Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Path of Exile 2
- Bestbuy játékok
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Call of Duty: Black Ops 6
- Túl az 5 millión az Octopath Traveler franchise
-
GAMEPOD.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
morcosharcos
őstag
válasz homerhamm #121007 üzenetére
A legalsó képen azt az indító leckét ha jól emlékszem Győzike mondta valamelyik hal a tortán epizódban poénból a meghívottaknak, azóta a kokeró faszik között "szállóigévé vált" kb.
Kennedy: “Democracy is not perfect, but we have never had to put a wall up to keep our people in.”
-
morcosharcos
őstag
válasz cidalain #120989 üzenetére
Ez nagyrészt igaz egyébként. Annyi, hogy "utángyártott" terméket a jog mondjuk nem ismer, hanem eredetit és hamisítványt, de valóban, pl. a megtévesztően elhelyezett márkajelzést, vagy egyéb védjegyet jellemzően így értékeli a bíróság. Leegyszerűsítve mindig azt lehet mondani, hogy ha a védjegyjogosult nem egyezik bele, akkor sem márkajelzés, sem az eredeti elnevezés nem használható a terméken.
Kennedy: “Democracy is not perfect, but we have never had to put a wall up to keep our people in.”
-
morcosharcos
őstag
Ha nagyon szigorúan vesszük, a Ptk.-ban is. (kiterjesztően: a hibás teljesítésről szóló rész, a VI. könyv, kötelmi jognál)
(Hamis termék vásárlása itthon amúgy nem büntetendő, hamis termék forgalomba hozatala vagy eladása viszont igen, bár bíróság nyilván erősen pozitív irányban mérlegelné, ha magánszemély az eladó, és emiatt esetleg f.ngja nincsen róla, hogy a portékája valami, akár egészen közismert termék hamisítványa)[ Szerkesztve ]
-
morcosharcos
őstag
válasz quailstorm #120979 üzenetére
Van is belőle egy Palit otthon még, nem véletlenül
-
morcosharcos
őstag
Most vettem 45-ért Németföldről e-bayen egy RX6600 -at az uncsitesóm gépébe (ha már lúd, legyen kövér, egy am4 5600-hoz csak nem illett az a csúnya öreg gtx 970).
Ha ahhoz viszonyítjuk az újkori 30ezres, vagy használt 10ezres árát a gt1030-nak, akkor mondjuk még a talpam is ökölbe szorul az árazásától.
Ha meg onnan nézem, hogy egy 30 watt fogyasztású, hdmi-s, tökéletes irodai kártya, akkor meg legyintek, hogy nofene..... akinek ez kell, megveszi.Kennedy: “Democracy is not perfect, but we have never had to put a wall up to keep our people in.”
-
morcosharcos
őstag
válasz cidalain #120971 üzenetére
Úgy már mondjuk igazán "value pack" tud lenni. Win10-zel nagyiszámítógépnek pl. Nekik úgyis teljesen mindegy, ha jövő október után valami banki app vagy állami szoftver (NAV, cégbetekintő, e-szignó) esetleg nem működik majd.
-
morcosharcos
őstag
válasz Pikari #120967 üzenetére
Azt a gépet, 50 fölött? 10 egy gt1030 használtan itt, vagy marketen mondjuk megfogtam több darabot év elején 5-ért, passzív hűtéssel, irodai gépekbe szánva..... fostunk attól, hogy a win11 nem fogja "kedvelni" a gyenge intel IGPU-kat, amik a gen8-9-10. intel procikban vannak, mer próbáltuk a lehetőséghez képest a legolcsóbban megoldani a szóban forgó irodák átállítását win11-re, aztán ez szerencsére nagyjából alaptalannak bizonyult.
Azt is tudom, hogy fel lehet rakni simán régi hardverre is a legújabb winfost, de itt nem volt opció, hogy esetleg megáll a munka, mer később a microsoft "elfarkalja" az oprendszerét valami frissítéssel a nem támogatott hardveren.[ Szerkesztve ]
-
morcosharcos
őstag
válasz Cs1csó #120965 üzenetére
Nyilván röhejesen drága.
Na mondjuk ez se normális ár, újonnan ezért az ósdi, elaggott szarértKennedy: “Democracy is not perfect, but we have never had to put a wall up to keep our people in.”
-
morcosharcos
őstag
válasz envagyok #120776 üzenetére
Nem kell adásvételi, ha a 600-as határ alatt maradsz, elegendő otthon írkálni, hogy kinek (sima név elegendő hozzá, még az is mindegy, ha "véletlenül" kamunevet ad meg a vevőd) mit, mikor, mennyiért adtál el. Maximum ezt kérheti számon egy esetleges NAV-ellenőrzés alacsony értékű saját ingóságok nem üzletszerű értékesítése esetén.
(Ennyit is csak azért, hogy egyáltalán nekik fogalmuk legyen róla, hogy nagyjából mennyit kereshettél, pontosabban mennyi jövedelemre tehettél szert adóévben ebből a forrásból).
A forrásom az Art.-n kívül természetesen az Szjatv., annál hitelesebb szerintem talán nincs....[ Szerkesztve ]
-
morcosharcos
őstag
Igen, lényegében erre gondolok én is. És szerintem a zöme az embereknek ma már el is fogadja ezt, vásárlási szokások is ebbe az irányba alakulgatnak (nem csak használt termékeknél), meg a munkaerő se lesz már olcsóbb itthon.
-
morcosharcos
őstag
válasz koby11h #120686 üzenetére
Jaja, a házikódat amit hirdetsz meg is néztem vmelyik nap. Ahhoz ha hozzászámolsz még 3700-at, ha vki foxpostra kéri, előáll az a vicces helyzet, hogy többe kerül a szállítás mint a termék.
(bár ma már ez nem biztos, hogy olyan sok embert zavar, Alin meg Temun is elég gyakran előáll ugyanez a szitu, pepitában, mer ott mondjuk a kínai szállítmányozó rakja zsebre a nagyját, és elvileg valamit visszaoszt a nagyobb forgalmú kereskedéseknek belőle, de ami fontos, hogy itthon a vevők szarnak már gyakran bele, hogy olcsóbb a termék mint a szállítás)Kennedy: “Democracy is not perfect, but we have never had to put a wall up to keep our people in.”
-
morcosharcos
őstag
Mindenki műkedvelő home office-os informatikus, komoly igénnyel a (véletlenül sem tökfelesleges) hardverekre, a kocsmák konganak az ürességtől, az Alfred Nobel-társaság pedig fontolgatja, hogy Stockholmból oda telepíti a székhelyét
Sok ilyen hely van ám MagyarországonKennedy: “Democracy is not perfect, but we have never had to put a wall up to keep our people in.”
-
morcosharcos
őstag
Mitől jobb az a Ph!-nak adatgyűjtés, vagy hirdetések szempontjából, ha kommentet írsz valami fórumrészletbe, mint ha egy cikket olvasol el, és nem kommentelsz? Ugyanúgy megvan az e-mail címed nekik, amit regkor megadtál, illetve ugyanúgy betölti a hirdetést fórumon/cikknél az eszközünk, hacsak nem használunk adblockert. Lehet én vagyok ostoba ehhez, de ezt most nem értem.
-
morcosharcos
őstag
Vegyé' AM5-öt, az intel szopikmost..........
Aztán ökölszabály, hogy a legolcsóbb A620-as lapokat kerülni kell, meg B650-es lapokból is az ilyen 60-70k alattiak kerülendők. MSI MAG B650 TOMAHAWK nem sikerült rosszul, de abból a ballpark-ból bármit meg lehet venni, ami az ilyen 70k-s ársávban mozog szinte. Prociban pedig sokat spórolsz ha a ryzen 7000 szériánál maradsz, teljesítményben a kövi 2 gen nem valami nagy ugrás..........Kennedy: “Democracy is not perfect, but we have never had to put a wall up to keep our people in.”
-
morcosharcos
őstag
válasz CJ4567 #120549 üzenetére
[link] Mondjuk ezt elfogadnám Dirt-höz, ha megdobnának vele, 155ér van itt használtan, de egyszerűen nem tudnám racionalizálni fejben, ha tényleg ennyi pénzt adnék ki rá......... persze ha úgy nézed, akkor meg ott vagyunk, hogy 7-8 teletank benzin..........
[ Szerkesztve ]
-
-
morcosharcos
őstag
válasz homerhamm #120433 üzenetére
nahát, a 3 éves gyereke tesómnak pont ugyanúgy hívja a hugyozó macskát a verandán, mint ahogy az eladó a tengeri malac gázolóját............ erről csaka gyíkemberek tehetnek
-
morcosharcos
őstag
Én amúgy tényleg nem, ültem ilyenben, egy cégvezető vitt valahova, az ereje egytizedét se tudja kihasználni közúton sose. Kicsit olyan, mintha állandó merevedésed lenne, de a földtekén kipusztult volna minden csinos nő......... Ha Németországban élnénk, talán volna értelme, itthon viszont kb. a nyakadba veszel vele egy állandósuló közlekedési szabálysértési eljárást. Vagy nemtom, otthon nézegeted a porvédő alatt a garázsban.
-
morcosharcos
őstag
válasz cidalain #120394 üzenetére
Én simán usb-ről bootable Mint-et használnék(szoktam is nagynéha). Gondolom, hogy használ valamiket, amikhez kell neki a win
ontopic: helyreállt a gls fennakadása keleten, úgy néz ki
-
morcosharcos
őstag
Valahogy ő is gyorsítja ám az újrarakást..... megkérdezem már majd tőle, hogy mi a fenét is csinál ilyenkor pontosan, annyitr tudok, hogy3 havonta friss a windóz
#120390 Cs1csó Jaja, ezeket a keverteket vágom..... utoljára talán rengeteg Cocát vettem, rokonnak valami szalagavató buliba, alkoholt nem tudtam vinni, mer én nem tartok otthon, nem iszom, venni meg csak amiatt, hogy gimis kölkök meg a szüleik megigyák...... pfft.
[ Szerkesztve ]
-
morcosharcos
őstag
válasz myckey #120379 üzenetére
fogggalmam sincs, én arra se jöttem rá, hogy most ő egy keyloggertől fél? mert a böngészőn keresztüli támadásoknál (ilyen ál-weblapok) vajmi kevés védelmet nyújrtana egy winreinstall........ áhh, hülye vagyok én ehhez, most hótkomolyan......
-
morcosharcos
őstag
válasz KROK640 #120376 üzenetére
És az milyen, amikor valaki 3havonta újrarakja a windows-t, hogy biztosan spyware-mentes gépet használjon folyamatosan? Van ilyen mérnökinfós ismerősöm, a magyarázata az, hogy elvileg a banki adatait meg az online vásárlásai során megadott adatokat félti. Én meg nem tudom megállapítani, hogy magának az ebbéli cselekvésnek van-e bármi értelme. Azt tudom, hogy marhára életszerűtlen, sztem max. cégek csinálják ezt, akiknél tényleg olyan adatkezelési kör merül fel, hogy még ez a fdajta "védelem?" is fontos lehet......... mindenesetre lehidaltam
-
morcosharcos
őstag
válasz berek21 #120365 üzenetére
Olyan kólát, amit meg lehet inni, má én is kértem Teli van mindenféle fos-szarral a multik polca, elvétve van közte csak jó, ki tud ebben eligazodni? A Coca meg a Pepsi pedig uncsi egy idő után.
Most, hogy belegondolok, a Márka nevű egy ideig finom volt, de egy ideje asszem megint csak édesítőszeres verzióban gyártják...........Kennedy: “Democracy is not perfect, but we have never had to put a wall up to keep our people in.”
-
morcosharcos
őstag
válasz Tim82 #120360 üzenetére
Van pár olyan, '90 után, a demokratikus átmenet után létrejött állami szerv, aminek van, de ezek sosem közigazgatásiak, hanem mindig valamilyen állami irányítás alatt álló közfeladatra létrehozott, alkotmányban rögzített szervezet. Ilyen még az állami biztonsági nyomda Nyrt. pl.
-
morcosharcos
őstag
válasz Gyuri27 #120353 üzenetére
https://ipon.hu/shop/termek/aerocool-cs-107-a-bk-v1-fekete/1988808
Egy ilyen kis vacakot várok csak, át kell transzplantálni bele a saját irodai gépünket, mer a gépírónk vett odabentre magának egy szép új "moncsit", és megkérte, hogy akkor már valami vállalhatóbb kinézetű gép álljon mellette a mostani fehér, szinvacomp-os, 2000-es évekbeli gépházamnál
Amúgy a bele egy lga1200 intel, szal maga a cucc nem régi.Kennedy: “Democracy is not perfect, but we have never had to put a wall up to keep our people in.”
-
-
morcosharcos
őstag
Leginkább dísz, labdát nem fogja visszahozni a gyereknek, ha meg esetleg beviszi az iskolába, lehet valami ijedősebb tancinéni letépi magáról a szoknyát
Én mondjuk ezzel együtt is szeretem a hüllőket, gimnazistaként volt vásárolt is, meg a "kert végében, patak alatt" fogott hétköznapi siklókból is tartottam.Kennedy: “Democracy is not perfect, but we have never had to put a wall up to keep our people in.”
-
morcosharcos
őstag
Izzítsuk a fórumot, skacok, jó reggelt, szép hétvégét mindenkinek, gtx 950-et láttam tegnap 37ezer ft-ért itt, mindennélkül......... már nem látom, szerencsére.
-
morcosharcos
őstag
Sajnos ja, ez most nagyon látszik az aprón is
Újra meg újra találkozom ugyanazokkal a hirdetésekkel procinál, tápnál, régebbi kártyáknál, memóriánál, mert drága, ahogy te is mondtad, és még biztosan lehetne sorolni. Fél éve vmivel jobb volt talán.
Valszeg megyünk bele fejjel előre úgy össztársadalmilag a pénztelenségbe sajna, bár ez meg nem ide tartozik, ebbe a topicba
[ Szerkesztve ]
-
morcosharcos
őstag
válasz koby11h #120228 üzenetére
Nemtom, én szünetetetem most az aprózást, amíg el nem dől, hogy merre tovább, nagyon sok eddig méltányos áron beszerezhető hardver rohadtdrga lett, és érdekes, elég sok viszont nem csak itt, hanem webshopokban is pl. kifejezetten olcsó (brand gépek, ilyen intel 7th gen alatti, meg amd Ryzen alatti cpu-val talán sose voltak ilyen jó árban, gondolom a win10 közelgő "halála" miatt.) Szal kivárás lesz sokaknak szerintem ez az év, meg mondjuk a jövő év eleje közepe
[ Szerkesztve ]
-
morcosharcos
őstag
válasz envagyok #120222 üzenetére
"Amíg egy új autó beárazásának az az alapja, hogy a másik gyártó mennyiért kínálja, ne sírjanak" El is illant a Renault-féle Dákók iránt érzett össznépi rokonszenv, amikor felzárkóztak árban a többihez....... mondjuk azt hozzátenném, hogy pályakezdőként nekem is volt pl. first gen Sandero-m, nem sokat raktam bele, csak Pest-Miskolc távlatban vagy 30ezret (még Budára se mentem át soha vele akkoriban ) és sose költöttem rá olajcserén meg 1 szett fékbetéten kívül semmit, szal megbízhatóságban sztem hozta azért az elvárhatót.
-
morcosharcos
őstag
válasz cidalain #120202 üzenetére
Én ebben az egész vitában most nem foglalnék állást, jogon kizárólag statisztikát oktatnak, mint matek....... gimi meg régen vótmár....... nem sok közöm van a számok világához a tőzsdei grafikonokon kívül, az is leginkább hobbi/befektetés
-
-
morcosharcos
őstag
válasz myckey #120041 üzenetére
Így leírva amúgy még fiatalnak is tűnik talán, de azért én egyre gyakrabban hallom az öregem olyanformán beszélgetni, amiből nekem a mostani gondolkodásmódja már ekképpen jön le: Sic transit gloria mundi. Szal nemtom... jó verda ide, vagy oda, nem akarok 67 éves lenni..... (valahol meg persze igen, mert meghalni se jó mondjuk 50 meg 60 körül... ilyen az emberi természet, soha semmi se jó )
-
morcosharcos
őstag
válasz KROK640 #120008 üzenetére
Apám nagyon sok éve Camry-t használ (mikor épp nem volt Európában elérhető, japánból hozatott magának egyet), és kb. '90 óta folyamatosan mondja, hogy soha más típust még Toyotán belül se.
-
morcosharcos
őstag
válasz Astroboy #119984 üzenetére
" t.köm se fizet azért ami készség szinten megy" Amúgy ez is +1!
Mint mondottam volt, újkora óta megvan, én vettem szalonból még asszem 27 vagy 28 éves koromban (Toyota Mayer-nek hívták anno a kereskedőt, Bp-n) ezért emlékszem lényegében mindenre, ami beszart rajta ez idő alatt. A lajstrom a következő (azér merem ide offba leírni, mert nem hosszú) :: vízpumpa 1x (szériahiba, a felfekvő talpa túl vékony, elengedett mellette 50e kilométer után a víz, visszahívásban ingyen cserélték) ; első légzsákpatronok (toyotának semmi köze nem volt hozzá, a Denso kiadott egy széria robbanásveszélyes patront, ingyen cserélték) ; övfeszítő (önhiba, ütközésnél elműködött) ; szintén önhiba első, és hátsó lökhárító műanyagköpenye, előlről nyilván én mentem bele valakibe, hátulról meg belém jöttek, mindkettő a hibás saját kgfb-jére lett rendezve.
Ezen kívül csak kopóalkatrészek meg gumizni (215/55/r16). Gyakorlatilag egy álom a kocsi fenntartás szempontjából.[ Szerkesztve ]
-
morcosharcos
őstag
válasz koko52 #119981 üzenetére
Nem vitatom
Nekem momentán egy 2008-as Corollám van, tudnék venni újat, de nem szeretnék. A fogyasztása ennek is nagyon frankó, km. kevés van benne, és mindet én raktam bele, az állapota szép kívül-belül, ha meg váltok, valószínűleg úgyis hasonló Corolla vagy Camry lesz újonnan. Csak hibrid hajtással.
[ Szerkesztve ]
-
morcosharcos
őstag
Nagyapám volt mezőgazdasági üzemmérnök (de lényegében leginkább gépész, még ugye az előző rendszerben tanult osztatlanban Bp-n), nekem tőle van a műszaki dolgok iránti szeretetem. Viszont apám szakmáját tanultam meg, aminek meg ugye köze nincs a reáltudományokhoz. Köszi a felvilágosult nézőpontot
-
morcosharcos
őstag
Igen, az a legneccesebb alkatrész közlekedésbiztonság szempontjából. Azonban kevésbé bonyolult mechanikailag (fú, használhatok egyáltalán bármi hitelességgel ilyen mérnöki szakszavakat jogászként? ) mint a futómű vagy pl. kevésbé bonyis, mint a kipufogórendszer, ami meg lényegében áramlástan, és igen ügyesen lehet elrontani.
Bárhányszor nyúltam eddig a fékemhez, direkt a műszaki vizsga elé időzítettem, hogy ne veszélyeztessek kókányolással mást, és szinte azonnal szakik leellenőrizzék, hiszen a fékellenőrzés szerepel a vizsgafeltételek közt. (Meg úgy egyébként magamat is védve, nehogy egy esetleges kocc után feltűnjön, hogy magamnak szereltem, és megtagadja esetleg a biztosító a kifizetést, úgy okoskodva, hogy a vizsgáztató csak megjegyezné, ha szarul néz ki.)
Úgy még nem jártam, hogy elhúzták volna a kocsit, de olyan vótmá, hogy a vizsgalapon szerepelt, hogy felöntötték a fékfolyadékot párszáz forintért "alacsony szint" miattKennedy: “Democracy is not perfect, but we have never had to put a wall up to keep our people in.”
-
morcosharcos
őstag
Én képzeld, úgy jártam, hogy "munka közben" jött meg a bátorságom Halálosan be voltam szarva pl. a fékfolyadékcserétől, mert nincsen műszerem visszaellenőrizni a tulajdonságait/mennyiségét/légtelenítést. Aztán észrevettem valamelyik még tán kettővel ezelőtti kocsimon, hogy ott van a fékcsöveknél a szemölcs, ott van a szintjelző a tartályban belül, semmi mást nem kell tennem, csak ezeken a pontokon leellenőrizni. És elég sok más dologgal jártam így, hogy videón meg koncepció szintjén nehéznek tűnt, aztán amikor először megcsináltam, már akkor se sikerült elrontani, most meg már jobban megcsinálom, mint egy random szerelő, aki totál szarni fog bele. Mondjuk az is igaz, és én vagyok az első, aki ezt elismeri, hogy komolyabb munkát nem mernék bevállalni a saját verdámon továbbra sem, felfüggesztés pl. tabu, mer ott tényleg az van, hogy meghúzol rosszul egy csavart, vagy egy tágítót, és változhat az egész geometria.
-
morcosharcos
őstag
válasz koko52 #119973 üzenetére
Na pont emiatt tanultam meg olajat cserélni, meg fékfolyadékot/ fékalkatrészeket kiszedni/tisztítani/cserélni a verdáimon. Nem tudom, országos jelenség-e, de ahol élek, elképesztően szar minőségben dolgoznak a szervizek.
-
morcosharcos
őstag
válasz qnadam #119960 üzenetére
Adnak közösségi tárolókban gépkarabélyokat (nagyon ritkán otthon is tartható), meg kijelölt helyeken van hozzá ilyen b.nagy fém "konzervdobozokban" lőszer. 5 hónapig tart az alapkiképzés, és 20 év felett mindenkinek részt kell vennie, aki nem menti ki magát, valamint napidíjat kapsz erre az 5 hónapra, bár az nagyon kevés pénz, emiatt jogszabály kötelezi a munkáltatót, ha munkaviszonyban voltál, hogy legalább a négyötödét a bérednek az 5 hónap alatt továbbra is kifizesse. Egyszer Svájcban élő (egyébként olasz) ismerősökkel beszélgettünk erről hosszasabban.
-
morcosharcos
őstag
válasz Cs1csó #119947 üzenetére
Igen, nekem már 2008-ból vannak emlékeim, hogy akkoriban! egymillió feletti bruttó fizetésért mentek ki a tiszthelyettesek, legalábbis ismerősnek sikerült, a NATO afganisztáni missziójában volt pontosan.
-
morcosharcos
őstag
Tesómat az mentette meg (mert ő még pl. a legeslegvégébe éppen beleesett volna, majdnem elvitték 6 hónapra) hogy belekezdett fősulin egy akkoriban még kuriózum "gazdaságinformatikus" képzésbe (ma már boldog-boldogtalan hirdeti) és így előfelvételis lett, megkapta a behívót, azzal, hogy az első tanulmányi év megkezdése előtt le kell tudnia a 6 hónapot, aztán mikor megkezdődött az iskola szeptemberben, kapta a kövi levelet, hogy mégsem kell jönnie, Ezután pedig eltörölték a sorkötelezettséget.
Hát, mit ne mondjak, én még úgy életemben nem láttam bebaszva Tibit, mint a következő 2 hétben párszorKennedy: “Democracy is not perfect, but we have never had to put a wall up to keep our people in.”
-
morcosharcos
őstag
-
morcosharcos
őstag
válasz roseA580 #119915 üzenetére
Egy 10 éves ukrán videó, sztem számtalan bejelentést kapott az idő alatt, de amúgy természetesen igazad van, marha veszélyes.
szerk: meg köszi az ismeretterjesztést, azt nem is tudtam, hogy bűnözők is használtak ilyesmit
[ Szerkesztve ]
-
morcosharcos
őstag
válasz roseA580 #119908 üzenetére
Ezt le akarod utánozni? Mogyorókra azér vigyázz, ha kipróbálod. Elég egyszer véletlenül megmikrózni, kiszerelt magnetronnal, és könnyen végleges terméketlenség lehet a vége. A videJó alatt is a hsz-ek fele erre hívta fel a skacok figyelmét, bár sztem ők szartak bele, nagyobb ökörségek is fenn vannak a csatornájukon, egyszer pl. merültek a csernobili 4-es számú sérült reaktorblokkban, búvárruha helyett latex "szexicuccban", meg akváriummal a fejükön
-
morcosharcos
őstag
válasz Cs1csó #119904 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=HtGX_7BsLBk
Én az ilyen férfiakat csípem (teljesen plátói értelemben persze, nohomo)
(akinek nincs energiája végignézni, csináltak egy line-of-sight mikrohullámú fegyvert egy szétkapott mikrosütőből meg egy konzervdobozból)Kennedy: “Democracy is not perfect, but we have never had to put a wall up to keep our people in.”
-
-
morcosharcos
őstag
https://www.youtube.com/shorts/mDna8EoJn8Y
Én az ilyen husikat szeretem, brokkolival.Kennedy: “Democracy is not perfect, but we have never had to put a wall up to keep our people in.”
-
morcosharcos
őstag
[link] NyunyiPC húszér'adja
-
morcosharcos
őstag
válasz morcosharcos #119719 üzenetére
bővebben: nincs pixelhiba, nincs letörölhetetlen dzsuva rajta, nincsen zaj (van új monitorom, ami coilwhine-ol, mint valami húzott vidikártya ) jelzaj se nagyon, mert csak analóg kimenete van, DE-15, és jó kábellel semmi baj a képminőséggel még mindig. Ha lenne fényerősségmérőm (régebben volt), kíváncsiságból rámérnék, hogy hozza-e a gyári értékeket, bent van az irodában szal hozzáférek egy gyors mérésre (nem én használom amúgy), csak egyszerűen időm nincsen baszakodni vele...... story of life kb, kíváncsi lennél vmire, de időd nincsen hozzá, hogy ellenőrizd/megnézd.
[ Szerkesztve ]
-
-
morcosharcos
őstag
+1, így is kell. Én is minden kibontott cuccost feltettem helyi apróra a házfelújításnál, 1: nem szeméttelepre került, 2: valakik örülnek neki a mai napig (br alig pár mondatot váltottam csak az asszonykával, mikor elvitték)
-
morcosharcos
őstag
válasz Alusky #119615 üzenetére
Ha van rokona (legjobb valami örököse, tehát érdekelt legyen a lakás állagmegóvásában), kérje meg a rokont, hogy indítsák meg a gondnokság alá helyezési pert. Minden problémát nem old meg, de onnantól ki-be lehet járkálni a magánlakásba a cselekvőképességét pótló rokonnal, ha szólsz neki (jogilag legalábbis, kulcsot nyilván szerezni kell hozzá tőle). El tudjátok zárni nála a fogyasztókat, ha valakinek feltűnik, hogy hülyeséget csinál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest