- Nintendo Switch
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Path of Exile 2
- Starfield
- Xbox Series X|S
- Már magyar szinkronnal is játszható a Half-Life Alyx
- EA Sports WRC '23
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mp3jedi
csendes tag
válasz retesz147 #113843 üzenetére
Amióta BW asztali töltőre váltottam, (ebben jobban bízom! ), mint a fali töltőkben, azokat már csak utazáskor használom leginkább. A BW-S6 már nem halálfejes..
-
Mr.Csizmás
titán
válasz retesz147 #113830 üzenetére
ajaj, én most vettem egy ilyet, remélem nem mindmeghalunk USAMS 3 Port USB Phone Charger LED Display
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
gorbep
senior tag
válasz retesz147 #113731 üzenetére
én már 5 csomagot hozattam velük, kb 100e-s értékűeket mind rendben megjött. kicsit paráztam, hogy a feladó téglát küld.... mert az ebay szempontjából már átvették New Jersey-ben.... és én majd 5-6- hét után bontom ki... kicsi csomagok 50*30*20cm hifi cuccok... processzor, DAC stb... de kollgám hozatott velük 1kg-os alkatrészt is, semmi gond nem volt...
- Micimackó! Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? - Sehogy Malacka, azt érzik .......
-
gorbep
senior tag
válasz retesz147 #113705 üzenetére
Én velük szoktam szállíttatni és vámoltatni:
Hungarian Transatlantic Shipping
korrektek pontosak..... ne kérdezd hogy csinálják, nekem a szállítással együtt sem éri el még az ÁFÁt sem..... komplett konténert vámoltatnak, ha kell bútort autót vagy motort is áthoznak.... minden ott az oldalon, van kontakt itthon és az USA-ban is, mindkét lány magyar....
Az ő amerikai címükre kell kérned az ebay-es csomagot... ők átveszik, hazahozzák vámolják.... és Fóton átveheted, én GLS-t szoktam küldeni Fótra, az átveszi és idehozza....
Azért is jó, mert így olyan eladótól is vehetsz, aki csak USA-n belül hajlandó elküldeni!
[ Szerkesztve ]
- Micimackó! Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? - Sehogy Malacka, azt érzik .......
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz retesz147 #113705 üzenetére
Ugyan az a szabály mint kínából. max annyi ha ebay-ről lesz az alkatrész van olyan amerikai eladó akinél vásárlásnál kifizeted a kötelező költségeket ( áfa+vám) és akkor itthon nem kell a papírozással foglalkoznod.
Egy linket dobhatnál be miről is lenne szó. Hátha találunk olcsóbb megoldást
Lumia 950XL
-
bertokl
tag
válasz retesz147 #110579 üzenetére
Van a Gearbesten is ilyen:
Iweipoo GT01 2.4G Air Mouse Wireless Keyboard IR Remote
GBCNA
$11.54Kupon nélkül, pontozva: $9.42
-
hunaqua
addikt
válasz retesz147 #109381 üzenetére
Esetleg egy 4-es ORICO ?
https://www.aliexpress.com/store/product/ORICO-DCW-4U-4-Ports-Wall-USB-Phone-Charger-5V2-4A-4-6A30W-Total-Output-Smart/105327_32655543323.html?spm=2114.12010612.0.0.62a08684BR8e3f
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
Saccco
nagyúr
válasz retesz147 #109366 üzenetére
Erről még nincs teszt a Lygte-info-n, de én mindig ott kezdem, ha számomra ismeretlen adaptert látok.
Gyors összehasonlító tábla - USB Adapterek
usb töltő, adapter, orico, blitzwolf, tronsmart, ugreen, táp, teszt, összehasonlító, choetech, chuwi, ldnio
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
azbest
félisten
válasz retesz147 #109374 üzenetére
kívülről fizikailag nem sérült? Csak azért kérdem, mert itt a gyerekzáras aljzatba ész nélkül, erővel ütött be egyik kolléga egy adaptert és a dugvilla becsúszott, s az okozott zárlatot. Persze az sem szerencsés, csak az más jellegű probléma, mint a spontán kigyulladás.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
-
-
tomcsi23
veterán
válasz retesz147 #100980 üzenetére
Két verzió lenne szvsz, egyik beépített töltős Eagle Eye X2R (S2+-hoz hasonló), plusz a védett pana hozzá, ez talán a bolondbiztos, de összességében nem olcsó. Vagy a gazdaságosabb verzió, S2+, hozzá lőni töltőt és jófogásról védelem nélküli HE4 akkut - ebből 3-4 db kijön a pana árából, ha esetleg bekrepálna, van tartalék.
[ Szerkesztve ]
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
tomcsi23
veterán
válasz retesz147 #100970 üzenetére
Kérdés akkor, hogy fogja a külön töltővel töltögetni, ha a villogásra nem tud figyelni. Persze azért nem árt elmondani neki, hogy miért villoghat. Mert ugye ott a strobi meg az SOS mód is.
Védett pana, flash-ben is drágább +posta....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
kmarci25
veterán
-
vince
őstag
válasz retesz147 #98552 üzenetére
Ja, meg olyan autód legyen, aminek a keréknyomása átlagos. Egyterűhöz szerintem nem jó, mert azok magasabb nyomással mennek, ott nem nagyon jelezne alacsony nyomást (csak extrém esetben)
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
hunaqua
addikt
-
hunaqua
addikt
-
w.miki
veterán
válasz retesz147 #97306 üzenetére
Usams 3 portos. Nagyon bírom. Volt rá -1 usd kupon is.
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
hunaqua
addikt
Szerintem Ugreen vagy Orico
...de Usams kábelem van,teljesen vállalható márka.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
ZsoltG60
aktív tag
Gocomma QC 3.0 Power Adapter Charger Quick Charge
Napokban volt hozzá kupon is, de már lejárt, ha nem annyira sürgős biztos lesz a héten még valami akciós töltő.
Lumia 950XL
-
-
Dr. Romano
veterán
-
2thletme2day
őstag
válasz retesz147 #95859 üzenetére
Én is már több mint egy éve használok egy ilyet. Teljesen jól működik még mindig pedig csak ezt használom azóta, hogy megvettem. Néha van egy kis hangja de teljesen random mikor hallatja. Egyedül az a kék fény ami nem tetszik benne ami akkor világít ha be van dugva a konnektorba. Miért kell a kínaiaknak mindent erős ledekkel telepakolniuk?
-
veterán
válasz retesz147 #95835 üzenetére
Elfogadom, de én kiskorom óta óramániás vagyok. 14 éves koromban a megtakarított pénzemen egy sépci sorozatú órát vettem, ami azóta is megvan, rendben működik majd' 25 éve. Persze van még pár másik órám is. Nekem az óra fontos, hogy eleganciát sugározzon. A Martian Notifier még a sportos kategória számomra. Így egy ilyen külső labdába sem rúghat nálam, mikor óráról beszélünk. Ha pedig sporteszközként gondolok rá, akkor más gyártók termékei ugranak be, akik azért komolyabb eszközöket raknak le az asztalra (barátaim ilyeneket vettek, csak nekem nem felel meg a külső. Inkább használok futáshoz és hegymászáshoz telefonon szoftvert).
Persze így a Magas-Tátra hegymászásnál nem volt nálam külön óra, csak miband 2, míg náluk volt garmin és tomtom, de végül mégis a telefont néztük (főleg mivel hibás volt a Decathlonban vett térkép )Szóval nekem az óra nem lehet más, csak hagyományos kinézetű. (Ha pedig valakinek zseniális órásra van szüksége, a Schell órást keresse fel, emelem kalapom előttük. Mikor egy régi órámnak kellett egy már nem kapható alkatrész, a mester készített egyet hozzá. Az igazi régivágású órásmesterek egyike.)
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
daver88
aktív tag
válasz retesz147 #95812 üzenetére
hát ha jól értettem a facebook csoport hsz.eit, akkor ha szoftverfrissítés jön az órára, akkor ugyebár az kínai nyelven történik arra a verzióra, és ilyenkor újra kell az angol fw-t telepíteni, csak várni kell, amíg megcsinálják a fordítást...
engem továbbra is érdekelne az ékezetek kezelése az üzeneteknél, mert ha felkiáltó jel van minden ékezetes betű után, akkor az elég gáz...ezt ha valahonnét ki lehetne deríteni, annak nagyon örülnék...
[ Szerkesztve ]
-
hunaqua
addikt
válasz retesz147 #95763 üzenetére
Reggel a "balázsék" is ezen a helyzeten szórakoztak.Szerintem lesz változás,több ember több csomagot tud feldolgozni,plusz folyamatosan emelni fogják a díjakat,ami bizonyos árfekvésű csomagoknál visszaesést is fog jelenteni. Az apró sz@rt csak lapátolni kell,a 30-40 usd.- cuccot már nem feltétlenül éri majd meg kínából ,.a drága dolgokon meg van rendesen Áfa és Vám tartalom.
-
hunaqua
addikt
válasz retesz147 #95757 üzenetére
Szerintem evvel párhuzamosan emelik a dolgozói létszámot.
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Melyik tápegységet vegyem?
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Autós topik
- Revolut
- Bemutatkozott a Redmi Turbo 4
- Ford topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 / B450M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 960GB SSD / 650W
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% AMD Ryzen 7 7435HS 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Airpods 4 Anc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest