Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
.bableWes
őstag
jok, csak ha már menözik vele meg stb akkor menjen is, mert a kereket megpörgeti alatta azt csö, utánna mint a nagyik ugy mennek
suzuki: utcában van egy idös pár a fiának az ujjabb swift van, sport kipufogoval. multkor kérdi anyám, "ez sport auto?" olyan aranyos volt mondtam neki, hogy nem ezalatt csak egy sport kipufogo van, de ugyanolyan gyenge és lassutöltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
.bableWes
őstag
meg a 4ütemi taribikat...
itt az 1-2 golfokkal megy a "lazuzál", föleg mikor az 1.6os dizelnek odalép és gyárkéménnyé változikBiP: én sem, mert nincs értelme meg kik ellen? max a külföldi ellen...
Kleroo: bankot mikor rabolunk?
[ Szerkesztve ]
töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
.bableWes
őstag
multkor láttam a tv-be, hogy csak egy ember vezet egy ilyen kocsit, de azt az embert is valami hiperszuper übermodern pályán képezik ki, és még külön jogsit is kap arra a kocsira. más nem vezeti...
szvsz ha épp korházba van vagy egyéb más ok, akkor sem vezethezi más... csak ötöltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
-
.bableWes
őstag
válasz megint én #23 üzenetére
pro streetre gondolsz ugye?
corvette c6 160al be birta venni a kanyart, de 60nál sordodott kifele
No-kia: de azért ezek is csak gallardok és nem murcialégo-k
miért nem mintázzák a magyar rendörautokat? jo kis 1.6os kombi skodák meg forc focusok. játékba tuti ott hagynák az összes szarrá tuningolt sportkocsit[ Szerkesztve ]
töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
.bableWes
őstag
gondolom ugy mint a mostwantedba, hogy a kis sz@r rendör auto legyorsulja a fullra tuningolt mercimet... optimalizácio fail...
szerk.: márpedig az a gto - ha jol láttam - és a mustang sem arrol hires, hogy gyenge... mind megy böven 260 felett...
remélem majd javitják..[ Szerkesztve ]
-
.bableWes
őstag
remélem jol lesz optimalizálva és a fizikája sem lesz elrontva és még remélem, hogy tuningolhatoak lesznek benne a kocsik...
jobb lenne pár alap népsport kocsi és azokat tuningolni, de remélem ez is jo lesztöltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Politika
- Óra topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Bestbuy játékok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 9. nap: Hot Wheels Unleashed
- További aktív témák...
- Xbox Series X Black 1TB dobozos konzol
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest