Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr0z3n
őstag
Ha banggoodról törlök rendelést, akkor a pénzt mikor küldik vissza?
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz krisztianAMG #19182 üzenetére
köszi, ez valóban jobbnak néz ki, árban kb ugyanaz, és azért ez csak 'márkás', bár a kínai sem tűnik gagyinak.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz Dluinet #19183 üzenetére
Hát, ahogy nézem eléggé egy árba jönne ki mindkettő, tehát olyan 30 körül lenne a vége mindkettőnek tartó nélkül. Mindkettő szimpatikus, igazából Xiaomi márkát ismerem és jónak tűnik, de az SJCAM kicsit elterjedtebb.
KL48:
Köszi, máris írok abba a topikba is!
krisztianAMG:
Ez se néz ki rossznak, de miben különbözik az alsó kettő és felső kettő USB port a színén kívül?
[ Szerkesztve ]
-
KL48
tag
-
nagyúr
válasz Vasinger! #19181 üzenetére
1. nem
2. csupaszon 22000 Ft körül csak erre jöhet 27% áfa és 2000Ft vámkezelés, így már több mint 30000 és heteket kell várni
amit meg először linkeltem, az meg itt van 2-5 munkanap alatt, vám és áfa nélkül, vagyis azt már tartalmazza
[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
krisztianAMG
senior tag
válasz Mad_Wolf #19175 üzenetére
ARCTIC COOLING Charger PRO 4 Rev.2-t használok már közel fél éve. Itthon vettem, garanciával, minőségi és jobban is bízom ebben, mint a kínai töltőkben.
-
Vasinger!
nagyúr
Van valami külön topikja akció kameráknak? Tehát valami kínai GoPro kéne, jó árasítva. Vagy ez a legjobb topik erre?
-
Mad_Wolf
aktív tag
Erről mi a véleményetek?
40W-os, 5 portos töltőállomás[ Szerkesztve ]
-
trebrona
nagyúr
válasz kenny123 #19172 üzenetére
Ő lesz az, ha minden igaz:Geekbuying
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Xiaomi boxnak több generációja is van? Munkatársnak a legújabb (4.) kellene, de nem írjak sehol a xiaomiforsalen hogy ez hanyadik lenne.
Köszi
yo
-
gboszi
senior tag
Srácok, nincs olyan köztetek, aki most rendelt quadrocoptert, de venne másikat? Ajándékba szeretném adni, de jövöhét szombatig nem jönne meg ugye. Ha van keressetek priviben. Az sem gond, ha már kipróbáltátok, csak ne legyen több darabban
"If you're good at something, never do it for free!"
-
törölt tag
válasz Dr. Romano #19163 üzenetére
Az akkuteszter belsejéről tennél fel képet?
-
marquuard
veterán
válasz Dr. Romano #19163 üzenetére
Én rendeltem múltkor ugyanilyen kártyaolvasót. Az lenne a kérdésem, hogy SD/microSD rendesen belemegy a foglalatba?
[ Szerkesztve ]
PSN ID: marquuard
-
Dr. Romano
veterán
Na itt egy kis összefoglaló miket rendeltem az elmúlt időkben:
Universal Display Battery Tester AA/AAA/C/D/9V/1.5V Button Cell Volt Checker
Hasznos kis kütyü. Lényegében szinte minden háztartásban használt elemet meg lehet csekkolni vele.Brand New Mini Car Charger Adapter Micro USB Cable for Samsung Galaxy S3 S4 HTC
Egy Pocket Neo-t hajt meg néha ha kevés merülőben az aksi. Nincs vele gond, tölti.High Speed 4 in 1 USB 2.0 Memory Card Reader for SDHC TF Micro SD MMC MS M2
Elmegy egynek. Sajna néha eldobja a Windows, viszont mikor nem akkor működik rendesen2.5 to 3.5 SSD HDD Notebook Hard Disk Drive Mounting Bracket Adapter Holder K2
Jelenleg ugyan nincs rá szükségem, de nem árt ha van.LED Display Cigarette Lighter Electric Voltage Meter For Auto Car Battery K2
Hasznos és működikEz....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
marquuard
veterán
válasz JoeCockBill #19161 üzenetére
Többféle óra van a piacon ebből a fajtából (U8, RWATCH). Általában a boot animáció más és van olyan típus, amelynél nem működik ez a minimális multitasking, vagy mindkét helyen megy a beszélgetés. Kindertojás az egész.
-
marquuard
veterán
válasz JoeCockBill #19159 üzenetére
Kipróbáltam, ha telefonon veszem fel Bluetooth kapcsolat mellett, akkor csak a telefonon szól. Órán meg csak akkor tudok beszélni, ha ott is veszem fel.
-
marquuard
veterán
válasz Outlander #19155 üzenetére
Külsőről amit érdemes megemlíteni az maga az órakeret. Lakkozott műanyag tokban van, és elég ellenállónak tűnik a lakkozás, ez hamar ki fog derülni. Én vettem rá tempered glass-t, de a kijelzővédő is üveg. Érintőpanel meglepően jól működik, elég éppen csak hozzáérni a kijelzőhöz és az alsó 3 érintőgombhoz. A lapozás smooth, 100+ névjegy mellett is gördülékenyen halad a névjegytár lista. A szíja gagyi hatású guminak tűnik, ami hajlamos felszedni az apró porszemeket, de egyáltalán nem vészes, lefújható róla. Párszor végighúztam recés felületen a szíjat, semmi nem látszik meg rajta. A komplett óra elég könnyű az anyaghasználat miatt, szinte érezhetetlen a karon. A funkciók többsége Bluetooth kapcsolat mellett működik.
Menüje elég egyszerű, 5 lapozható oldal van. Fényerő 5-ös skálán testre szabható. Nyílt, napsütéses térben próbáltam, a 3. fényerőszinttől már teljesen jól olvasható kültéren is. 4 analóg és 4 digitális számlap választható, elég pofásak. Analógokon van másodperc mutató is, kicsiben mutatja mindegyik a dátumot. Fontosabb megemlítendő funkciók:
- Anti lost: Kapcsolható funkció; ha megszakad a Bluetooth kapcsolat, akkor az óra riaszt.
- Barometer: meglepő, de pontosan mutatja a légnyomást hPa-ban. Az alkalmazáson belül van a hőmérséklet mutató, ami pontos, viszont a szenzor a hátoldalon van, ami nem szerencsés, mert a karom hőmérsékletét próbálja mutatni
- Altimeter: A magasságot hivatott mérni, de a működési elvére még nem igazán jöttem rá. Jelenleg ~7 láb van kijelezve, erre még várok magyarázatot
- Pedometer: Lépésszámláló; megadható a nem/testmagasság/testsúly/lépés mérete cm-ben. Maga a lépésszámláló funkció elég buta, léptem hármat, és felugrott 8-9-re. A lépések függvényében számolja a kalóriát, ami ebből adódóan ugyanúgy selejtes.
- Stopwatch: Alap stopperóra pillanatmegállító funkcióval, a lemért idő menthető. Itt észrevettem egy kis multitasking-szerű dolgot, a stopper elindítást követően képes futni a háttérben, miközben más alkalmazásokban vagyok. Nem nagy dolog, de megemlítendő.
- BT music: Alap médialejátszó, mely Bluetooth-on keresztül működik. A telefonon lévő zeneszámok hallgathatóak órán. Az óra hangja kellően hangos és tiszta.
- BT camera: Bluetooth kapcsolattal megnyitja a telefon kameráját, és a kamera látható az órán és rajta keresztül lehet fotót készíteni. A képfrissítés/szinkronizáció elég lassú, másodpercenként talán 8-9 képkocka frissül.
- Alarm: Alap ébresztőóra; több ébresztés is beállítható. Van szundi funkció és ismétlés, ami viszont meglepett, az a riasztáskori rezgés. Kicsit hangos a rezgés, viszont érezhető.Ezek mellett van még naptár, számológép, sleep monitor deep sleep funkcióval, választható és testre szabható hangprofilok, valamint egy alap power saving funkció (háttérfényt lecsökkenti, a kijelző hamarabb sötétedik). A bluetooth kapcsolható, az óra némítható. Értesítések tükrözhetők az órára a BT Notifier alkalmazással és ami nagy kedvencem, lehet órán keresztül telefonszámot/névjegyet tárcsázni, és az óra mikrofonján keresztül lehet beszélni.
Üzemidőről még nem tudok nyilatkozni, most kapta meg az első teljes töltést.
[ Szerkesztve ]
-
marquuard
veterán
Ma jött meg az U8 nevű okosóra. Egész jó cucc ennyi pénzért. 8 féle számlap, zenelejátszó, sportfunkciók, ébresztőóra, SMS-ek olvasása, hívásnapló, telefonálás stb. Belső tárhelye nincs, a zeneszámokat Bluetooth-on keresztül játsza le és elég hangos, tiszta hangja van. Engem meggyőzött.
[ Szerkesztve ]
-
kerekfej
addikt
UltraFire 2000LM CREE XM-L T6 ez ránézésre hasonló, de nem mernék megesküdni, hogy ugyanaz elektronika és a LED. Egy próbát megérhet.
-
trebrona
nagyúr
válasz kerekfej #19148 üzenetére
Senki nem mondta, hogy jobb. Komplett szett elemmel, hátsó lámpával, elfogadható áron, 1 év garanciával, jövő héten kézben.
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
kerekfej
addikt
válasz Matykoh #19141 üzenetére
Ahelyett vehettél volna sokkal jobb lámpát Cree XML Flashlight plusz valami Bike Mount 360 tartót
[ Szerkesztve ]
-
XtremLor
őstag
+1 vettem 2 honapja par db bt-s hangszorot, ismerosomnel egy meghalt belole, irtam neki, nem tokeltek kell e a refund vagy kuldenek ujta(ebay-n tudjuk hogy kockazatos) irtam nekik hogy nekem egy uj kellene inkabb, akcios volt amikor vettuk..... 18. adtak fel, egy honap alatt ma erkezett meg!
Maximalisan elegedett vagyok veluk!"Legen...Wait for it...Dary"
-
krisztianAMG
senior tag
Nem, csak egymás mellett volt a kettő. Juj, ez már harmadik hsz., ezt már le nem mosom magamról.
De ha ezt megbeszéltük, valaki az én kérdésemre is? -
Matykoh
tag
Megjött a lámpa, és az elektromos duda biciklire fasttechről.
A lámpával a szobában csináltam pár tesztképet is, de majd kint próbálok használat közben fotózni párat.
Így első fogásra és ránézésre egészen igényes. A fokozatváltáshoz elég hozzáérni a bekapcsológombhoz.A duda eszméletlen hangos, szerintem. Tudtam, hogy madárcsicsergéshangja lesz, de meglepődtem, hogy mennyire erős. youtuben nem tűnt ennyire durvának.
-
beg
veterán
válasz krisztianAMG #19138 üzenetére
Te valami ügynökük vagy? 1 órán belül kétszer nyomatod. Bangiról szívesebben rendelek, még ha dollárokkal drágább is, mint a gear. Nem hitegetnek, hogy elindult a csomag pedig dehogy, nem néznek hülyének, hogy nem adtam meg címet, jaj, elfogyott, jaj elveszett, de itt egy 2 dolláros kupon a következő vásárláshoz. Sajnos volt rá példa, nem is egyszer. Banggood még ezt nem játszotta el velem sosem.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
krisztianAMG
senior tag
válasz XtremLor #19137 üzenetére
Gearbesten 10 centel kevesebb.
-
madgie
titán
válasz krisztianAMG #19134 üzenetére
Nemtom ,nem ismerem őket, régivágású eBay user vagyok (ha nincs hat helyen odaírva egy olcsó tételhez, hogy genuine, akkor minimum gyanús és reklamálni is macerás)
-
madgie
titán
válasz krisztianAMG #19131 üzenetére
Vajon eredeti?
-
krisztianAMG
senior tag
Mennyire jó ár a MiBand-ért a Gearbestes 13,79$?
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz cris78 #19127 üzenetére
Lumia 610-zel próbálgatni a csempét olyan lesz, mint Galaxy Spicával az Androidot. Biztosan ismered azt az idézetet a Ford Fairlane-ből, amiben együtt szerepel Zuzu és a sajtreszelő...
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
cris78
őstag
-
cris78
őstag
Jó, hogy kedden rendeltem meg...
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
cris78
őstag
3 nap múlva kB 2000Ft lesz a H8 quadcopter banggoodon....
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
Lalaland
tag
Ez milyen fülesnek számít? Az a 6-31000Hz kamu szagú..
N o S o u n d J u s t S p e e d
-
Degeczi
nagyúr
válasz storm3 #19102 üzenetére
A Youthnak még a dugója sem aranyozott (ami a különösen azért gond, mert a mindenféle környezetben használt telefonon lévő aljzat eleve könnyen koszólódik, és persze mozgás közben is használja az ember, így nem olyan stabil az érintkezése), full műanyag a háza, vastag, merev lapos a kábele és nem jár hozzá doboz
A hangzása kevésbé nyílt, mint a v2-é, a magashangok kissé fojtottabbak, a mélyek is visszafogottabbnak tűnnek (ezt a részét még nem értékelem, mert nekem egyik mellékelt szilikongumival sem tökéletes az izolálása)
Ugyan olcsó ($8-9), de nem mondanám jó vételnek, mindenképpen érdemes rászánni pár dollárral többet a full verzióra
-
Neck
veterán
válasz Degeczi #19100 üzenetére
A Youth edition az a gyenge verzió. Kíváncsi lennék egy rendes Piston 3 vs Piston 2-re...
Storm3:
A rendes Piston 3 amúgy kb. $18, szintén a geekbuyingon.[ Szerkesztve ]
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
tibcsi0407
félisten
válasz storm3 #19102 üzenetére
A youth a legolcsóbb. Én edzeni vettem, a kondiban simán bírja a gyűrődést. A hangzása nekem elég, valamint nem hallom a teremben bömbölő zenét, meg a sok nagyokost körülöttem, így szépen ki tudom zárni vele a külvilágot.
A távirányító gombok mennek a WP telómon, ami külön piros pont. A gumiharangok kényelmesek.
A Geek-en most 8 $, de lehet máshol megkapod olcsóbban. Én inkább innen megrendeltem, kb 2 hét alatt itt volt.utdetailing.hu
-
storm3
senior tag
válasz tibcsi0407 #19101 üzenetére
Arban mi a kulonbseg a youth es a sima kozt?
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Lenovo B50 laptop (15,6/i3-G4/8GB/256SSD/Magyar/AkkuX)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest