Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spileraaa
senior tag
válasz spileraaa #187337 üzenetére
julius 23 rendeltem ma erkezett meg ugreen
de eddig csak egy elonye van tenyleg nagyon halk de nem erzem olyanak ami kimeli a csuklot de az is lehet a regit szoktam meg
ez volt az elodje DareuErdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
st6969
őstag
válasz tonyrulez #187395 üzenetére
Nálunk csak csomagpontra engedi, automatába nem. Pedig van a városban több packeta is. Rémes De még mindig jobb, mint itthon ülni és várni. Ehelyett megyek munka után csomagot átvenni közértbe, számtech boltba, motorboltba, virágboltba, mindenhol "kitörő örömmel" fogadnak, hogy csomagért jöttem...
És igen, ekkora f.szságot, hogy az előző napi értesítéskor nem lehet megválasztani, hogy máshová kéred, csak aznap Így reggelente 10 percenként figyelem, hogy mikor jön az email, mert ha elszalasztom, 1 óra múlva már csönget is a futár, és persze nem vagyok otthon, és jön a morgás, hogy miért nem ütemeztem át. Azér' b.meg, mert nem a telefonomat bámulom, amikor dolgozom, még óránként sem nézek rá, és így már le is csúsztam róla
Félreértés ne essék, jobb ez a rendszer, mintha otthon kéne várni, de ha ennél lehetne még jobban is csinálni, amihez minden adott is, akkor???
Automata nem grimaszol, 0-24-ben rendelkezésemre áll és még jattolni sem kell (mondjuk azt csomagponton sem) -
tonyrulez
őstag
válasz gorbep #187390 üzenetére
ExpressOne 2 levelet küld:
1 nappal a szállítás előtt, amikor csak dátumot tudsz módosítani
Kiszállítás napján reggel, amikor már tudsz címet is változtatni, akár csomagautomatába küldeni.Hogy mi értelme ezt aznapra eltolni, nem teljesen értem. Szerintem jobban tudnának fuvart tervezni ha már előző nap ott lenne tervszerűen X csomag ami automatába megy, ahelyett hogy mikor elindul a kocsi, akkor kezdik átirányítani oda.
Egyébként legutolsó csomagomra kiírta hogy ezt nincs lehetőség átirányítani automatába. Nem volt nagy, pár kis vacak Aliexpress Choice-ban.
4 8 15 16 23 42
-
gorbep
senior tag
-
Tim82
félisten
válasz gorbep #187390 üzenetére
Nekem szokott lenni Automatába/csomagpontra kézbesítés is (most sajnos nincs olyan e-mailem, amin még működne, hogy megmutassa az opciót).
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz gorbep #187385 üzenetére
Nekem képesek Packeta automatába/csomagpontra kivinni, ha a kézbesítés reggelén érkező e-mailben azt az opciót választom.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
gorbep
senior tag
válasz kekigyu #187371 üzenetére
Nekem a hasonló kacatok eddig egyben jöttek, a múlt heti rendelésem 3 db-ban jött külön napokon, és még nincs itt minden a 10 termékből...
Ráadásul az ExpressOne nem képes automatába tenni, várnom kell itthon... ha ez így marad leállok vele...
- Micimackó! Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? - Sehogy Malacka, azt érzik .......
-
jjeahh
nagyúr
válasz f4lcon #187383 üzenetére
Nekem most ez van, ez teljesen korrekt, meg a hugom használ vagy 3-4 félét, azok is nagyon jók annyiért, igaz mindegyik műanyag.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
jjeahh
nagyúr
válasz Zola007 #187362 üzenetére
Kdeam - gyenge közepestől kiválóig van minden náluk
20/20 - ezek is jók, néha van amelyik modell polár bevonata nem működik 100%-osan, de a minőségük azért rendben van
Veithdia - eddig még nem csalódtam
Kingseven - ha tetszik valamelyik szemüveg tőlük, erősen ajánlom! Eddig ez a márka vált be a legjobban, mindíg meg tudnak lepni
Barcur - oké
Bringás/sport: fotochromatikus NRCFb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
őstag
-
zolikaDB
veterán
válasz qqcqqc #187376 üzenetére
Írsz az ügyfélszolgálatnak, hogy melyik üzletükben van a környékeden és voilá.
Csak amiatt ajánlom, hogy azonnal megvan, "biztonságos cucc", nem futsz vele lyukra (nekem volt kigyulladós hamis Xiaomi-m abból az időből, amikor indult ez a powerbank-mánia, de ez majdhogynem 10 éve), és a gari.
Nem jó, nem tetszik, visszaviszed. Ha 1 év múlva púpos, visszaviszed.
Covid környékén vettem én meg tesóm egy 30000-es Romoss-t, 17$-ért!!!! Kiváló, neki jó, nekem már pörög az asztalon (púpos).
Banggood-os Blitzwolf, feleségemnek, pici, 10000-es, valami 6000 HUF volt, 1 évet nem tudott, és elfelejtett tölteni.
Na, ezen a ponton vettem egy Lidl-öst, hibátlan.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Power bankot keresek, a 8 éves Blitzwolf kinőtte a dobozát...
Értelmes áron keresem utódját, tudjon gyorstöltést, ez az egyetlen követelmény, ja és értelmes tejesítmény egy telefont, vagy tabletet legalább kétszer fel tudjon tölteni.
Ki mit ajánl? -
vacs
veterán
válasz batagy #187368 üzenetére
Napszemüveg témához:
Ilyen Kdeam copytól kb 1 óra után fájt a szemem!
Egy másik Kdeam copytól viszont nem fáj, ez tökéletes!
Érdekes, mert egyformának gondolnám a kettőt![ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
kekigyu
aktív tag
AliExpress-ről rendeltem a 3 kacat 2 dollárért cuccok közül egy nagyobb mennyiséget, köztük 6db nagyobb méretű solar kerti lámpát. Ma volt a futár, nem én vettem át, egy jó nagy zacskót hozott de mikor kibontottam szembesültem vele, hogy a 6 lámpa közül csak 2 volt benne. Reménykedhetek, hogy a többi is érkezik, az apróságokkal együtt? Így még nem jártam, hogy ,, rész szállítás,, van. Vagy az ExpressOne nézte be?
-
Ixion77
addikt
US $50 off Orders US $369+ Code: 08CD50
US $30 off Orders US $239+ Code: 08CD30
US $20 off Orders US $169+ Code: 08CD20
US $8 off Orders US $69+ Code: 08CD08
US $3 off Orders US $29+ Code: 08CD03"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
chatran
őstag
-
-
RicsiSuly
aktív tag
-
Zola007
veterán
Van bevált polarizált napszemüveg AliExpress barátainktól?
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Reynaldo
junior tag
-
senior tag
-
-
zolikaDB
veterán
-
kenand
veterán
válasz tibcsiworld #187353 üzenetére
Persze "Synology" Xpenology NAS-t tudsz belőle készíteni, mSATA port van benne az át lehet alakítani akár SATA-ra is.
HP ThinClientek hasonló AMD CPU-val jó alanyi a Xpenology-nak
-
zolikaDB
veterán
Csak ezt és mást semmit!
Én idén szereltem fel, olyat fog, hogy ketten erővel kell lefeszgetnetek, ha meggondolod magad.
A tépőzáron levő kétoldalas ragasztó meg olyan, amit kereskedelmi forgalomban én még nem láttam/használtam (van itthon pár fajta pedig, Tesa, 3M stb). Szóval, azt te a kasztniról szintén nem tudom, mivel fogod leszedni egyszer, ha le akarnád.
Baromira megéri az árát! -
senior tag
Keret nélküli rendszámtáblatartót tudnátok ajánlani?
Simple Fixet használtam eddig, de most szembejött ez a tépőzáras megoldás Alin.Esetleg ezzel a tépőzáras dologgal van valakinek tapasztalata, hogy mennyire megbízható? A Simple Fix bevált az előző autón, de ez esztétikusabbnak tűnik.
"A közgazdász az a szakértõ, aki holnapra tudni fogja, hogy azok a dolgok, amikt tegnap jósolt, miért nem következtek be ma."
-
gboszi
senior tag
-
-
Skillet
addikt
-
-igu-
addikt
válasz zolikaDB #187245 üzenetére
Nekem 2 eve beesett onnan egy komolyabb avr meg egy centersugarzo is, gond nelkul.
Az avr-es arc kekeckedett kicsit, hogy sima paypal-lal akartam fizetni, de vegul atvertem rajta.[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
w.miki
veterán
válasz Criminal017 #187334 üzenetére
Jó lenne, de sajnos nálunk nincs IKEA, csak Euronics, meg ZugGsm-ek.
Olyan régi jó 1A-os Samsung töltő, vagy más megbízható lassú USB töltő már nincs Ali-n?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
spileraaa
senior tag
válasz ozono #187336 üzenetére
Én is ezt rendeltem meg nekem nem gond hogy ellemel megy hiszen azt is tölteni szoktam és ritkán kell eléggé sokáig bírja
Akkor örülök hogy bevált remélhetőleg nekem is befog annyi biztos minden pénzt megér az ilyen típusú egér mióta ilyet használok nem fáj soha a csuklom!
A jelenlegi ez volt Dareu de már nem működik jól kb 2 -3 évet bírt ki
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
w.miki
veterán
Max 1A USB-s lassú töltőt tudnátok ajánlani, ami megbízható? MicroUSBs Nokia-t kellene tölteni.
Jó lenne minél olcsóbban, pl. 3in1 akcióban.Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
krono.
tag
válasz Ádám16 #187327 üzenetére
Ilyen tokban van, egy hothatchem van, nekem még nem esett le róla egy kanyarban sem. Elég nagy felületen fekszik fel, szerintem az sokat dob rajta.
Milyen roadsterről beszélünk?
-
Depiboy
tag
válasz Ádám16 #187321 üzenetére
XIAOMI MI 20W WIRELESS CAR CHARGER iPhone X óta ezt használom most a 13 Pro Max is elfér benne, tökéletes, kapható itthon aránylag sok helyen, nem túl drága és minőségi
-
gboszi
senior tag
válasz Ádám16 #187321 üzenetére
https://www.esrgear.com/
Állandóan van rá kupon 4 nap alatt itt van minőségi cucc. (nem, nem ebayes és nem kis pénz)"If you're good at something, never do it for free!"
-
pumi1980
tag
Fujitsu Esprimo D756 i5-6500 4x3.2GHz 16GB 240GB SSD 79 €
-
spileraaa
senior tag
vertikalis eger van ajanlot vagy bevalt?
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
GIJoe
addikt
notebooksbilliger deals...
-
GIJoe
addikt
WD 2TB WD BLUE SN5000 NVME SSD 66€ (galaxus.de)
-
GIJoe
addikt
Beko BP209H Mobile Klimaanlage 99€
-
maestro87
őstag
válasz Gzula[HUN] #187300 üzenetére
Ezeket a kuponokat az akció első napján rögtön be kell gyűjteni: kosárba teszel egy nagy értékű terméket, sorba alkalmazod rá az összes kódot és onnantól a fiókodban lesz, nem kell félni hogy elfogy.
-
edk-
őstag
válasz Gzula[HUN] #187308 üzenetére
Úgy tűnik, globálisan adott számú kupon volt használható, és elfogytak.
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
PuffyDog
tag
válasz Gzula[HUN] #187306 üzenetére
Várj amúgy még picit. Azt hiszem 23.ától lesz valami nagy Blitzwolf akció. Igaz Banggoodon. Ott is lesz valószínűleg jó füles.
[ Szerkesztve ]
=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
PuffyDog
tag
válasz Gzula[HUN] #187304 üzenetére
29$/3$ julius3
69$/8$ julius8
169$/20$ julius20
239$/30$ julius30
369$/50$ julius50Oh pont ezt akartam másolni. Lehet hogy a termékre nem engedi. Próbáld kép, név alapján keresni pár dolcsi eltéréssel, próbáld meg arra.
=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz PuffyDog #187303 üzenetére
2 fejhallgatót raktam be a kosárba, talán 174,XX $ volt az összértékük. Egyik kód se volt jó hozzá. Próbáltam egyesével a fejeseket (a 20$-os kuponnal értelemszerűen ekkor nem próbálkoztam), úgy se. Aztán kipróbáltam egy 3. fejessel is, azzal hasonló "sikerrel" jártam.
Szerk.: Rápróbáltam az ITT lévőkre is. Dettó cumi.
[ Szerkesztve ]
-
PuffyDog
tag
Azt írta begyujtotted őket. Próbáld vásárláskor használni. Legyen szállítás nélkül magasabb az ára, mint amire használható.
-
Directors
senior tag
Nálam se jo.
A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.
-
alázógyík
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest