Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nintendo Switch
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5 Pro teszt
- Xbox Series X|S
- Bestbuy játékok
- PlayStation 5
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
-
GAMEPOD.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz cidalain #115691 üzenetére
Jó, jobb a memóriám mint az átlagnak, gyorsabban is számolok, de azért én sem vagyok számítógép
(sőt, a túrázást is eléggé jól bírom, tegnap elugrottunk haverrel urbexezni egy kicsit, 14km-s gyalogtúra volt, odafelé 90%-nál haver már elkezdett jajgatni, visszafelé minden baja volt, hogy milyen sokat kell jönni, én meg csak kellemesen elfáradtam. Pedig az én táskám sokkal nehezebb volt mint az övé. Tavaly előtt az Alpokban ennél nagyobbakat mentem, sokszor hegynek felfelé is).
Arra emlékezzek 5 év múlva, hogy most csalódtál bennem?#115690 hcl :
Szerintem csak nem akarta, hogy megtudd, hogy pontosan hol lakik, esetleg megakart nézni előre, hogyha olyan vagy, akkor oda se megy.Biztos vagyok benne, hogy időseket is átvernek. Még azt is eltudom képzelni, hogy van a az réteg aki középkorú jobban megy neki és észre sem veszi. Meg mint mondtam sokan "felíratnak" aztán ahhoz is annyit csapnak hozzá amennyit akarnak.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Elemlámpa, zseblámpa
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Tőzsde és gazdaság
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Óra topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest