Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood
veterán
-
Csupingo
veterán
válasz tserrof77 #116647 üzenetére
Azzal jön és busszal megy.
Nekem ma azt írták, hogy egy amerikai cég pénzt osztogat és email-es megkereséseket folytat emiatt. Csak vissza kell jeleznem, hogy élő email-t találtak és már kapom is a lóvét.Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
cidalain
veterán
-
-
veterán
válasz tserrof77 #115876 üzenetére
a billentyűzetek valahogy kihozzák a furcsát az emberből. billentyűzetes topik:
helló, keresek valami minél thinkpadszerűbbet, teljes kiosztásút, numpaddal, hatos csoporttal, mindennel. akkor ollósat nézz, pl ezt a rapoot. köszi, ez majdnem jó, csak épp numpad nincs rajta. akkor nézzek valami ollósat. okköszi.
elmentem boltba próbálgatni, találtam egy logitechet, ami tetszik is, ergonómikus is, ollós is, kényelmes is. megvettem, beírtam hogy ez lett, nekem tetszik.
deee ez drága, hát feleennyit se ér! oké, mit kellett volna vennem, ami megfelel a fentieknek? hát kicsit többért valami jó mechanikusat, pl ezt! oké, de a bótban kipróbáltam azokat is, és nem tetszettek, meg numpad sincs rajta, amit vettem, az meg tetszett, és azon meg van. deee a mechanikus sokkal jobb! értem, biztos sokkal jobb, de olyan mechanikusat nem találtam, ami olyan érzés, mint egy ollós, ollósat viszont találtam olyat. de a mechanikus akkor is sokkal jobb, meg azon hotswappelni is lehet a kapcsolókat, ami fantasztikus, mert ha elromlik egy gomb, rögtön tudod cserélni! meg tekerős gombja is van, meg a polling rate-je is négyszer akkora! meg lehet csinálni makrókat!
oké, de nem akarom cserélgetni a gombokat, soha nem romlott el nálam, ha meg de, akkor így jártam. tekerős gomb nem kell, a polling rate magasról nem értekel, makrókat meg csinálok szoftverből, és akkor a laptop saját gombjaival is menn fognak. ja és nincs rajta numpad meg hatos csoport. deee tök jól meg lehet szokni a numpad hiányát, és közelebb lesz az egér! ez remek, de nem akarom megszokni, egeret meg alig használok, mert helyette rajztábla van baloldalt. deee akkor meg több helyed lesz az asztalon!![ Szerkesztve ]
hanyas vagy, te disznó?
-
Ezt bírom, amikor meg akarja magyarázni, hogy nem úgy van, mint amit a képen látsz
@Cs1csó : Internesönel az amit mondasz
@Alusky : Majd ha kicsit vízkövesedik, akkor megfelelő lesz a vízmennyiség
@KROK640 : Vagy veszel hozzá egy magyart, az angol meg mehet ebayre.
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
KROK640
nagyúr
Én az EU billentyűzetemen is altgr+J -zek.
Előzőleg Cseh billentyűzetem volt - és bár ezekszerint az nem EU - de azon nem volt hely sem a hosszú í-nek, nemhogy olyan gomb lett volna. Ezért meg kellett szokjam azt.Legjobb az, ha az ember eleve magyar billentyűzettel keresi őket.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz tserrof77 #114302 üzenetére
Szerintem az van, hogy ez egy új csili-vili házban volt, amit meg akar tartani az illető, és ezért előhúzott a padlásról valami régi vacak házat és abba rakta bele a régi, eladásra szánt gépet. Ezzel a friss pasztázás is magyarázatra lelne, hiszen átépítés közben nyilván szétszedte. (igen, tudom, hogy lehet, hogy a proci hűtőt pont nem kellett leszedni stb. ) Remélhetőleg a takarítás is megvolt csere közben.
Szerintem messze nem 30K minusz ez, esetleg ha a házat nullának veszed, és amúgy jól van árazva, akkor egy 10-est le lehet alkudni.
-
BiP
nagyúr
Nem értem a komoly problémát. Azon az 1 szem képen annyira nem is tűnik retkesnek. Az meg, hogy régi a ház, nagy ügy. Az árban tényező, de nálam nem showstopper. Szóval emiatt kicsit túlárazott a hirdetés, de nem vészesen.
Én is gyakrabban frissítem a konfigot, mint a házat. Kb.7-8 éve vettem új házat, addig egy sulinetes Codegen volt ~15évig. (Hasonló megoldással, mint koby ismerőse)[ Szerkesztve ]
-
koby11h
őstag
Van ilyen ismerősöm, akinél mindig minden ugyan abban a házban van 15+ éve. Mostanra egy 12 gen i5, 32 GB, 1 TB SSD, 3070, 750W táp.
Meeeert: a felesége nem nézi, hogy új vagy régi a gép, ameddig ez a gépház!!! Ő pedig így újít 2 évente, hogy elviszi "kitakaríttatni" Sulinetes Codegen nagytorony, azóta ezt játssza.[ Szerkesztve ]
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
KROK640
nagyúr
válasz tserrof77 #110113 üzenetére
Tavaly január elején (!) mikor meglett az új VGAm, akkor sürgősen kellett HDMI kábel. bemenetem a városba, és végigjártam a számtech boltokat. Az első szomorú dolog az volt, hogy az általam ismert boltok nagyobbik fele egyszerűen lehúzta a rolót (mint ahogy az a bolt is, ahol anno dolgoztam).
A nyitva lévő boltok közül az elsőben nem volt. A másodikban igen, de olyan árat mondtak rá, ami a netes ár duplája volt. Én meg annyit mondtam : igen, kérem, köszönöm
Gyorsan mérlegeltem, ahhoz hozzádobva a futárt, már csak egy erős 1000-est spóroltam volna, és akkor három napot várnom is kellett volna, plusz fölöslegesen mentem be a városba pont 900ft-ért, szóval kellettÉs igen, sokan nem tudják, hogy egy boltnak rezsije is van. 8 év számtech boltban dolgozás alatt sokmindent láttam, és tapasztalatam
-
válasz tserrof77 #107757 üzenetére
Nyert, de nem játszott semmin... gyanús?
@Atomgeszi : Itt a gyárban fémipar, sori dolgozók, 3-400k, 2-3 műszakban.
@cidalain : A diploma milyensége, nyelvtudás sem mindegy. A szakmájukban nem annyit kapnának.
@fatpingvin : Anno a helpdesk cégnél ahol voltam, dolgozott történészprof is. ÉS halál jó arc volt.
"egy volt oktatóm szavaival élve a tudomány legjobbjainak jut az a megtiszteltetés hogy aprópénzért dolgozhat."
És itt jutott eszembe ugyanez, hogy ez globálisan, társadalmi szinten beteg, hogy a legiválóbb elméket nézik le mindenhol, mert esetleg furcsák@koko52 : "Állami cégeknél, nagyvállalatoknál nem érdeklik hány éves vagy, mennyi a tapasztalat. " Úgyse fizetnek rendesen Már az állami.
[ Szerkesztve ]
-
-
opr
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
válasz tserrof77 #101825 üzenetére
Az ilyet foglalatcserével szokták javítani, ami önmagában nem feltétlen áll meg 12K-ból + posta oda-vissza. Vagyis akkor 12K az eladónak + posta, aztán még legalább 12K annak aki javítja + 2 posta 35-40K és pár belelocsolt hét környékén meg is áll a történet.
ha ezt nézem, ennyiből veszek egy H470/H510 Giga/Asrcok lapot (22 ezertől), és egy 10100F-et (23 ezertől), ami minden procit garantáltan verni fog, amit abba a lapba beletehet, kisebb fogyasztással és melegedéssel, ráadásul az egész új és garanciális. OK, ez nem 40 hanem 45, de 3 napon belül, nem kell hetekig várni, meg postázgatni. A RAM minimálisan drágább lesz bele, cserébe most is futó gen (DDR4), gyorsabb és eladhatóbb lesz.Szóval azt mondom, ez a bomba üzlet (a postának)!
vagy hajtogassa vissza hibátlanra a lábakat és úgy árulja, hogy ha olyan egyszerű! Vagy legyen 12K, de ő állja a postát, és lebeszéli a foglalatcserélő emberkével, hogy a felmerülő költségeket ő (az eladó) állja.
Nem véletlen nincs az javítva, valami ezermester jelöltet vagy madarat keres vele.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
-
opr
nagyúr
-
Pikari
addikt
válasz tserrof77 #100517 üzenetére
olcsóbb lenne beledobni egy isa vga kártyát, mint vga átalakítót rendelni
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
-
KROK640
nagyúr
-
-
-
KROK640
nagyúr
-
Gyuri27
félisten
válasz tserrof77 #91656 üzenetére
X-es procit nem kell. Pbo megteszi (ha jó a vrm és a hűtés).
Az optimalizálás nem egyenlő a tuninggal. Pl 1,2-1,25 all core fix nem tuning.
Ellenben a gyári turbókkal 1.35-1.45 már az és előbbi sokkal jobb.
Nekem is különféle freezerek vannak, voltak a procikon -100mv-el.
Kérdezd meg - offsetre minek egy 70 dekás 4 pipés hűtő.Amd - Radeon - Ryzen
-
koko52
nagyúr
válasz tserrof77 #91656 üzenetére
X-es procim van AIO-val hűtve és sose volt húzva. És az előző is az volt, az sem volt húzva. Alig hagynak már benne a gyártók, felesleges húzni. Inkább UV-ni kell.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
-
koko52
nagyúr
-
koko52
nagyúr
válasz tserrof77 #91635 üzenetére
Van 8000-ért is, de az legalább szar: [link]
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
cof
veterán
válasz tserrof77 #91635 üzenetére
Ezt pont néztem én is. Kreatív.
Még ami eszembejutott az a gamer evőeszköz készlet, szerintem ez egy piaci rés hacsak nem csinálják már külföldön. Veszel valami közepes kategóriájú készletet aztán belegravírozod valamelyik most trendi játék logóját, és már dőlnek is a milliók.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
koby11h
őstag
válasz tserrof77 #91442 üzenetére
Egy szavát se hidd el!
Nem mind otcolos, nem mind erintokepernyos és ha javítani kell, akkor nem is mobil csak volt.
A képbeillesztés ezen az oldalon külön megérdemel egy méretes egyest!"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
-
koby11h
őstag
válasz tserrof77 #91426 üzenetére
Én olcsóbban adtam el működik 6gen laptopokat...
Ugye jogtiszta az a Windows Biztosan a másik oldalán van a matrica...
Ha egy laptop alkatrészei, akkor nem mai gyerek, mert a hdd DOM: 09.2014 ha jól látom.[ Szerkesztve ]
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
-
válasz tserrof77 #91173 üzenetére
Höhöhöhöhö Meg se lep.
"Boltosként árultam őket egy rövid ideig."
Na ez az, hogy előtte és utána is lehettek olyan típusok, amik elfogadhatóak voltak. Az én kezem között is járt pár, azok nem voltak borzalmasak (de kiemelkedőek sem) így ránézésre.Rakás gagyitápom volt/van, amik láthatóan fos minőségűek, és mégis rengeteg ideig elmentek Persze nyilván nem véletlen érdemes márkásat venni, de egy olcsóbb táppal is inkább akkor van gond, amikor azon spórol az idióta.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
Cs1csó
félisten
válasz tserrof77 #90978 üzenetére
klasszikus. Megírhatnád neki: "szia a segítő szándék vezérel ezért hívom fel a figyelmedet, hogy VÉLETLENÜL egy nullával többet írtál az árára, tehát helyesen: "3 ropiért"
Örülök, hogy tudtam segíteni!"Sőt az ilyeneknek azzal is tisztában kellene lenni, hogy ha végül még így sem kel elé és ő kibaxa a kukába akkor biza mivel ez veszélyes hulladéknak minősül lehet még neki kell majd ráfizetni, ha lebukik.
[ Szerkesztve ]
-
KROK640
nagyúr
válasz tserrof77 #88982 üzenetére
Az igen! Na ez a kemény, nem a kád sarka ... De még oszt van benne, a külső házban, 3db Pendrive, ki tudja mekkora kapacitással (sajnos töröltek 4-5 postot és lezáratták, így már aligha tudjuk meg )
Mindenestre 10 ezerért??? Még a 4TB-os belső winyók is 25-30 körül mennek... A külsők ennél drágábbak, főleg 4TB felett. Barátnőm pont ugyanilyen külső winyója csak 2TB-osba 25-be jött...Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
fatpingvin
addikt
válasz tserrof77 #88982 üzenetére
...és még paraszt is mellé. taps taps.
mondjuk 10e-ért 6 terás külső vinyót remélni... ezzel még talán jól is járt mert nem egy darab vaslemez van benne hanem ténylegesen valami háttértárnak használható valami.A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
-
KROK640
nagyúr
válasz tserrof77 #88890 üzenetére
Igen, 3D kártyának csúfolni erős volt, még a 3D Mark '99 is tele grafikai hibákkal fuottt le, és a végén a 131 ponttal amit kaptam,m nem büszkélkedhettem sehol
Én is Voodoo Banshee-t akartam, de aztán inkább ASUS V3400 TNT Deluxe 16MB lett ...
Az akkor 31 ezer ft volt, és eléggé felső kategóriának számított... minden játékot vitt maxon. Ma 31 ezerért már szerintem olyan VGA-t sem kapni amin elindulnak a mai játékok Ma ez, amit az TNT tudott akkor, minimum 6-800 ezer ftInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz tserrof77 #88873 üzenetére
Nekem akkor egy Intel 740 is előrelépés let volna az S3 Trio 3D/2X 4MB VGA után...
Ugyanis azon a Carmageddon 2 nem ment D3D-ben csak 1-2FPS-el, az Itel 740-en meg játszható volt. Ráadásul a Midtonw Madness is, de az Interstate '76 is. és még sorolhatnám ... Nekem akkoriban ez volt az érdekes. Ahhoz képest amim volt az Intel 740 is jó kártya volt.
Nyilván utána a 16MB-os ASUS V3400TNT egy másik világ volt, sok hónappal később.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Ciccuka
veterán
-
Astroboy
őstag
válasz tserrof77 #87470 üzenetére
Vagy iSheepol a Starbuksza mint a fába szorult féreg. Múltkor megyünk busszal sörözni pestre, haverral első ajtón leszállás közben "véletlenül" meglöktünk egy ilyen egysejtű pitsát, mert nem sok helyet hagyott nekünk. Az meg elkezdett óbégatni, hogy rálöttyent a kávéja a pizzaszeletére amit majszolt.
Mondtuk neki, hogy talán ha arrébb állna és nem mindkét kezében élelmiszert tartva állna középen mint fac a lagziban, nekünk is könnyebb lenne atrocitás-mentesen leszállni.A sofőr ezt hallva azonnal nyitotta a sofőrfülkéje ajtaját és határozottan felszólította, hogy szálljon le.
Évtizedek óta nézzük az összes járművön az áthúzott hamburgert és az áthúzott poharat, de ezek szerint van akinek még mindig nem egyértelmű, hogy idézem: "KÖZLEKEDÉSI JÁRMŰVÖN TILOS BÁRMINEMŰ ÉTEL_ITAL FOGYASZTÁSA, MIVEL VESZÉLYEZTETI AZ UTASTÁRSAK RUHÁZATÁNAK BIZTONSÁGÁT".[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz tserrof77 #87051 üzenetére
nem azért mondtam
sejtettem hogy már nem űzi az ipart, nickjét nem tudtam, de ha hirdetéseknél előbukkant volna egyből beugrik, csak ugye hirdetése sincs - rákerestem a matrica szóra billzeteknél meg "globál" mielőtt kérdeztem -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Ciccuka
veterán
válasz tserrof77 #85615 üzenetére
Illegális a hullajtott agancsok engedély nélküli gyűjtése!
Ahogy az erdőszéli hulladéklerakás is[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
gban
veterán
válasz tserrof77 #85538 üzenetére
Csak neked bár ez már majdhogynem ingerküszöb alatti...
Helyi, mind egy hirdetésben:
ColorShit gépház - még fénykép i van ahonnan a rendes neve lemásolható lett volna
intel x2 processzor - google nem ért hozzá, x2-re csak AMD-t dob
Asus Nvidia Geforce GS 512MB pciexpress x16 videókártya - teljes, pontos leírás
400w tápegység, a tápegységből van gyárilag kivezetett 1db 6pines VGA áram csatlakozó is - mint eggyel fentebb
Gigabytes Lan
a számitógép kezel SSD-ket is, van a biosban AHCi funkció
Tessék ezzel ellenni napokig, azt nem reklamálni, már ez is fáj így egyben...Postázást nem vállalok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Path of Exile 2
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest