-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz chatran #188536 üzenetére
Akkor megnyugtatlak én, fel tudja tölteni. Lenovo T495-tel, illetve T14s G2-vel (Intel változat) teszteltem, ezekhez használok már egy ideje egy-egy két portos Sjöss töltőfejet, nyilván csak az egyik portot használva egyszerre, nem kettőt.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Zola007
veterán
válasz chatran #188518 üzenetére
nem tudja
IKEA 45w 20V-on 1 porton csak 22W-ot tud, laptopok ezen a feszültségen kérik[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
radio11
tag
Egyébként ha nincs.a gépen usb-c akkor is működhet, lehet kapni usb-c laptop táp adaptert. Az én Elitebook 820 G3-am is így kapja az áramot.
-
Ciccuka
veterán
válasz chatran #188518 üzenetére
Acer Swift 1 (N6000) gyári töltő adatai például:
19V 2,37A 45,1WVan többféle akkuval (különféle modellek is vannak) is ilyen gép (általában pl. 3-cell 4670 mAh 54 Wh). Olyan 3-4 óra alatt feltölti teljesen ez.
Fast Charging gives you up to 4 hours with just 30 minutes of charging.
Tehát attól függ mennyi időd (türelem) van töltésre.[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
addikt
válasz werszomjas #188526 üzenetére
már 130w töltővel is képes működni, de dobálni fogja a hibát, hogy nem elég neki a töltés. ha nem VGA intenzív a használat, akkor ettől függetlenül lassan, de tölteni fogja
itt egy 130-as ha a tied is 4,5-es csatival van, ez sokkal könnyebb, mint a gyári, mert csak kb 300 gramm.
ezzel is prüszkölni fog a Windows, sőt az is lehet, hogy az órajelet csökkenti de tapasztalatok* alapján működik.
(*reddit és Dell forums)“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
sheteshuta14
újonc
válasz werszomjas #188526 üzenetére
Ezek a töltők csak akkor jók, ha a géped az USB-C porton keresztül tudja a Power Deliveryt (PD) vagy eleve USB-C-s a töltőcsatija. De még akkor is lehet, hogy túl alacsonynak ítéli meg a teljesítményt és nem tölti (rendesen). Az ultrahordózható gépeknél elég lehet 45-60 watt, a komoly gépeknél szükséges lehet a 100-120 wattos töltő. De még ez is sokkal könnyebb, mint 200-300 wattos bricket cipelni minden nap.
Ez alapján a te gépednél nincs usb-c-s töltés. Most így elsőre egy 3rd party gan chargert keresnék, mint pl. ahogy itt is tették: SlimQ 330W GaN charger. Ahogy olvasom, ez se sokkal könnyebb..
[ Szerkesztve ]
-
werszomjas
addikt
Azt honnan tudom, hogy ezek a töltők jók lesznek-e a gépemhez?
Nekem egy Dell G15 5530 gépem van, ahhoz keresnék valami kicsi töltőt.üdv
-
radio11
tag
Asometech 35 wattos ( a sárga színű,még 2300ft-ért vettem) nagyon jól tölti a kis HP laptopomat. És még nem is melegszik. A másik Asometech, a 65 wattos szintúgy. Nagyon jó töltők.
-
joy_k
tag
Nekem [ez] van ami egy Lenovo T440 tölt, teljesen meg vagyok elégedve 100w Type-C kábel+átalakítóval.
[ Szerkesztve ]
-
batagy
őstag
válasz osztraksajt #188521 üzenetére
Én ezt a Vention 70W-os mini GaN töltőt rendeltem, mert ígéretesnek tűnik, de még nem érkezett meg.
-
motoflug
őstag
Sziasztok, EU raktáros jóféle karos kávéfőzőt tudtok ajánlani? Az sem baj, ha akciós/kuponozható. Szüleimnek anno Hibrew-et vettem innen, hátha most is akad valami.
-
Dr.NX
addikt
válasz johniee #188516 üzenetére
Akinek elérhető az IKEA, ezek még jobb vételek:
SJÖSS USB töltő 1 bemenettel, 30 W - 2290 FtElfogadom a sütiket.
-
johniee
senior tag
Sziasztok! Ma meg is jött a mini Baseus töltő, ami USB Type C csatlakozós
[link] nekem durván 2500 Ft volt az akciós ára
[ Szerkesztve ]
"Nekem a paszta szenvedély" by Tesco-Zsömle =)
-
dobolan
senior tag
válasz Janos250 #188510 üzenetére
Nekem egy dec. 17.-i "kézbesítésnek" a bejegyzése volt az, hogy kézbesítés sikertelen, utánvét megfizetése megtagadva, mert a címzett nem volt otthon.
Nos egy 6 dolláros aliexpress csomagról volt szó, ami ki van fizetve nyilván, sőt mivel munkahelyre kértem, portára lerakható, de ott is voltam. Szóval fake bejegyzés, ki se hozták.
Tracking szerint a csomag visszakerült az elosztóba.Reklamáltam a DPD-nél januárban, az eredménye, hogy a csomag eltűnt, kerestetni kell. Kitöltöttem a papírt, ennek 1,5 hete. Válasz nincs
Szóval, ha nincs szerencséd, majd egyszer megkapod vagy nem.
[ Szerkesztve ]
-
BB9000
senior tag
válasz 5leteseN #188506 üzenetére
Ha tényleg kell ilyen, akkor EcoFlow Delta2 vagy EcoFlow River2 itthonról beszerezve a szükséges kapacitással. Nem olcsó. Hiú ábránd, hogy "szezononkívül", olcsóbban megveszed.
A "kicsikínai" olcsószarokkal az a baj, hogy az adatlapjukra ráírt adatok és a valóság más dimenzióban vannak és ez akkor fog kiderülni, amikor tényleg kellene. -
Janos250
őstag
válasz Janos250 #188452 üzenetére
Korábban azt írtam, hogy ha badarság van a DPD nyomkövetőn, ne csinálj semmit, pár nap múlva korrigálják, és megjön.
Hát, tévedtem.
Hiába írtam a DPD-nek, még csak nem is válaszoltak. Ha megmondanák, hol a csomag, érte mennék, de semmi.
"Tisztelt DPD!
Várom a Tracking number: 16380114699157
csomagom kézbesítését!
Ami a track listán van, hogy:
"Your package can't be delivered. Recipient refused to sign.Jan 15, 16:02 (GMT+1)Your package couldn't be delivered because the recipient wasn't at homeJan 11, 14:15 (GMT+1)"
az egyszerűen nem igaz!"
Mit lehet még tenni?Az amerikaiak $ milliókért fejlesztettek golyóstollat űrbéli használatra. Az oroszok ceruzát használnak. Én meg arduinot.
-
Zola007
veterán
válasz hodostamas #188507 üzenetére
azokra ha nem forró, akkor tapassz egy darab festő vagy szigetelőszalagot. Az matt és gyorsan átveszi a felület hőmérsékletét.
amelyiken van egy korrekciós faktor, táblázat alapján érdemes beállítani.
Ha van rá lehetőség akkor egyszer össze lehet mérni kontakt hőmérővel és addig állítod amíg azonosat nem mér és félirod a faktort
Sajnos mindegy anyag máshogy adja le az infra tartományt, ha pedig még festve is van vagy lakkozva vagy éppen nem sík felszín, az külön probléma.[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
5leteseN
senior tag
válasz hodostamas #188507 üzenetére
Egy NoName-es Alli-s darabot vettem, sok hónap használat után nem látok alapvetően hamis-téves-rossz értékeket.
Nem is műszer szintű pontosságot várok el, a kb +/- hétköznapi szintet azt tudja.Tanulva ifjú-korom kudarcaiból: nem a két (gyanúsan) legolcsóbbak közül rendeltem, hanem következő ár-sávból, sok-százas rendelt darabszámmal rendelkező kereskedőtől!
Ha hazaértem ránézek, hogy mennyiért-kitől?
Igyekszem majd, de esküt nem tettem ám! -
5leteseN
senior tag
Sziasztok!
Asszony-rokon érdeklődik nálam, hogy most venne(most: szezonon kívül, olcsóbban ) egy hordozható akku-csomagot 230V-os átalakítóval, valahol 500-1.500Wh között.
Ezek milyen "kici-ócó" árban mozognak, a jobb-megbízhatóbb-bevált neveknél kereskedőknél?Kösz-kösz!
Előny ha van B-terv: nem árt ha lehet 12V-ról is tölteni a (gondolom szokásos) 230V-os töltés mellett!
-
Zola007
veterán
válasz fecus #188503 üzenetére
Azért írtam mert ez a szint amit érdemes megvenni.
Esetleg ez IR03A, de nem vagy bentebb sokkal árban:
https://a.aliexpress.com/_ExxLjLiLehet venni ilyen 1 pálcás bazári szarokat 5 dollárért, ami kiír random számokat, de hidd el hogy köze nem sok lesz a valós hőmérséklethez, mivel egy noname infra szenzor annyiba kerül mint az egész kütyü.
170 fokos fémen a kínai mellé mért 20-30 fokkal.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Zola007 #188501 üzenetére
Ne gúnyolódj! Ez a topik nem a belföldi, megbízható, stb. termékekről szól. Ha olyan kell majd rákérdezek valami szakmai témájú levlistán.
Eddig 7-10$-ért láttam ilyesmit, gondoltam hátha valaki már próbálta ezeket...
Az nem 7 rongy+posta."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
Ciccuka
veterán
válasz FingR86 #188486 üzenetére
Igazad van:
Orico M2TS-SVM.2 NVMe belsőadapter eleve ritka lehet
Itt még lehet keresgélni, de ezek inkább Orico USB3-asok[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Zola007
veterán
válasz fecus #188500 üzenetére
Jaj értem, fontos, hogy mindenképpen külföldről legyen
Ez esetben sajnos kiesik ez a hazai forgalmazású, számlás, garanciás, megbízható minőségű termék ugyanolyan áron.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- Windows 11
- SSD kibeszélő
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- ASUS routerek
- Subaru topik
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
- MSi GT72S 6QE Dominator Pro G 17.3"
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 / B450M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 700W
- Új Lenovo Yoga 6 x360 Érintős Hajtogatós "Kis Gamer" Laptop Tab 13,3" -35% Ryzen 7 7730U 16/1TB+Toll
- HP EliteBook 845 G8, 14" FULL HD IPS, Ryzen 5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás
- Adam Audio D3V fekete 1 hónapos!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest