Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
madmaxxx
senior tag
Ez az!Szerintem már nagyon sok ember várt 1 jó kis autós üldözős NfS játékot.A MW óta nem igazán volt részünk ilyenben!!!
}}}-----> " A szalonna DIABETIKUS, mivel nem tartalmaz cukrot ..." by H.Lali }}}----->
-
Lotusomega
senior tag
Jesszusom! A hideg végigfutott a hátamon, de jó értelemben...
Húú végre visszajön valami a régi hot pursuitos meg nfs3as időkből.... Csak jöjjön... -
infectedmann
őstag
Nagyon jó videó és remélem nagyon jó játék lesz.
Az irányításra kiv. leszek, remélem nem lesz túl arcade, lesz belső nézet is és kormánnyal is menni fog -
LA_COSTE
senior tag
Kamionok már biztos nem lesznek benne.
Azért a videóban ekkora sebességnél, ha megotlják az autó hátulját oldalról, az inkább pördül egyet a levegőben, nem kifordul. De ez csak egy megjegyzés.
Izgalmas volt a HP, várom ezt is! -
CocooN-z
őstag
Ezt először én az NFSU 1 ben tapasztaltam, amikor 2. ként (fura, másodikként mindig utol lehet érni az elsőt, és az AI-ra is igaz írom is hogy-hogyan ) nekimentem úgy az előttem lévőnek, hogy egy duplabukkfencközbennyomottakocsijávalegyelőreirányzékolttripplahátraszaltót és a visszapillantóban is csinálta még a táncikát, -közben mentem vagy 3kilóval- ,pályarekordot döntenék az 75 Méterrel előttem lévő célba érve, egy kanyar, éééés ÚGYNEKEMSZÁGULD, hogy a szívroham kerülget a Sennheiser fülesnek köszönhetően....Sztem nem csal.
[ Szerkesztve ]
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
mephi666
nagyúr
mondjuk a kecsapot jó lenne, ha kihagynák, mert idegőrlő egy hülyeség (mellesleg szerintem totál elront egy olyan játékot, ahol a sebességen múlik minden... olyan "gépi csalás", mintha fifában bekerülne szabályosan a hálóba a labda és nem adná meg a bíró, mert már amúgy is vezetsz... vagy fps-ben időnként nem halnának meg a lények...) a gép szintre hozását/szinten tartását oldják meg mesterséges intelligenciával, ne ilyen csalással... vertem párszor mw-ben a bill-t, amikor kinyomtam az ellenfelet a fának, szedtem padlógázzal csúszás nélkül minden kanyart és a célegyenesben rámvert 100métert... holott 10másodperccel előtte még 20másodperc hátránya volt a rendőrökkel ugyanez volt a helyzet... a villámgyors suv-ok undorítóak voltak...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Sweet Lou 6
addikt
Ez k*rva jó lesz! És ahogy a Criterion ismerem a zenére is figyelnek majd (Tainted Love <3)
sweetlou6.wordpress.com
-
Rossi
addikt
válasz hackeeeee #147 üzenetére
Hát nem tudom... Most Wantedben is érdekes volt, hogy 380 km/h-nál legyorsultn egy rendőr-SUV. Kicsit lehetne élethűbb ez a része (már amennyire a forgalomban való szágoldozás az), mondjuk M3 as BMW rendőrautók, vagy ha már amerika, akkor Camaro SRT-k.
Persze kár ilyeneken sírni egy vállaltan is teljesen arcade játéknál, ami így is népszerű és sikeres.
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
bartucc
addikt
Meg kell hagyni, ez az igazi Need for Speed, a hot pursit kategória. Méregdrága autók, száguldás, és élvezet Lehet arcade ugyan, de ezt semmi se adja vissza. A két zene rohadt jó meg van csinálva, egyébként:
Első zene: Marilyn Manson -Tainted Love
Második zene: 30 Seconds to Mars-edge of the earth[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
SzlobiG
félisten
Szuper ilyen arcadeosra meg is felel.
-
Kleroo
veterán
Én azon kezdtem el agyalni,hogy anno nagy hír volt hogy már több stúdió csinálja az NFS-t és így 2év lesz egy részre, ezáltal mi évente kaphatunk 2év alatt hegesztett minőségi játékokat.
Úgy tűnik 2 jó fejlesztő kapta meg ezt. Criterion, és slightly mad.
Viszont kíváncsi volnék hogy a grafika hangok,egyéb dolgok hogy alakulnak. kapnak egy motort,félkész hangokat,designt, ect,és frankó játékot építsenek belőle, vagy mostantól minden nfs stílusa,engine,ect tök más lesz
Remélem nem lesz túl burnoutos a game. Sztem ezt is a slightly madnek kéne csinálni
Félek hogy túlon túl arcade lesz
De ha a feeling meglesz,akkor az-se érdekelHodor. Hodor? Hodooor!
-
euchi
aktív tag
válasz bishoplogan #145 üzenetére
Vannak ilyenek, csak azokat nem használják autós üldözésrekre, mert túl drága lenne a javításuk.
Az amelyikről én tudok, az egy adomány volt a Lamobrgini részéről, és sajnos így végezte. -
Dani_kp
addikt
Meg van a megoldás, hogy a Lambo, hogy gyorsulta le a Bugattit...még a Bugattin hátsó légterelő emelkedett ki, addig a Lambo-n kinyíltak a plusz légbeömlők, így ez által több levegő került a motorba, ami nagyobb teljesítményt nyújt. Így hagyta állva a Bugattit .
szerk.: sorry az offért , de muszáj volt .
[ Szerkesztve ]
https://ingatlan.com/33821564
-
hackeeeee
Jómunkásember
Kíváncsian várom, hogy mit hoz ki a HP szériából a Criterion...
Mellesleg, ha már van Lambo rendőr verda, akko egy Bugatti-ban mi lenne erős?
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Gebriel
veterán
válasz huskydog17 #6 üzenetére
Egyetértek veled, tényleg nagy meglepetés. Bár a Criterion csapat nevével ellátott játékok már fél siker. Várjuk
-
bmwk1200s
őstag
Lehet hogy van tuning Porsche, meg 2-3 Lambó dísznek...de Bugatti Veyron hol megy, mint rendőrautó?
A helyszín meg nem USA a játékban? Pont nekik, az ottani rendőrségnek vannak ilyen játékszerei, nem?[ Szerkesztve ]
Semmit sem írok alá!
-
euchi
aktív tag
Hogy a fr@ncba engedhetnek meg maguknak a zsaruk méregdrága luxus sportkocsikat? Amiket mellesleg vadállat módjára törnek, zúznak. A helikopter pilótája meg mi a francnak repül be a fák közé? Megunta az életét?
Fura, hogy ennek ellenére mennyire várom. Nem kell ide realizmus! Egzotikus kocsikat és szép pályákat a népnek. Na és persze egy nagy adag adrenalint.
I got a need for speed![ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
Ebbn már ugytünk tényleg össze lesz gyurva az eddigi részek .
-
Rossi
addikt
Fincsi!
TDU2 mellett nagyon várós...
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
david_95
csendes tag
A video alapján nagyon várós
Végre valami grafikaiváltozás is.. -
zolo96
tag
Ezt a részt talán még én is várni fogom.
-
steelsec
aktív tag
válasz fireproof #85 üzenetére
Nyugi én is bétázok, kb fél órát bírok ki hetente belőle nagoyn sok az is....
Amúgy nem igazán bírtam a mostani need for speedeket bár az undercover nekem egész élvezhető lett de a shift meg a pro street fél órát se volt a gépemen.... viszont most újra HP2 megjött a kedvem és csoda számomra de win7 alatt fut
-
XuChi
addikt
Na kérem szépen ez az amire vártunk. Ezért szerettük anno az nfs-t. Ez az nfs. Hajrá Criterion várjuk nagyon.
-
Fortissimus
őstag
jo kis video, varos a game
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
Raysen623
addikt
Sokan ovációba és katarzisba estek a videó láttán. Érthető. Magyon hangulatos és jól megkomponált videó.
A válasz a legtöbbek által feltett kérdésre itt van: azért kellett ennyit várni rá mert eddig jószerével a PC-s piacra gyúrtak ahol nagyrészt csak letöltötték a játékot és nem vették meg. Egyetlen normális embernek sem éri meg így dolgozni. A konzolpiac erősödésével már találnak olyan piacot is ahol az esetek döntő többségében nem lopnak hanem vesznek is szoftvert. Ennyi. A forumozók közül ki fogja ezt megvenni?? Tudom hogy néhányan igen, és mégtöbben csak azt mondják majd hogy igen. Valszeg letöltik majd ingyen és nem veszik meg, de még azok közt is akad majd olyan ember aki letölti, megnézi és megveszi.
Ugyanis tényleg jó játék lesz.....
Lehet köpködni, de ne gyertek nekem a szegény magyar pénztárcájával, meghogy drága és élni is kell valamiből. Ha ugyanis ide beírsz akkor van pénzed és nem vagy szegény ember!!A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
BiP
nagyúr
Hát azt kb. 1 napon belül megcáfolták, az adott topikban utána tudsz olvasni. Mindkét kép Photoshop, azokat a képeket is belinkelték, amelyikből készült.
De azt legalább tükrözte a dolog, hogy már akkor is Hot Pursuit-szerű NFS-re vágytak a legjobban az emberek.Meg is kerestem neked.
Itt van a készítő cikke, ez meg az eredeti kép.
[ Szerkesztve ]
-
PCrevRM
tag
Egyetértek a felettem szólókkal (főleg #6) Sokan várunk már erre mi old-gamerek...
[ Szerkesztve ]
We are Outcast Consensus 1
-
Mark_o
tag
Hello mindenk!i! Akkor az NFS Out of the law most kacsa vagy ez lenne az??
Az élet olyan mint a sakk : sok a paraszt!
-
.bableWes
őstag
jok, csak ha már menözik vele meg stb akkor menjen is, mert a kereket megpörgeti alatta azt csö, utánna mint a nagyik ugy mennek
suzuki: utcában van egy idös pár a fiának az ujjabb swift van, sport kipufogoval. multkor kérdi anyám, "ez sport auto?" olyan aranyos volt mondtam neki, hogy nem ezalatt csak egy sport kipufogo van, de ugyanolyan gyenge és lassutöltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
Psych0
őstag
végre nem repperes metropoliszos pimpmycaros szar, hanem scenic drive-os rockos. A video adja az alap hangulatát.
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
Kleroo
veterán
Közös nevezőn vagyunk
Mindenesetre a következő generáció alkalmas lesz radiátornak is,és emellett,veszélyesn élethű képet ad.
Vigyázni kell majd a 10-12 éven aluliakra.Már a mostani videójátékos kölkök is elég torzak a fejlett játékoktól
(buta szülők...)
LEGO a király!!Az első NFS a MW óta amit már most nem bírok kivárni
[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
64b0r
aktív tag
Na mi van, nyolc év után végre bekötötték az internetet az elefántcsonttoronyba is? Vagy valaki elolvasta mit írnak az emberek a fórumokban?
Nagyon-nagyon ígéretes. Várjuk szeretettel!On the internet you can be anything you want. It is strange, that so many people decide to be stupid.
-
BiP
nagyúr
Van pár jó dolog, ami lebeg a levegőben, de ez mind legalább 2-3 év.
Most jött ki a Natal meg a Move, semmi érdekük előbb kidobni a következő generációt.
Igazán jó, látványos/élethűnek tűnő raytracing meg még arrébb van.A titok szerintem is a színek/árnyékokban van. De a jó bevilágítás és a jó árnyékolás a legszámításigényesebb. Szinte hatványozottan nő az erőforrásigény a látvány függvényében. De van még hova fejlődni.
-
Kleroo
veterán
válasz .bableWes #122 üzenetére
Igen! A Golf2 itt is divat, nomeg a sok csivicses racer.
Csak a golf2-k azért mégiscsak a maguk idejében jó kocsik voltak,és többnyira igényes restaurált darabok vannak.
A civicek pedig tényleg jó kocsik(csak idegesítő mindegyik csúnyám,és igénytelenül megtuningolva nyírja a füvet az utakon;ettől függetlenül maga a típus remek alkotás,csak a sofőrök felfogása....)
De a suzuki arra lett tervezve,hogy kis aranyos autócska 10évekig szolgálja az embert.
Gyenge, gagyi,100 fölött szinte veszélyes,kopog,recseg,kemény,de legalább aranyos, és megbízható. namost miért kell egy ilyen kocsit tuningolni és menőzni vele(elég csak a carstylingot átböngészni...argh,mindig beidegelődök ezeken)Bankrablás: merga ? Na azokank is van egy stílusuk.de legalább a mergák JÓK
[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
.bableWes
őstag
meg a 4ütemi taribikat...
itt az 1-2 golfokkal megy a "lazuzál", föleg mikor az 1.6os dizelnek odalép és gyárkéménnyé változikBiP: én sem, mert nincs értelme meg kik ellen? max a külföldi ellen...
Kleroo: bankot mikor rabolunk?
[ Szerkesztve ]
töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
Kleroo
veterán
viszont ezután jön az aranykor
Bele sem merek gondolni.
Mindehol fullHD,vagy legalább Hdready tv-k,
sztem 16-24 mag körüli proci simán elképzelhető
És valami atomszörnyeteg 4gpumagos GPU.
azon elfutna a raytracing alapú megjelenítés,ect, jöhetne az igazi fotórealisztikus kép.
Már a GT5 is nagyon közel van hozzá. a kövtkező generáció 100% hogy ténylegesen összekeverhető lesz az eredetivel. (a részletesség már ma is majdnem megvan,de a színek-árnyékok egyszerűen nem stimmelnek)Hodor. Hodor? Hodooor!
-
BiP
nagyúr
Igaz. Ilyen szempontból belassult, valóban. Egy ideig a konzol még húzta, most meg inkább visszafogja. DX9, korlátozott teljesítmény, stb.
PC-re most már nem keveset dolgozni kell az extra látványért, és erre nem mindenki hajlandó. Főleg, mert a konzolok minősége még ma sem rossz.(#118) .bableWes: ja értem. Hát nem hiszem. Nem is hinném, hogy annyira széthajtják őket.
-
Kleroo
veterán
Hát ha azt nézem,hogy régebben évente eldobtuk az állunkat, akkor ma már elmondható,hogy a konzolok miatt ez nagyon lelassult. a 2007es prostreet grafikája sztem nem marad el 3generációval egy mostani 2010es gametől.
szóval akkor maradjunk annyiban hogy teljesen leleassult,és sztem nem fog fejlődni már,hisz már a végsőkig kiaknázták az aktuális konzolokat.
A HP2re én úgy értettem,hogy teljesen vállaható,csak már nem olyan szép. de pl 2002ben egy 94es játék inkább csak egy szánalmas izé volt.
de 2010ben egy 2002es game,mint a hp2 nem röhejes fos,c sak szimplán öregebb,de teljesen jó még
vagy pl a 2003as underground, na annál sztem még most is jelnnek meg csúnyább játékok. cirka 7 év után....Hodor. Hodor? Hodooor!
-
BiP
nagyúr
2 és 2SE kimaradt. Nagyon nem volt gépem hozzá. Az volt az első windowsos, a demója örültem, hogy egyáltalán elindult. 2 fps-sel
De amúgy sem tetszett annyira, fura volt az a játék, főleg a színek meg a pályák.
3-nál tényleg mindenki lehasalt. Akkora ugrás volt az akkori játékokhoz képest, hogy kész. Ma már tényleg nem sok játék tudja ezt a hatást kiváltani.
TDU tényleg jó esélyes erre a címre. Az utolsó autós játék, amit végigjátszottam. Persze ez nem csak a többi játék hibája csak, nincs időm rá.
Grafikára nem mondanám, hogy egy helyben toporgunk 3éve, de nincs olyan látványos fejlődés, ez tény. Meg olyan igazán nagy újítások sincsenek már.
(HP2 viszont mai szemmel (nekem legalábbis) már kicsit idejétmúlt grafikailag. Sőt, már 2 éve is furán néztem rá.) Most Wanted még oké. -
Kleroo
veterán
igen!
Az volt az első amit arra "terveztek"
A 2 is kapott egy SE kiadást amivel lehetett 3d gyorsítást kicsikarni.
Nekem a jó kis Voodoo 1-n hasított VGA-ban
Legnagyobb élmény számomra azóta is.Manapság már nem lehet ilyet készíteni .
Anno nagyon kevés játék volt ami nagy címnek számított,és a grafika is hatlmas mértékben fejlődött.Meg nem is lehetett csak úgy beszerezni egy játékot. Emlékszem anno szinte a telepítést is megkönnyeztem hogy IGEN!! NFS megvan!! települ!! úristen!!!
Aztán az első verseny,és magam alá fostam hogy ez már szinte valóság,annyira élethű,és verseny,és úristen dejó. Sajna manapság már nem lehet ezt megismételni
Kb annyi játékot "próbálok " ki hogy nem is emlékszem rájuk. Mind szuper grafika ect, rengete van belőlük, és csak nem is rosszak. egyszerűen nem lehet már..
Talán a TDU anno.Viszont arra kíváncsi lennék,hogy hol tartana ma a grafika, ha nem lennének konzolok
(kb 2007 óta egy helyben toporgunk)
Mert ha azt nézem hogy a 8!! éves HP2 igazából még ma sem ócskaság.(miközben a HP2 idején az NFS1 eléggé ócskának nézett már ki)
Vagy akár a mw, ami már 5 éves, de igazából csak mosottak a textúrák benne,de még 2010ben is egész szép szerintem.[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Max0607
csendes tag
Teljes mértékben egyetértek ....imádtam és nagy meglepetésem(ünk)re itt van
Háát nagy-nagy tisztelet Criterion-nak Köszönjük !!!
Minden rosszat el tudok képzelni magamról, de hiába.
-
Gude
senior tag
Bugatti 1001 gyíííível a motortérben........Fincsi
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
eszaki0
aktív tag
-
menalcas
őstag
Jó kis vidi meghozza az ember kedvét, de szerintem a "legjobb" és hasonló jelzőket a gameplay vidi előtt még kár erőltetni
eszaki0: a szimulátortól távol állt a HP2 inkább a P.2000
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
BiP
nagyúr
válasz .bableWes #94 üzenetére
Most olvasom, másfél éve kaptak még egyet.
Audi TTS Coupé] -
eszaki0
aktív tag
válasz #19617792 #105 üzenetére
Igazad van azok azért jobbak voltak
Bár együttesen is jók voltak mind
Mindegy ha ki jön meg látjuk milyen lesz remélem sokban fog hasonlítani a régire
Én akkor beruházok rá az tuti(#108) BiP
Igen tényleg a Porsche játékot nagyon nehéz volt nekem is meg szokni.[ Szerkesztve ]
everlasting AMD
-
BiP
nagyúr
Emlékszem, 3-as és 4-es után nagyon nehéz volt megszokni a Porsche irányítását (ez volt a legszimulátorosabb), utána meg a HP2-é volt nagyon furcsa. Viszont nagyon élveztük.
Pár éve elővettük megint haverommal egy kis összecsapásra, valahogy jobb grafikára emlékeztünk De azért nyomtunk pár versenyt. Legalább rohadt jól ment a gépünkön.(#94) .bableWes: Pedig de. link Van egy kis összefoglaló külföldi top rendőrautókról is.
(#107) Kleroo : Talán az volt az első NFS, amit 3D-s kártyával is lehetett nyomni.
(pl.3dfx) Nekem s3 virge-dzsel is ment, bár kicsit bugos volt. 512x384-ig még gyorsabb is volt, nagyobb felbontásban viszont software módban volt gyorsabb
ill. ez volt az egyetlen NFS, amit konzolon is ki tudtam próbálni (psx).[ Szerkesztve ]
-
Kleroo
veterán
Hát a HP2 igencsak le lett húzva kritikailag.
Sok téren elég gyenge játék volt.Főleg a pc-s verzió
(ez volt az első NFS amit nem az eredeti gárda alkotott meg)
A szimulátortól messze volt. nagyonis.
Egy remek grafikájú,kellemes szórakozás volt,és mivel nfs volt a neve,ezért sokan emlékszünk rá űberkirály játékként, nemag azért mert az utsó NFS stílusú nfs.És az eredeti HP, az a 98.as HP, ami a maga idejében tényleg hatlamasat durrantott. A kor többi autósjátéka elbújhatott mellette.
Más:
Belekukkantottam gameplay videóba.
Hát valahogy engem nem hengerelt le a grafika. Még "csodaszebbett" várnék
vhogy úgy érzem a shift motorjából többet is ki lehetne hozni.
Vmi olyasmi grafikai ugrást mint anno pl a HP2, U1,MW
Egy GT szinttel megelégednék[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
kingabo
őstag
Hogy ezt eddig miért nem lépték meg?
-
StoneBridge
senior tag
válasz bmwk1200s #19 üzenetére
Lambo Polizia
Rómában találkoztam "vele".
Asszem 2 éve kapott az olasz autópályarendőrség belőle. Venni nem biztos, hogy megéri akármelyik ország rendőrségének is.Mod: látom már valaki bedobta a képet.
Meg a másik, hogy "csak" Gallardo jutott az olaszoknak nem az erősebb LP640.A játék várós nálam is!
[ Szerkesztve ]
Marx halott, Lenin halott, és én sem érzem túl jól magam...
-
leyo76
senior tag
Jó- jó, de azért ne kiabáljuk el, inkább várjuk ki a végét...
-
Tubica
senior tag
Húúú, ez valami eszméletlenül faján néz ki
A Need for speed 3 hp, és a feljavított nfs 2 után, végre újra egy jó kis rendőrös nfs-t kapunk !!!
Tetszik, már várom.
Meg a gépigényt is.[ Szerkesztve ]
Tubica: A tubásokra kitalált vicces meghatározás.
-
Lenry
félisten
akkor most jól megvan a második NFS, amit valaha végigjátszok, az első a Most Wanted volt
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
dfdfdf
őstag
NFSböl eddig a legjobb szerintem a Shift volt ez nem annyira bejövős nekem. Na jó az UG1 is jó volt a sok újítás miatt
-
apollo12
veterán
ne végre talán kijön egy élvezhető autós játék Most Wanted óta egy rosszabbakat csinálnak, talán az új shift nem volt rossz
-
BiP
nagyúr
Ha egyetem, akkor tök mindegy
Ha középsuli, akkor viszont ejnye-bejnye . Nem hiszem el, hogy du.2 és 10/éjfél között nem lehet annyit játszani, hogy 1 napra ne lenne elég.(#71) eszaki0: 1 gameplay videó már van, feljebb már linkelte is valaki. GT-n van fent.
(#83) steelsec: Igen, mindkettő jön. Az NFS World a Most Wanted vonalat követi (az azt követő Carbon és Undercover minden hátrányával ), csak még bővebb a város.
Ez a Hot Pursuit meg a régi Hot Pursuit hangulatát hozza vissza.[ Szerkesztve ]
-
capulet75
addikt
Azt hittem ez autós játék lesz nem sci-fi.Police Bugatti Veyron.Aha,hát persze.Mind1,játék,végigtoljuk.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
blazsey2
senior tag
Na ez nagyon jónak ígérkezik úgyhogy jöhet
PSN ID:blazseydr
-
fireproof
őstag
Én azt remélem, hogy lehet majd csak úgy kószálni is és nem csak versenyről versenyre lépkedni.
-
törölt tag
Azért a videóban ártól függetlenül elég hatékonyan zúzták a verdákat. Ami nem baj, sőt...
Kiváncsi leszek a törések az irányításra is hatnak-e majd, vagy csak az lesz, ami a bemutató videóban látszik: hogy egyszer csak elkezd füstölni, majd borulni a gépezet és vége mókának.[ Szerkesztve ]
-
Kleroo
veterán
Úgy hogy zaruk vezetik
A bugattit vezető lottón nyerte a jogsit.
A lámbódzsimi pedig szénné van tuningolva,és schumacher vezeti.
Mellesleg a lambo többet fizet EA-nekLepetézek!!!
Végre Végre VÉgre NFS!!!
Király grafika, egzotikus kocsik csilivili zöld egzotikus környezet. Nagyon nagyon várom. Végre!!!
Kasszasiker lesz
(bár ebben a render videóban a kocsik nem kaptak fizikát,de nem is ez a fő cél NFS-nél )
Érezzem ahogy a nyitott porschémben a tenger illetta megcsapja az orrom miközben száguldozom. Ez itt a célHodor. Hodor? Hodooor!
-
fireproof
őstag
Szerintem az NFS World-ot ne várjátok mert ugyan olyan szörnyű mind az Undercover.... Legalábbis szerintem. Én már játszottam a bétával és háát....
-
joi29
őstag
Magával a játékkal semmi bajom sőt, de ez a mozzanat a játék
játszhatóságára és/vagy a játék élményre igen nagy kihatással lehet.
Pl. a Most Wanted-ben beakasztod a pálya felénél az aluljáróba a 3-as
szintű rendőröket a verseny társaiddal had szórakázanak el egymással.
Eközben a nitró sűrű használatával több mint 15mp előnyt tudsz ki autózni
és mivel már rutinból hajtasz (mondjuk úgy a pálya benne van a kezedben),
azt veszed észre, hogy az egész bagázs egyszerre csak megindul utánad és
az említett 15másodperc alatt úgy utol érnek rendőröstől hogy csak úgy pislogsz,
holott pálya rekordot megyel és már nincs autó amivel gyorsabban
végig lehetne menni.
Vagyis kérdem én ha a leggyorsabb egyenesbeli sebesség 380 Kmh
és a pálya fennmaradó részét 280~340 Kmh-val teszem meg akkor az üldözőim
menyivel mennek hogy úgy utol tudnak érni mintha álóra fékezném magam?
Ráadásul az esetek többségében még meg is előznek ha nem figyeled
a térképet és nem borítasz eléjük újabb akadályt.
Ezzel nem, nem tetszésemet akarom kifejezni mert ha valaki akkor én
igazán szeretem a NFS sorozatott és tőlem akár F15-sel is üldözhetnek
a rendőrök, de akkor legalább megértem hogy,
hogy a csudába mennek 500-al.[ Szerkesztve ]
-
steelsec
aktív tag
Ez jónak ígérkezik, szabályosan kapartam az asztalt, hogy ez kell... Csak az a kérdés akkor lesz most a NFS World, meg ez? Ugye közben megy az NFS world Béta tesztje is.. bár nekem nagyon nem jön be....
Ez a HP viszont az évtized Need FOr Speed-je lesz ha rendesen megcsinálják....
[ Szerkesztve ]
-
EczkE
veterán
Nagyon tetszett a videó. Remélhetőleg jó játékot csinálnak belőle.
Asszem mindenféleképpen!
-
afterburner_
őstag
csak el ne kúrják és ha lenne benne időjárásváltozás meg még akár hó is, mint a régiben akkor über lenne + napszakváltás... mennyit toltam a hot pursuittal anno...csak azért vettem voodoo karit hogy grafikailag is ott legyen a játékélmény
azért remélem nem lesz oylan arcade mint mondjuk a burnout... és még egy kis g25 támogatást is vihetnének bele
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> www.tintarendszer.hu <<<<<<<<
-
zcool
aktív tag
válasz littlelion21 #79 üzenetére
Ezt kikérem magamnak..
De hát ilyen játéknak nem lehetett ellenálni...Legalább annyira vedd a fáradtságot,hogy pü-re válaszolsz!
-
eszaki0
aktív tag
Itt a másik is ez 2 régebbi játékból jön össze egy újjá
A Carbon és a Most Wanted-böl
oO7:
Mikor én voltam még iskolás akkor csak kvarc játékok voltak meg a comodor64A kis kvarc játékokkal akár óra alatt is lehetett játszani ha nagyon unalmas volt az óra
[ Szerkesztve ]
everlasting AMD
-
bajusz15
senior tag
Tavalyi "hiperszupertitkos" NFS hol marad?..
Ugyanis ha emlékeztek tavaly 3 nfs rész volt ( nemtudom őket így fejből ) és be volt jelentve egy olyar rész, amely titkos, és leginkább egy U3-ra lehetett számítani ( tuning, város, éjszaka ).
Erre meg meglátom ezt a trailert.. na m1, remélhetőleg jó lesz ez is, és a tuning - ami számomra a legfontosabb, és ami az U2ben volt a legjobb - nem marad ki most sem.
( mondjuk az fura h jön egy lambo és letolja a veyront de a zene az jó ) -
Chosen
addikt
Veyron
-
fireproof
őstag
Na ez jól néz ki. H ilyen lesz az hatalmas előrelépés lesz a sok éves visszafele haladás után.
-
eszaki0
aktív tag
Tisztára mint Kinte Kunta vissza a gyökerekhez??
De ennek örülök azok még igazán élvezetes autós játékok voltak a Most Wanted-ig utána kép film és játék szakadás csak szarok jöttek koppintások el cseszett túl gyorsan ki adott fél kész játékok talán ami utoljára ki jött verzió az jó volt de már nem az eredeti NFS játék volt szerintem inkább Grid NFS név alatt.
De ez ha tényleg ilyen lesz meg lesz véve
Bár várjuk meg az első game play videókat Rolla inkábbeverlasting AMD
-
törölt tag
végre kapunk a kezünkbe egy értelmes nfs részt, és ami a legfontosabb, hogy criterion kezéből. ez garancia arra, hogy nem összetákolt optimalizálatlan fos lesz!
-
ViTaZi
aktív tag
én inkább így hívnám a játékot: Most Wanted 2
braner00 kerüljétek!
-
mephi666
nagyúr
ejj, ez nekem is baromira tetszik már csak 1 dolog kell bele, ami megvolt a régi hp-ben: split screen mód rengeteget nyomtuk egymás ellen úgy, hogy egyikünk rendőrként, másik versenyzőként ment... legjobb volt...
az irreális dolgokon meg minek fennakadni? ez egy arcade versenynek tűnik, rendesen elrugaszkodva a valóságtól... ki játszana egy "hungarian-edisönnel", amiben skodával üldözik a rendőrök a tuning-ladásokat? simán belefér... régen is azért szerettem az nfs-eket, mert virtuálisan "vezethettem" azokat a csúcsgépeket, amiket jó ha látok 1-1szer élőben...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
fixi
csendes tag
Végre HP hangulat. Már mióta vártam erre!
-
hoffman_
nagyúr
Úristen, ez nekem megabrutál, le vagyok nyűgözve. A Criterion már a Burnout Paradise-al is a szívembe lopta magát, de most krv@ra úgy néz ki, hogy ezt is megcsinálják
Éljen-éljen Nagyon ott van a HotPursiut érzés.
(már csak az a baj, hogy a 2010es évben CoD7, F1 2010, TDU2, Witcher 2, Ghost Recon Future War, és most már ez is, meg esetleg Crysis 2... az isten pénze nem lesz elég )
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Sicilian
addikt
Visszajönnek a régi szép idők, de jó lesz
nothing is true everything is permitted..
-
CptMisi
őstag
válasz littlelion21 #57 üzenetére
jaja
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
BiP
nagyúr
Időnként azért eltoltak egy nitrót.
Amúgy engem nem érdekel, mennyibe kerül egy ilyen rendőrautó, tényleg nem kell ilyeneken fennakadni. A lényeg, hogy pariban legyen az üldözöttel. A régi NFS3-ban is voltak lambo rendőrök.
(#57) littlelion21:
Ha hordót nem is, de itt is ledobott egy tüskés akármit. Ezt tuti elsütik a játékban is.[ Szerkesztve ]
-
Ryder62
őstag
Ezt nem hiszem el!
Végre otthagyták az unalmas, semmit mondó városokat, versenypályákat és visszatérünk a hegyes, völgyes tájakra. Megint lehet száguldozni a dimbes dombos tájakon nyakunkon a zsarukkal. Végre egy NFS. Az utobbi f*s részek után kellemes felüdülés lesz az biztos. -
tomi79
csendes tag
-
BloodyEddie
őstag
Szeretlek Criterion ^^
-
oO7
őstag
huh hát ez igen jónak igérkezik... szép autók, szép tájak... végre licencelt traffic autók és nem ilyen guruló dobozok... diszkrét mennyiségű törés
lehet hogy hosszú idő után lesz egy normális nfs ?mellesleg nekem úgy tűnik hogy az MW -nál összegúyrták az addigi underground -okat meg a hot pursuit -et és lettek tuningolható autók, de nappali pálya meg rendőrös üldözések... most szerintem az MW-t gyúrják mégegyszer össze a Hot Pursuit -tal és remélhetőleg valami nagyon jó fog kisülni belőle
[ Szerkesztve ]
-
littlelion21
addikt
A helikopter vajon robbanó hordókat is fog hajigálni mint a HP2-ben?
Az mekkora kész volt... -
sirzollee
tag
Na végre valami régi-ami Jó volt-új köntösben Nagyon várjuk
Pár régi gammával megtehetnék ugyanígy a ráncfelvarrást -
peetmaster
senior tag
Úristen! Végre visszajön a régi NFS feeling! A könyökömön jön már ki a trágya Underground meg Pro Street/Shift-es versenypályás-tunigolós baromság!
-
Dani_kp
addikt
Miért is ne?
A 10x szorzó is csak, azért van, mert Bugatti, és mert nem sorozat gyártott autó!
Szép meg jó azaz 1000 lovacska a motorba, de ne feledjük, hogy közel 2 Tonnát kell mozgatnia...ezért lehet egy kicsit "lomha" .
A videó nekem piszkosul bejött, nagy eltalálták, és a grafika is egészen "élethűnek" tűnik a trailer alapján! De majd meglátjuk mi lesz belőle.
https://ingatlan.com/33821564
-
CptMisi
őstag
erre kíváncsi leszek
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
enginev3.0
félisten
"Miért nem lehetett ezt sok évvel ezelőtt megcsinálni? "
Na de hát most képzeld el, ha sok évvel ezelőtt csinálták volna meg, és ezt a vidit csak most adnák ki, mit szólnál hozzá
Amúgy valljuk be ez a videó elég tecccős, bár érdekel a helikopáter, nem nagyon zavarja hogy az erdőben megy ezer fa között simán lemegy a földig
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
dangerzone
addikt
Naaa...Mit látnak szemeim? Leszakadt lökhárító? Hát ez is már kisebbfajta csoda hogy sérül a kocsi egy NFS játékban.
Remélem ezt nem cseszik el, és jó lesz.
BiP: Na meg az a játék is kijöhetne már
[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
-
plus44
veterán
Na azért ez a videó nagyon adja.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
ProEvoFan
nagyúr
Criterion készítette a Burnout sorozatot. ez azt jelenti h tuti a siker!
-
Roxbury
őstag
Szép meg minden, csak egy baj van vele, hogy arcade... Kár, hogy nincs tömegesen igény szimulátorokra, akkor tuti tennének az autók alá fizikát, dehát így megint egy nagy fo* lesz sajnos... Azért kipróbálom.
[ Szerkesztve ]
-
pityeszka
őstag
Végre egy normális NFS van készülőben.
Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
akangels
tag
Végre!!! Már maga a video a régi NFS ekre emlékeztet Hajrá...várjuk és reméljük hogy mostmár tényleg jó NFS t kapunk az utóbbi évek hulladékai után^^
-
Cyberpunk
félisten
Dehogy hasonlítok én egy Bugattihoz nem ugyan az a kategória
De az a "ócska" az egy kicsit erős volt azért én nem húznák le egy RUF 911 Turbót.
Vagy ha már Porshe akkor ott a Carrera GT például.Szerintem meg ezek amolyan bemutató autók hogy nekünk ilyenek is vannak ám. Azt kétlem hogy egy járőrnek csak úgy odaadnák őket
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Alexios
veterán
Remélem elhagyják végre a tuningvonalat Bár erre elég nagy esély van, mikor az előadáson mondták, hogy egzotikus kocsik lesznek benne, várom már
-
pzstm
titán
ez valami zseniálisnak tűnik így elsőre....végre egy NFS amivel ismét játszani fogok
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
BiP
nagyúr
Szerintem inkább az NFS3-ra. (Hot Pursuit 1).
És persze én sem sajnálom(#26) .bableWes :
A magyaroknak van egy AudiTT-jük Jee. Az autópálya-rendőrségnek. Már ha van még olyan.(#31) PaJa1:
De, annak kéne lenni. De ma a remake-ek, reboot-ok korát éljük. Ha az Alien vs. Predator is lehetett sima, nem 3-as, akkor ez is. A célközönség nagy része úgysem játszott az eredeti HP1 és HP2-vel, így ez nekik új.
Amúgy meg ne abból indulj ki, hogy az utóbbi NFS-ek szarok voltak. Criterion-os fiúk tudják a dolgukat, plusz ők is kijelentettték, hogy 'back to the roots'. Szóval no para, jó lesz ez.[ Szerkesztve ]
-
.bableWes
őstag
multkor láttam a tv-be, hogy csak egy ember vezet egy ilyen kocsit, de azt az embert is valami hiperszuper übermodern pályán képezik ki, és még külön jogsit is kap arra a kocsira. más nem vezeti...
szvsz ha épp korházba van vagy egyéb más ok, akkor sem vezethezi más... csak ötöltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
-
P00By
nagyúr
Végre! Remélem nem rontják el
-
_Oscar
tag
Nekem a videó alapján nagyon átjött az oldschool NFS érzés. Must have!
Chuck Norris vakon gépel érintőkijelzőn is...
-
Gude
senior tag
Meglepően jónak tűnik.Megér egy pár kört ha kijön
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
_Scythe_
aktív tag
válasz Cyberpunk #28 üzenetére
Azért egy "ócska" Porsche-t meg a Veyront ne hasonlítsuk már össze, mert van ott az árcédulán a porschekhez képest egy jó 10-es szorzó
Meg ahogy egy kolléga írta, a Lambok is "csak" Gallardok. Nem Murci, vagy még inkább Reventon.
Arra azért kíváncsi lennék, hogy ezeket kinek adják a kezébe. -
ferencka
tag
Criterion Jövőre kérünk egy underground 3-at vagy remake-t.
Az a baj hogy egyes embereknek kiskorukban sokmindent megengedtek............csak a gázt nem!
-
PaJa1
őstag
Ha ez megint olyan lesz mint az összes eddigi NFS akkor nem lesz jó. A régieket szerettem, mert akkor még kicsi voltam, azóta felnőttem és az eszetlen száguldás nem jön be. Kinőttem az arkád gyerekcipőből. Az undergroundokon röhögtem a legjobbat, mindegy melyik autóval mész, tuninggal az összes közel egyforma lett.
Valaki mondja már meg, hogy lehet az hogy kétszer adnak ki játékot ugyan azzal a névvel, úgy hogy egyszer már volt 2. része is? Nem Hot pursuit 3nak kéne lennie?
A video viszont jól sikerült.A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
FRENK1988
veterán
Az eredetit ismertem hanem én a vid alatt szóló zenére lennék kiváncsi
Megvan: Marilyn Manson[ Szerkesztve ]
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
soulburn
tag
Nagyon jó...végre egy kis régi NFS feeling....
Az alapjátékból ha csinálnának egy reméket az lenne az igazán tuti -
kpal
nagyúr
Na ebben már érződik a régi nfs feeling. Érdemes lesz remélem megint az nfs-el játszani.
[ Szerkesztve ]
-
.bableWes
őstag
válasz megint én #23 üzenetére
pro streetre gondolsz ugye?
corvette c6 160al be birta venni a kanyart, de 60nál sordodott kifele
No-kia: de azért ezek is csak gallardok és nem murcialégo-k
miért nem mintázzák a magyar rendörautokat? jo kis 1.6os kombi skodák meg forc focusok. játékba tuti ott hagynák az összes szarrá tuningolt sportkocsit[ Szerkesztve ]
töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
zbence
aktív tag
Most a kedvenc játékom.
PS3-ra, légyszi macikááám!
-
megint én
őstag
Nagyon remélem, hogy nem lesz megint totál gagyi a fizikája. Volt olyan NFS ahol a szó leg szorosabb értelmében meg lehetett csinálni 1. helyezésre úgy, hogy CSAK a gázt nyomtam. Kéne már egy kis ÉLETSZERŰ törés, és gyorsulás, meg kanyarodás!
Nekem amúgy a Need for Speed : Shift is tetszett, és szerintem az volt az eddigi legjobb, mert az volt az eddigi legéletszerűbb, legprecízebb, és legnehezebb. -
.bableWes
őstag
gondolom ugy mint a mostwantedba, hogy a kis sz@r rendör auto legyorsulja a fullra tuningolt mercimet... optimalizácio fail...
szerk.: márpedig az a gto - ha jol láttam - és a mustang sem arrol hires, hogy gyenge... mind megy böven 260 felett...
remélem majd javitják..[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
A zene 5 pontos a játék pedig ha üti a régi NFS szintjét akkor tutiság
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
bmwk1200s
őstag
Bugatti meg Lamborghini rendőrautók? Jajj... ..melyik ország rendőrsége engedheti ezt meg magának? Megyek én is rendőrnek....
Látom másnak is eszébe jutott a kérdés...
[ Szerkesztve ]
Semmit sem írok alá!
-
_Scythe_
aktív tag
Rendőr Bugatti Veyron?
Jól megy a zsaruknakjoi29: Azért, mert NFS. Én pont ezért utálom. Nincs gond az árkád stílussal, de azért legalább 1 picike köze lehetne a valósághoz.
[ Szerkesztve ]
-
.bableWes
őstag
remélem jol lesz optimalizálva és a fizikája sem lesz elrontva és még remélem, hogy tuningolhatoak lesznek benne a kocsik...
jobb lenne pár alap népsport kocsi és azokat tuningolni, de remélem ez is jo lesztöltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
FRENK1988
veterán
Jáj felállt a szőr a hátamon Remélem olyan jó lesz mint a videón
Zenéjét ismeritek?[ Szerkesztve ]
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
Silencer83
addikt
(vegre) eszhez tertek?!
-
rolkaDb
aktív tag
Húú ez sztem az eddigi legjobb rész lesz.
-
joi29
őstag
Magyarázza már el nekem valaki hogy az hogy lehet, hogy egy 1000 lovas
Bugatti alig a falig tud lépést tartani a rosszcsontokkal, egy 600 lóerős
Lambordzsimi meg kilométeres hátrányból legyorsul mindenkit? -
elistvan
őstag
A hp2-t imádtam, remélem nem rugaszkodik el annyira a gépigénye.Gyönyörű tájak, jó zenék.
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
Manbal
senior tag
Nagyon jó kis game lesz ez, ennek és a TDU2 láttán azt mondom a GT5 mehet a levesbe ha egyáltalán megjelenik valaha
-
Enton
addikt
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
szatocs
őstag
Megutáltam az NFS-eket, mióta szimulátorozok, de ezt ki fogom próbálni, a trailer nagyon bejövős.
=== Szatocs ===
-
Mr.Csizmás
titán
végre egy értelmes döntés az EA-tól.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
CocooN-z
őstag
Ez sokkal jobbnak tűnik mint az a fosch prosztrít, meg ándörkávör meg sift
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
huskydog17
addikt
Egyszerűen nem hiszek a szememnek! Léteznek még csodák!
A Criterion most történelmet írhat, itt a nagy lehetőség! 8 év után végre új Need For Speed játékot kapunk !
Komolyan mondom, hogy annyira hihetetlen, hogy ilyen hosszú idő után végre folytatódik a sorozat, remélem a Criterion csapata tudja mire vállalkozott és nem fogják elszúrni! Ez a videó hatalmas!Miért nem lehetett ezt sok évvel ezelőtt megcsinálni?
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
Djuree
félisten
végre egy értelmes(nek tűnő) nfs....HP-t nagyon szerettem, mind a 2-őt...egy nfs 2 remake-nek örülnék már csak jobban...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
zcool
aktív tag
Tyűűűű...nagyon frankó kis videó!
Kellett már a népnek egy normális Nfs...a sok fostalicska rész után..
Ezzel tarolni fognak az tuti....[ Szerkesztve ]
Legalább annyira vedd a fáradtságot,hogy pü-re válaszolsz!
-
DeltaPower
addikt
lehet menni zsernyákként is végre
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
a_nitto
csendes tag
Szuper! Az NFS sorozat legjobb tagja sztem! Éljen Criterion
Az ember néha belebotlik az igazságba. Aztán feláll, leporolja magát, és tovább ballag...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest