Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kleroo

veterán

válasz BiP #108 üzenetére

igen!
    Az volt az első amit arra "terveztek"
    A 2 is kapott egy SE kiadást amivel lehetett 3d gyorsítást kicsikarni.
    Nekem a jó kis Voodoo 1-n hasított VGA-ban :D
    Legnagyobb élmény számomra azóta is.Manapság már nem lehet ilyet készíteni :(.
    Anno nagyon kevés játék volt ami nagy címnek számított,és a grafika is hatlmas mértékben fejlődött.Meg nem is lehetett csak úgy beszerezni egy játékot. Emlékszem anno szinte a telepítést is megkönnyeztem hogy IGEN!! NFS megvan!! települ!! úristen!!!
    Aztán az első verseny,és magam alá fostam hogy ez már szinte valóság,annyira élethű,és verseny,és úristen dejó. Sajna manapság már nem lehet ezt megismételni :(
    Kb annyi játékot "próbálok " ki hogy nem is emlékszem rájuk. Mind szuper grafika ect, rengete van belőlük, és csak nem is rosszak. egyszerűen nem lehet már.. :(
    Talán a TDU anno.

Viszont arra kíváncsi lennék,hogy hol tartana ma a grafika, ha nem lennének konzolok :)
    (kb 2007 óta egy helyben toporgunk)
    Mert ha azt nézem hogy a 8!! éves HP2 igazából még ma sem ócskaság.(miközben a HP2 idején az NFS1 eléggé ócskának nézett már ki)
    Vagy akár a mw, ami már 5 éves, de igazából csak mosottak a textúrák benne,de még 2010ben is egész szép szerintem.

[ Szerkesztve ]

Hodor. Hodor? Hodooor!

Új hozzászólás Aktív témák