Hirdetés
-
GAMEPOD
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
0021666
tag
Én linleltem ezt a kábelt. Sajnos nem tudok nyilatkozni arról. hogy ios 10 alatt hogy viselkedik, mert még 9.3 van fent a padon, nem is szeretném frissíteni, nem tetszik a 10. BW 5 portos töltővel használom én is, 1,3A körül megy bele, de éjszaka szoktam tölteni, szóval nekem így is megfelel.
BW töltőre visszatérve, nekem is ciripel, de úgy vettem észre hogy csak akkor, amikor kis terhelést kap. Ilyen pl amikor a telom 80% felett tölt, vagy amikor pl egy xiaomi lámpát dugok rá. Probaltam 2 xiaomi pbt, ipadet origi kábellel, xiaomi note 2-t és egy 1A-es powerbankot egyszerre tölteni, osszeadva ez 8,5A. Semmi hangja nem volt a bw töltőnek. Nálatok nagy terhelésnél is ciripel?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bestbuy játékok
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- Társasjáték topic
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ford topik
- Xbox Series X|S
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós topik
- További aktív témák...
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- GEEKOM GT1 Mega AI Mini PC
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest