Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CocooN-z
őstag
Ezt először én az NFSU 1 ben tapasztaltam, amikor 2. ként (fura, másodikként mindig utol lehet érni az elsőt, és az AI-ra is igaz írom is hogy-hogyan
) nekimentem úgy az előttem lévőnek, hogy egy duplabukkfencközbennyomottakocsijávalegyelőreirányzékolttripplahátraszaltót és a visszapillantóban is csinálta még a táncikát, -közben mentem vagy 3kilóval- ,pályarekordot döntenék az 75 Méterrel előttem lévő célba érve, egy kanyar, éééés ÚGYNEKEMSZÁGULD, hogy a szívroham kerülget a Sennheiser fülesnek köszönhetően....Sztem nem csal.
-
Kleroo
veterán
Úgy hogy zaruk vezetik
A bugattit vezető lottón nyerte a jogsit.
A lámbódzsimi pedig szénné van tuningolva,és schumacher vezeti.
Mellesleg a lambo többet fizet EA-nekLepetézek!!!
Végre Végre VÉgre NFS!!!
Király grafika, egzotikus kocsik csilivili zöld egzotikus környezet. Nagyon nagyon várom. Végre!!!
Kasszasiker lesz
(bár ebben a render videóban a kocsik nem kaptak fizikát,de nem is ez a fő cél NFS-nél)
Érezzem ahogy a nyitott porschémben a tenger illetta megcsapja az orrom miközben száguldozom. Ez itt a cél -
tomi79
csendes tag
-
FRENK1988
veterán
Az eredetit ismertem hanem én a vid alatt szóló zenére lennék kiváncsi
Megvan: Marilyn Manson -
.bableWes
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
gp Megjelent a NFS Hot Pursuit hivatalos bemutatója illetve megtörtént a bejelentés is.
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Milyen autót vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Politika
- Eredeti játékok OFF topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest