Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CocooN-z
őstag
Ezt először én az NFSU 1 ben tapasztaltam, amikor 2. ként (fura, másodikként mindig utol lehet érni az elsőt, és az AI-ra is igaz írom is hogy-hogyan ) nekimentem úgy az előttem lévőnek, hogy egy duplabukkfencközbennyomottakocsijávalegyelőreirányzékolttripplahátraszaltót és a visszapillantóban is csinálta még a táncikát, -közben mentem vagy 3kilóval- ,pályarekordot döntenék az 75 Méterrel előttem lévő célba érve, egy kanyar, éééés ÚGYNEKEMSZÁGULD, hogy a szívroham kerülget a Sennheiser fülesnek köszönhetően....Sztem nem csal.
[ Szerkesztve ]
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
Kleroo
veterán
Úgy hogy zaruk vezetik
A bugattit vezető lottón nyerte a jogsit.
A lámbódzsimi pedig szénné van tuningolva,és schumacher vezeti.
Mellesleg a lambo többet fizet EA-nekLepetézek!!!
Végre Végre VÉgre NFS!!!
Király grafika, egzotikus kocsik csilivili zöld egzotikus környezet. Nagyon nagyon várom. Végre!!!
Kasszasiker lesz
(bár ebben a render videóban a kocsik nem kaptak fizikát,de nem is ez a fő cél NFS-nél )
Érezzem ahogy a nyitott porschémben a tenger illetta megcsapja az orrom miközben száguldozom. Ez itt a célHodor. Hodor? Hodooor!
-
tomi79
csendes tag
-
FRENK1988
veterán
Az eredetit ismertem hanem én a vid alatt szóló zenére lennék kiváncsi
Megvan: Marilyn Manson[ Szerkesztve ]
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
.bableWes
őstag
gondolom ugy mint a mostwantedba, hogy a kis sz@r rendör auto legyorsulja a fullra tuningolt mercimet... optimalizácio fail...
szerk.: márpedig az a gto - ha jol láttam - és a mustang sem arrol hires, hogy gyenge... mind megy böven 260 felett...
remélem majd javitják..[ Szerkesztve ]
töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X Black 1TB dobozos konzol
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest