-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
válasz gulac12 #85788 üzenetére
Nincs nekem időm a mókolásokra, a legegyszerűbben használható kütyü kell, amit kicsomagolok, össze dugok és örül asszony, gyerek, meg én is nyugodtan ihatom a sörömet...
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Saccco
nagyúr
válasz gulac12 #84410 üzenetére
Pont ilyen összeállításban használom. Az első alkalom, hogy akkuról megy. Szerintem az elemek jobban bírják. De lehet, hogy egy új teljes töltés után fordul a kocka.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
kelly416
veterán
válasz gulac12 #81798 üzenetére
Tízen évvel ez előtt a padlásunkon volt jó pár, esténként már azt vártuk, mikor kopognak le sörért, mert Nekik elfogyott. Aztán Fater megunta, gázolajjal belocsolt néhány járatot (vályog ház, van igazából helyük mászkálni a sárléces födémben és környékén), meg csinált néhány gázolajos-faforgácsos pogácsát amit kihelyezett a vélt bejáratok környékére, és azóta sem jöttek vissza. Igaz, max. 2 évente (nem a 40 fokos nyári napokon azért) kicsit belocsolja itt-ott, de összesen talán ha fél litert locsol szét cirka 200nm alapterületű ház padlásán.
Nem feltétlenül a legjobb gázolajat szétlocsolni a motortérben, de ha az autó mellé ide-oda egy kis tálkát teszel ki gázolajjal, amit lehetőleg nem is rúgsz fel figyelmetlenül, akkor szerintem az simán megoldás lehet.
-
oszy
veterán
Egy ismerősöm az ÚJ autójába a legolcsóbb, legegyszerűbb wc illatosítót (kagyló alakú) akasztotta a motortérbe. Ez segít, mert azóta nem mászik be semmi neki a motortérbe. Az előző autóban nem volt és szét is rágta a borítást.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
veterán
Vagy a nyest még agresszívebben reagál az idegen szagra.
A nyest területvédő állat, pont az a baja az autóval, hogy az autó ki-be járkál az ő territóriumából, idegen szagokat hoz, ami ingerli a nyestet.
Persze a WC illatosító még mindig jobb ötlet a nyest ellen, mint a kutya. Ismerősöm vett két kutyát, hogy távoltartsák a nyestet, aminek az lett az eredménye, hogy a nyest persze besurrant a kocsi motorterébe, a kutyák ezt észrevették és jópár helyen a fémig lekaparták a fényezést a kocsi elejéről, miközben próbálták kiűzni a nyestet (aki valószínűleg békésen szunyókált a motortérben).
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
nimfas
addikt
válasz gulac12 #80240 üzenetére
Neked is (#80297) mathgery:
Múlt héten futott be ez a BT hangszóró. Nekem tetszik 20 USD. Tud SD-ről, USB-ről lejátszani, ébreszteni (SD,USB számról) van benne FM rádió és LINE bemenet is.
Egész jó hangja van.
SARDINE SDY-019 van többféle színben, nekem a fekete-piros jött be.
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz gulac12 #80240 üzenetére
Páran ilyet [link] rendeltünk, elég jó.
Csak több mint 2 hónap volt amíg megérkezett, bár beleesett a kínai újév is.ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
dugesz77
őstag
válasz gulac12 #62560 üzenetére
Nem vagyok szakértő de mivel mind a kettő NI-MH ezért jó lesz hozzá biztosan.
(#62562) Tomi0703 Nekem is feladták. Épp ma érkezett tőlük a múltkori 1,4$ selfiebot. Egész normális minőség. Itt is végig működött a TN. Szeptember 09. rendeltem.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz gulac12 #62560 üzenetére
Természetesen.
Nekem épp a napokban érkezett meg.
Nagyon tetszik.
Eneloop akkukat töltöttem vele, mikor végzett átraktam ipc-1l-be, fullnak jelezte ott is.
Powerbank funkciója 0,8A töltötte a telefonom.
Vész megoldásnak jó lehet.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
HoTaZo
addikt
válasz gulac12 #54295 üzenetére
Teljes mértékben. Megvan a kapcsolat. Beviteli eszköz, minden... és mégse.
Nem dob fel engedélyért könyörgő ablakot, nem jelzi, hogy valami nincs rendben. Az előzőt próbáltam egy valamilyen LG-n, az csatlakozni se tudott.
Most kicsit tanácstalan vagyok, mert ha valamiért a telóm vagy a 6-os droid ami nem kompatibilis vele, akkor nem tudom mi legyen. Mindenesetre most van két gamepadom egy áráért. Lehet találok valakit, akinek a cuccához jó lesz.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
HoTaZo
addikt
válasz gulac12 #53256 üzenetére
Szia!
Köszönöm, hogy felhívtad a figyelmem rá. Nekem se Therios jött, hanem Gen Game. Tegnap küldtee a reklamációt, amikor jön válasz, akkor beleteszem, hogy nem a rendelt áru jött.
Örülök, hogy jól működik neked, azért is próbálkozok életet lehelni bele, mert az árához képest jónak tűnik. Eddig iPegat néztem, de ez beelőzte az árával meg a kinézdte is jobb számomra.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
bul07
nagyúr
válasz gulac12 #45642 üzenetére
Erre gondoltam
BestBuy akciók, beszélgetések
És ez most alakult át a mert most hogy volt a Telekomos nagy telefon kisöprés(visszaküldött, kibontott darabok), sok volt az off és 50-100hozzászólás törlés isÉs létrejött a teljesen off mentes
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Porcelán készlet, kerámia, üveg régiségek egyben eladó!
- Dell Latitude E7250 alkatrésznek vagy javításra
- Apple Macbook Pro 14" M1 Pro (A2442) 16GB/512GB, 2026.03-ig GARANCIA, ÚJSZERŰ!
- Eladó ASUS STRIX B450-F GAMING, Ryzen 7 5700, 2x16GB Teamgroup 2400mhz, 530W TT táp
- MacBook Pro Retina 15" 2015. i7 2.5 Ghz, 16 Gb RAM, 500 Gb SSD, AMD Radeon R9 M370X 4 Gb, magyar.b.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest