezt úgy is meg lehet csinálni, hogy kiírsz egy dual bootos EE/CE lemezképet, és azt futtatod memóriakártyáról, belső memóriáról meg mehet a droid, és akkor ott a 3 rendszer, amik között újraindítással tudsz váltani. De én a droidot gyalulnám és belső memóriáról futtatnám az EmuELEC-et, ha a retro konzol a cél.

A lényeg, hogy a fentiek közül a 2. használhatónak tűnik, de én inkább vennék egy S905X3-as vagy S905X4-es procival és 4GB RAM-mal szerelt mini PC-t (itt tudnak vasat ajánlani - én mostanában nem rendeltem, így nem tudom, mik most a jó vételek), és olyan rendszert írnék ki memóriakártyára, amilyet használni szeretnék. De nem vagyunk egyformák. No meg persze ez utóbbi verzió választása esetén még kontroller(ek) is kell(enek).

[ Szerkesztve ]

téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...

Új hozzászólás Aktív témák