Hirdetés
- Elite: Dangerous
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Le Mans Ultimate
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 4
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Memora
senior tag
-
Def26
félisten
Szerintem ez egy lufi. Én is előrendeltem, de baszottul nem hiszek az ms -nek.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
sting2
addikt
-
félisten
válasz macilaci78 #44 üzenetére
Igen, mert mindenki pont erre vesz fel hitelt, olyan ember nem létezik, aki használt autót akar egyet,azért mert saját lakást akar, télre tüzelőt akar venni vagy mert kezdődik az iskola és 2 gyerekre kellene valahonnan 100 K + a háztartásba. Így működik az általánosítás... egyébként érdekes , hogy a kommentet amire válaszoltam nem veszed elő és engem találsz meg pedig a válaszod neki lenne értelmes...
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
idegen lény
őstag
"felerősített Xbox One" Ez fájt!
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
veterán
PS 5 mikor jön? Egyszerre szoktak jönni az Xbox-al.
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wifi_okoseszkozok_homerseklet_szenzorok_1ch_e/hsz_1-50.html
-
gzoli2
tag
Azért nem csak a konzolokból él a cég, gondolom egyszerüen kiszámolták mennyi pénzt ér meg nekik és ez jött ki. Azért megnézném összességében mennyi a Sony haszna a konzolszekcióból persze a korrekt kimutatást ami tartalmazza az exclusiv címek finanszírozását is
Vhk clán , még aktiv uo hq klán. www.vhkclan.atw.hu
-
eeXaa
addikt
...hát, elég kiváncsi lennék kik veszik a skorpiót... olyanok akiknek van nem skorpio vagyis upgérdelnek vagy más platform tulajdonosok.... gyanítom inkább az első....
-
uzsz
senior tag
válasz frankdelgado #49 üzenetére
A miatt a ratyi kontroller miatt adtam el a PS4 -et. (No meg mert allati hangos volt)
Aki viszkető seggel fekszik, büdös ujjal ébred. (Guga kérésére javítva) Az élet az egy nagy cukor, csak meg kell tanulni szopni.
-
Oliverda
félisten
Csak a lényeg nem derült ki, vagyis a mennyiség, amit az előrendelés alatt eladtak.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
uzsz
senior tag
Nem hiszem, hogy barmit elszamoltak volna.
E3 ota fenn tartjak a Hype- ot es jol is csinaltak.
Minden PS Edition elfogyott elörendelesben.
Azt nem tamasztom ala, hogy amazon 25perc alatt eladott mindent mert en orakkal kesöbb vettem meg tölük az enyemet.
Majd novemberben szepen tele toljak a boltokat karacsonyra, aztan hagy vigyek.
Sokan viccelödnek a Minecraft - al, amit ugyan en nem kedvelek mint hatekot, de több mint 100MILLIO regisztralt jatekossal bir a dolog es ugye Sony-n kivül crossplay minden mas platformnak.
A következö rinya tema hogy nincsenek jatekok. Haat, nem tudom ki hogy van ezzel, de nekem eddig valahol 85-90 jatekom van a Library-ban es nyilvan a 3Tb-n nem fer el mind, sok nincs meg kijatszva.
100+ cim kapja meg az XOX upgrade-ot. /Ez eleg jo/
Ugy sejtem, hogy a 2018-as E3 hoz meg meglepeteseket.
Sokan ertelmetlennek tartjak a vissza fele kompatibilitast. en speciel örülök neki. /nem kötelezö hasznalni, de a lehetöseg adott/
Nagyon okosan körbe vagy ala epitettek a konzolnak szoftver es üzleti szempontbol is.
Egy költöi kerdes: Ugye a Freesync AMD Licensz, amit az XOX tamogat. A Samsung többek között TV gyarto. Na vajon ki fog mjd elörukkolni FreeSync UHD HDR Tv- vel? Aztan lehet hogy rosszul sejtem, ugyanakkor nem veletlen emlitettem ezt a ket gyartot ugyanis velük all MS strategiai partnersegben. Na ja, egy idelye mondjuk Acer, Oculus, a VR oldalrol.
Ohh erröl jut eszembe VR: Hat öszinten szolva nekem nem hianyzik. Az alapjan amit PS eseteben tapasztaltam a dologbol erdekes de semmi több, raadasul minden komolyabb dolog le van erösen butitva VR-ra. Nyilvan PC-n mas a szitu, de egy rendes VR konfig azert meg mindig 1500-2000 dollar + .Aki viszkető seggel fekszik, büdös ujjal ébred. (Guga kérésére javítva) Az élet az egy nagy cukor, csak meg kell tanulni szopni.
-
carl18
addikt
Hát majd meglátjuk később mennyire fogják vinni. Bár szerintem manapság a full hd gaming az emberek nagy részének elég.
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
Janusz001
őstag
Nem számolt el itt senki semmit, tiszta marketing, így legalább lehet az mondani, hogy annyira sikeres konzol az X, hogy pikk-pakk elkapkodták. Jobban néz ki, mintha az "előrendelői" készlet fele rajtuk marad.
-
macilaci78
nagyúr
A bányászat kicsit más tészta. a bányászok nem azért vásárolják fel az erőforrásokat, hogy aztán neked drágábban eladják, még csak nem is azért, hogy neked ne jusson. Nekik ezek az erőforrások hasznot termelnek, kvázi munkaeszközök.
Persze a piac úgy működik, hogy ha valamiből hiány van, az jó lehetőség az árak emelésére, ezzel a gyártók is tisztában vannak.
És egy munkaeszköz nem lehet elég drága, mert idővel kitermeli az árát. Egy kőműves ugyanolyan jól dolgozik egy 2k-s és egy 20k-s kalapáccsal is (egyebek változatlansága mellett), egész egyszerűen azért nem kerül 20k-ba egy kalapács, mert a kereslet nem indokolja.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
BiP
nagyúr
válasz Aprósólyom #31 üzenetére
Így van. Ha csak annyi lett volna, hogy "olyan nagy volt a kereslet, hogy 2 helyen kellett próbálkoznom, hogy 1 végre visszaigazolja, annyira akartam egyet magamnak". Szerintem senki egy büdős szót nem szót volna. Sőt, talán némi irigységgel vegyített büszkeséggel még gratulált is volna a fórum, hogy "de jó, neki összejön".
(#25) Vesa: Ritka idegesítő az a marketinges fazon.
Az ilyen TVshop színtű, olasz(?) ékszerreklámok jutottak eszembe.Ja, és a poén: unboxing videó unboxolás nélkül. Fogja a dobozt, a következő pillanatban meg ott van minden az asztalon.
[ Szerkesztve ]
-
Kvelstadt
veterán
Arról nincs infó hogy mennyi volt az a 25perc alatt elfogyott mennyiség?
Mert ez úgy hangzik hogy "jaj de nagyon viszik" de pl 1000db limited gépet eladni világszinten, nem olyan nehéz szerintem."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Ispy
veterán
válasz G**@**B**! #26 üzenetére
Nem hasonlit.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
félisten
válasz Lacccca87 #35 üzenetére
Egyértelműen nem minden esetben igaz, szükség van bankokra és bankrendszerre.Az más tészta, hogy sokszor valóban visszaélnek a hatalmukkal, de persze nem lehet általánosítva beszélni egyik fél részéről sem, de nem akartam ennyire belemenni.Van hogy az ügyfél hülye, van hogy a bank saras és van , hogy mindketten kölcsönös megelégedéssel használják a másik felet.
Szerintem a kölcsönök egy bizonyos fokú intelligenciát és előrelátást követelnek az ügyfelektől, ez nem mindig van meg , és akkor a bank a hibás.( szerintük) Persze az is röhej , mikor bemész a bankba ahol éppen egy 10 milliós kölcsönt törlesztesz és az év közi hitelkimutatást 8 ezer forintért nyomtathatják ki az ügyintézők, amikor ott van a szemük előtt. A kis hölgy azt mondja, hogy ha gondolom odafordítja és megnézhetem, de ha rányom a nyomtatásra ahhoz fizetnem kell, előírás. Na ne már. 8 ezer?...
Amúgy egyetértek az előttem szólóval, ennek még offtopikban sincs itt a helye...[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Vesa
veterán
+1
Senkinek semmi köze ahhoz, hogy ki mit, és mennyiért árul. Majd a piac szabályozza, hogy rajta marad az illetőn vagy ölik érte egymást néhányan és rohannak megvenni. Ennyi.A pátoszos maszlagot meg hagyjuk meg a filosz fórumokra, ez itt egy tech fórum (ezt nem neked céloztam természetesen)!
A tudomány a valóság költészete!
-
Zanik
addikt
A legerősebb konzol... ...minecraftozni 4K-ban! #MSlovesindiegames
[ Szerkesztve ]
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
félisten
Ezzel csak az a gond, hogy ha valaki megveszi tőle 300 ezerért nem hinném,hogy neki "nincs" és akkora lelki törést okoz neki. bankok azt használják ki, hogy az emberek rászorulnak, amit pedig te vázolsz fel, egy teljesen más dolog.
Mindent annyiért lehet eladni, amennyiért megveszik. Lesz utána is még xbox one x meg lesz külön talp is hozzá, de ha valakinek az okoz lelki kielégülést, hogy megvegyen egy túlárazott limited verziót és erre pénzt áldoz, az ne hogy már az eladó bűne legyen."A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
ddaydome
senior tag
Sziasztok!
Ennek a hîrnek most nagyon örülhet Kenny hercegnő!
"Ha meg kell b...ódni, akkor meg kell b...ódni......."
-
Sir81
aktív tag
És akkor ezt magyarázd el az erkölcsileg morálisan 0 bányászoknak is.
-
Aprósólyom
addikt
válasz ForRedGlory #18 üzenetére
Az se zavarjon, ha másnak más a szemszöge. De szemmel láthatóan megsértődsz, ha valaki lemínősített. Ha ez zavar, legalább gondolkodj el a másik szemponton is, mielőt billentyűzetet ragadsz...
A te szemszögöd az, hogy ha megteheted, miért ne tehetnéd.
A másik szemszög pedig az, hogy aki azzal nyerészkedik a másik kárára, hogy pusztán többje van, az morális problémákat vet fel. Így viselkednek pl. a bankok, befektetők, spekulánsok, uzsorások, stb... Megtehetik, mert mindent meg lehet tenni, csak kérdés milyen áron.
Ez a két megközelítés van.
Réges-régen morális problémának tartotta a társadalom, mikor valaki azzal élt vissza, hogy pusztán többje van a másiknál. A szabad piac ezt megengedi. A morális kérdések már más szinten vannak...
A felvázolt elméleti lépés, nyílvánvalóan spekulatív jellegű. Döntsd el magad, hogy általában az ilyen jellegű lépéseket miként ítéli meg a társadalom, vagy szűkebb környzeted. Ha ez a szint belefér az értékrendedbe csináld, ha nem, akkor ne. Viszont azt is fogadd el, hogy ezt valaki máshogy látja, mert a társadalomban különböző morális felfogással élnek az emberek, szóval semmit nem érsz el a kioktató szövegeddel.... kivéve, hogy ha konstruktív szintre kapcsolsz, akkor van értelme a kommunikációnak.Jevons paradox
-
addikt
Nyugi nem mindenki gondolkodik így. Felőlem pl megveheted az összeset
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
fgordon
senior tag
Ez csak marketing, mert az emberek arra vágynak, amiből korlátozott darabszám van.
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ Gordon (eleinte azt hittem) ▉ ▊▋▍▎▏
-
Vesa
veterán
válasz G**@**B**! #26 üzenetére
Mutass vaamit, amit az M$ nem valahonnan copy-zott!
Egyébként nem akarnak még néhány X-et beletenni a névbe? Az a 3db nem elég vagány még...
Mondjuk lehetne XboX XtaXtiX[ Szerkesztve ]
-
Vesa
veterán
Az a hülye marketinges azon a videón kis híján elélvez a gyönyörtől ahogy fogdossa a dobozt! Betegek...
Különben is, PC forever...
-
ripla
addikt
Elég gáz, hogy manapság a 4k meg a 60 hz jelenti az innováció csúcsát.
Ruhafizika? Élethű köd/füst effektek? Törésmodell? AI? Semmi? Ehh.... -
Raysen623
addikt
Nem is a gyökér MS lenne ha nem csináltak volna valami f@szságot. Most mondjam mennyire meglepődtem? Hát nem...
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
vhw
addikt
Ha kijön az az egy, nem akarod nekik 300 kilóért feltenni apróra?
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
ForRedGlory
félisten
Látom neked sem megy az értelmezés.
1., Tudod mi az a feltételes mód?
2., Aki mondjuk kettőt vesz, miért is tol ki mással? Szerintem mindenkinek volt lehetősége előrendelni... Ja, hogy nem kapcsolt időben? Az mondjuk pont a Microsoft hibája, hogy ilyen csúnyán elszámolta a keresletet.Megjegyzem, én NEM vettem kettőt. Ha megy a magyar, akkor ott van, hogy két helyről rendeltem elő, hogy biztosan legyen... Ez nem egyenlő azzal, hogy kettő kell biztosan, hanem azt jelenti, hogy egy legyen biztosan. Egy igazolta vissza, a másik nem. Ez meg azt jelenti, hogy 1 helyről kapok 1 db-ot.
A mondandó végén lévő smile meg smafu...
-
berVi
senior tag
válasz ForRedGlory #15 üzenetére
Neked meg ahhoz nincs semmi kozod, ha mi nem tapsolunk hozza, hogy massal kibaszol.
-
berVi
senior tag
That's a sweet problem to have...
-
ForRedGlory
félisten
válasz GeneraL_XTX #12 üzenetére
Megy az értő olvasás vagy nem megy az értő olvasás?
Egyébként is, ha mindkettőt megvenném akkor sem lenne hozzá semmi közöd, ahhoz meg pláne nem, hogy milyen céllal. Semmi gond nincs abban, ha az ember legálisan ugyanabból a termékből kettőt vesz. Úgyhogy én gratulálok az értelmes kommentedhez.
(#14) Sir81: Egyel több vagy kevesebb doboz már igazából pont nem számítana.
[ Szerkesztve ]
-
Sir81
aktív tag
válasz ForRedGlory #11 üzenetére
Minek egy újabb ajtótámaszték?
-
Apone33
őstag
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz ForRedGlory #11 üzenetére
gratulalok
-
ForRedGlory
félisten
En is elorendeltem ket helyen is (576 es konzolvilag), de csak hogy tutira legyen. Csak az utobbi igazolta eddig vissza... Ezek utan, lehet mindkettot megveszem, az egyiket meg bontatlanul felreteszem egy idore. Aztan mehet aron felul.
[ Szerkesztve ]
-
ttt
senior tag
Törölve
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Bevásároltak a spekulánsok
-
félisten
vagy pedig szimplán egy jó marketingfogás, beállították a saját embereiket vásárolni, a la szifon
-
Sir81
aktív tag
Szerintem és mások szerint is inkább szarban van a Mikro... A legutóbbi prezentációjuk is ultra gáz volt! Na és persze a játékok... 😁
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Külpolitika
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jövedelem
- Windows 11
- Milyen notebookot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest