Hirdetés
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 4
- Xbox Series X|S
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Path of Exile 2
- Bestbuy játékok
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
-
koby11h
őstag
10 éve volt, akkor még ez nem annyira volt képben a GDPR. Egyébként sehová nem használta fel, csak a bírónak mutatták be az ügyvédjével, tehát csak a per kapcsán érintett 3 fél látta. Arra voltam még kíváncsi, hogy a védő ügyvéd mit reagált rá, de ezt már nem tudtam meg...
"miért nem csinálta meg" - mer' a kocsi üzemanyaggal megy, nem papírral!
[ Szerkesztve ]
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
válasz koby11h #115992 üzenetére
Pár évente azért belefutok igazoltatásba, egyszer még szondázásba is." Ismerős levideozta és ezt mutatták meg a bírónak, ahogy kiszáll a pasi sofőr ülésről. "
És nem perelte be a vétkes, hogy engedély nélkül levideózta?@szebe : Továbbra is az volt a kérdés, hogy 20 évig hogy tudott meglenni úgy, hogy nincs neki És hát őt is egy igazoltatáskor kapták el.
Hogy telett-e volna rá, az nem kérdés, én sem értem, miért nem csinálta meg[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
szebe
addikt
válasz koby11h #115992 üzenetére
Román határátlépéseket leszámítva, meg se tudnám mondani, mikor állítottak meg utoljára, bár nekem csak 15 éves a jogsim.
Az biztos, hogy egyszer tesóm jobbkormányosával majdnem eljátszottuk a valami amerika vonatkozó jelenetét"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
koby11h
őstag
Ismerős ismerőse karambolozott ilyennel, se jogsi, se kgfb, mindkét kocsi gtk. A tárgyalásra a vétkes pasi már egy másik kocsival ment és ő vezetett! Ismerős levideozta és ezt mutatták meg a bírónak, ahogy kiszáll a pasi sofőr ülésről. Na ott lett vége a pernek. Az anyagi részét nem tudom sajnos.
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
koby11h
őstag
válasz Alusky #115987 üzenetére
Engem egyszer igazoltattak, vagy 18 éve, éjjel 23 óra körül. Kértem, hogy igazolja magát ő is. Utána mindent alaposan átnézett - zsír új kocsi volt, két hetes - persze nem talált semmi gubancot Azért az arcért, ahogy visszament a járőrkocsihoz az igazolványért, az megérte azt a 15 percet
-
szebe
addikt
válasz Alusky #115989 üzenetére
Meg ugye dolgozott kint Hollandiában is, de akkor is inkább Mercit vett, nem a jogsira tett félre. Van akin nem tudsz segíteni.
Ebben az egészben az a szomorú, hogy az ember a képek és a sztori alapján elsőre egy borsodi/békési falura asszociálna, aztán dél dunántúl...
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
-
Alusky
aktív tag
Azért ez eléggé egy retek cikk lett, de nem is vártam mást, főleg nem egy Népszavától. Ekkor lengették meg az ingyenes jogsi opciót gondolom azért született, amiből szerencsére semmi nem lett.
Tudna ő jogsit, ha akarna, egyszerűen nem akar. A büntetés meg 45 pénz, ehelyett belement a 20 pénz és 100 közmunkába, ami neki két hét kiesés ami a leírtak alapján legalább 100 ezer pénze. Ezek után meg sem lep, hogy 20 év alatt, főleg még 10 évvel ezelőtt mikor jóval olcsóbb volt, akkor sem csinálta meg. Az 50 rugós lakáshitel mellé nem fért be az a havi +5 ezer egy jogsi kölcsönre. Hagyjuk...
Ismerek nem egy embert akinek valóban nem telne soha jogsira, de ők nem a cikkben lévő állapotba vannak, hanem annál is jóval lejjebb.Ha nem akarja a porszívó használati utasítása, hogy lábbal nyomjam le a vezeték feltekerő gombot, miért tervezik úgy lábbal legyen kényelmes használni?
-
Alusky
aktív tag
Ahányszor engem igazoltattak, konkrétan évekig járhatna vele és addig műszakiztatnia is csak a másikat kellene.
Főleg ha olyan helyen él és mozog az ember akkor 10 évig is.Ha nem akarja a porszívó használati utasítása, hogy lábbal nyomjam le a vezeték feltekerő gombot, miért tervezik úgy lábbal legyen kényelmes használni?
-
-
Alusky
aktív tag
-
cidalain
veterán
válasz Alusky #115974 üzenetére
Én egyszer vettem donornak/ bontásra egy ugyanolyan kocsit, mint az enyém. Még a szín is olyan volt (igaz egy árnyalattal világosabb). 60 km-re volt tőlem a kocsi, külföldi papíros. Én átpattintottam a legál autóm rendszámát, úgy hoztam haza. Ellenőrzéskor csak alvázszám check esetén van bukta. Rendőr ment előttem kilométereken keresztül 75-tel, nem előztem meg azért
[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
kenwood
veterán
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Astroboy
őstag
válasz Alusky #115974 üzenetére
Könnyen lehet, ha csak simán lejárt volna a műszaki, tuti nem darázna ennyire az elvitel módján.
Ahogy nézem lassan eltünteti az a csóró Opel magát amúgy is, jobban mondva a természet.Olyan állapotban van valószínűleg, hogy ide egy igazi klasszikust kell idézzek: Földet rá! [link]
-
-
Alusky
aktív tag
válasz Astroboy #115972 üzenetére
Másik rendszámmal, az a legjobb ötlet a világon. Rendszám nélkül vagy az eredetivel amit köröznek csak feleannyi a büntetés, mintha másikat vagy hamisat raknak fel.
Nagyon fontos lenne innen elvinni.
Persze, mert ellopták vagy valami nagyobb értékű lopásban vett részt a kocsi, aztán biztos szagot fogtak egy év után amióta az ott áll és el akarnák tüntetni a nyomokat.[ Szerkesztve ]
Ha nem akarja a porszívó használati utasítása, hogy lábbal nyomjam le a vezeték feltekerő gombot, miért tervezik úgy lábbal legyen kényelmes használni?
-
-
homerhamm
addikt
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
myckey
veterán
Túl szép hogy igaz legyen...hamisított, nem eredeti, utángyártott
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
berek21
őstag
Lancia Delta III eladó!
-
-
KROK640
nagyúr
-
Pikari
addikt
válasz KROK640 #115945 üzenetére
Remélem, tisztelettel beszélnének róla, mert ez a billentyűzet valószínűleg öregebb, mint a szóban forgó topik lakóinak nagy része
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
-
csendes tag
OFF ventilláció, az üres kék égből:
Idegrángást kapok minden alkalommal, ha azt olvasom:
K I N G S T O N E
Ugyanitt bármi olyan hirdetés, ahol ott van a képen az adott termék, és nem sikerül lemásolni a márkáját...Köszönöm a színpadot
Üdv, Dani +36 20 583 5336
-
Pikari
addikt
-
-
Pikari
addikt
válasz CJ4567 #115925 üzenetére
Egy szabványos magyar chikony ps2 billentyűzetet használok, amit 1300 forintért vettem 20 évvel ezelőtt. Kiváncsi vagyok, hogy mire tudnám kicserélni, ha megdöglik.
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
-
-
szebe
addikt
A mechanikus sosem volt olcsó, főleg amíg a cherry kvázi egyeduralkodó volt switch fronton.
Azóta már kijött mindenki saját kapcsolóval, vannak "olcsón" jó vételek. Nyilván ha testre akarja szabni az ember, akkor meg tud szaladni az ár.Itthon kettő van (CM Quickfire TK meg xtrfy NiP K2), egyik se nagyon akar elromlani, szóval ha innen nézzük, akár meg is érheti.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
CJ4567
nagyúr
Olcsóbban lehet kapni majdnem csúcskategóriás vezeték nélküli egeret, mint egy "átlagos" felszereltségű vezeték nélküli mechanikus billentyűzetet Az egér piac nagyon felpörgött, a billentyűzetek árai pedig szerintem kicsit el vannak szállva.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
KROK640
nagyúr
Itt most nem arról van szó, hogy ne tudnám megoldani, mert technikailag ha rámegyek igényei kipipálva (lásd egy kommentemmel feljebb) hanem az, hogy aki kicsit is hozzáért, az rögtön látja, hogy valójában ő nem ezt akarhatja, még ha azt is hiszi, hogy igen.
Nyilván - ebben a konkrét esetben - meg se fordul a fejemben a Ryzen 5800X3D, 32GB RAMmal meg teszem azt egy RX7600XT-vel, még ha legszívesebben azt is mondanám neki vissza, hogy na azzal nem lesz gondja sokévig.
Az ő szemszögéből tulajdonképpen mi állhatunk úgy hozzá, mint itt a tipikus PH topicos hozzáállás.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz Pikari #115906 üzenetére
Jajj hát annyira, hogy összerakja nem ért hozzá. Csak hogy jajj neki Ryzen kell, mert az kell.
Erre mondtam, hogy kap egy 1200-ast, valami full belépő lappal, 2×8GB RAMmal, meg egy GTX1050-el, oszt jónapot akkor minden kérését teljesítettem, pláne ha annyira belépő a lap, hogy M2 SSDvel sem kell bajlódni Fog ez menni, csak mi látjuk, hogy szar. Ő meg elmondhatja, hogy a gépe megfelel papíron az igényeinek, gyakorlatban meg nem.
kb mintha megkapnám újban az álmaim házát, ami mindenben megfelel csakhát a két oldallap hiányozna.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
-
Alusky
aktív tag
válasz berek21 #115912 üzenetére
Ha elég apró szemű a sitt el szoktam vinni, mert a földutakon a fél méteres sárba amit a traktorok meg vadászok kitaposnak abba beleöntjük és mindenki jól jár, fasza jó kemény út lesz belőle ami kibírja a gépek súlyát is. Törvényileg nem lehetne, de senkit nem érdekel, aki kitalálta az az életben nem tette ki a lábát az aszfaltról még, ennyire is érdekelnek mindenkit az ilyen törvények.
Ha nem akarja a porszívó használati utasítása, hogy lábbal nyomjam le a vezeték feltekerő gombot, miért tervezik úgy lábbal legyen kényelmes használni?
-
válasz pn4hvq #115908 üzenetére
Te is láttad? Én nem értem rá reggel screenshotolni
Hasonlót árulok kevesebb mint a feléért. Szerinted viszik?
@CJ4567 : Melóban az egyik gépemen mini billzet van. No way...! Érdekes mód laposhoz meg nem igénylem a külsőt.
Viszont a vezeték nélküli mechanikusok nagyon szoktak tetszeni, csak az áruk nem[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
CJ4567
nagyúr
-
myckey
veterán
válasz homerhamm #115913 üzenetére
tudod miről beszél ? tudod...
akkor meg ne akadj fenn minden apróságon.Inkább vegyél ilyen antikolt, önjáró pathfindert, azzal még haza is tudsz telefonálni.
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
berek21
őstag
Lancia Delta III eladó!
-
-
pn4hvq
senior tag
Akciós számítógép eladó. Ugyanitt ffp2-es maszkot és gumikesztyűt keresek:
-
-
Pikari
addikt
válasz KROK640 #115902 üzenetére
Abban a processzorban, amit írtam, semmi átverés nincs. Viszont azt érzem, hogyha ennyire ért hozzá, hogy milyen processzort akar, meg minden, akkor miért nem rakja össze magának a gépet? Kicsit olyan, mintha csak az idődet akarná rabolni, közben panaszkodik, és az idegeiden ugrál.
-
KROK640
nagyúr
válasz CJ4567 #115899 üzenetére
A lecsatlakoztatható kábel miért jó? (az enyém is olyan, de nem látom előnyét).
Egyébként melyik a tied? Mert googleben rákeresve van numpados és anélküli is. Nekem a numpad nélküliek helyből kiesnek.Egyébként ez egy kicsit hangos mecha, ráadásul előfordul, hogyha a gép mellett matatok akkor lenyomódik az esc vagy a prntscrn/scroll lock, mert eléggé kiállnak a billentyűk, de ez van. Igazából több mint félév keresés után azt mondom, hogy messze ez a legjobb amit beszerezhettem.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz Pikari #115896 üzenetére
Ennyire azonban nem hülye, azt tudja, hogy egy 2nd gen I5 már ezeréves cucc. Ráadásul Ryzent akar, és újat. Persze ez simán lehet h egy Ryzen 1200 lesz 16GB RAMmal meg egy 1050Tivel.
Nagyon amúgy sem akarnám átverni, mert egyrészt sokszor talizok vele, másrészt nekem nem ez az üzletfilozófiám. Persze, néha könnyebb lenne, de ha híre menne, hogy ilyen durva átb*szásokat csinálok akkor nem sokan bíznának meg bennem. Régen volt jó, amikor a nagyker árak miatt a bolti alá tudtam menni. Akkor annyian jöttek, hogy konkrétan megtudtam élni ebből.
Ez most nagyon messze van, és sajnos a megélhetés sokkal drágább lett, ugyanakkor a gépek árából még nehezebb lecsípni, igazából ma már sokkal több gépet kellene ugyanahhoz a színvonalhoz összerakni mint 2003-2010 között.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
homerhamm
addikt
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest