Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
Pont erre találták ki a szuperállathiperbrutál csodafegyvert: LAGKOMPENZÁCIÓ
Na annál nagyobb faxságot én még nem baxtam FPS-ben.
Hát a csalók meg... Kb. 3 hete gondoltam tolok már egy kis AW multit. Komolyan minden 3-4 körben volt egy 50-1 K/D-s csodamanó. Hihető.
Azért a konkurenciánál ilyet nem tapasztalni, és TD pályákon sem. Ott valahogy a AC-rendszer tudja valamennyire kezelni a dolgokat, de a COD... SzánalomKukázni kellett volna már legalább 5 éve a szériát, és építeni egy vaci új rendszert, mert ez egy rakás fos.
És még mielőtt valaki bepróbálkozna:A Ghost kivételével a többibe elég sok multis órát toltam. Azt abbahagytam néhány nap után, annyira fos volt.
-
mcwolf79
veterán
Úr isten, ha ez 88 pont akkor a néhány nap múlva megjelenő SW
F mennyi lesz? 140???
Mert sztem az hogy grafikailag ugyanott van,mint tavaly (meg azelőtt, és azelőtt ,és azelőtt, és azelőtt, és azelőtt, stb.) az sztem kapásból - 5 pont,és akkor még hol a többi hiba? A single értékelhetetlen, mert egy céllövölde az egész totál idióta ellenfelekkel, ezáltal élvezhetetlen. A tavalyi AW is jobb volt ebből a szempontból (IS). A grafika is full fapad, és nem csak technóból, de valahogy nem jön át az egész világ.Továbbra sem értem, hogy hogy adhat erre a fostengerre a gamer média 6-7 pontnál többet. Mert kb. azon a szinten tud hullámozni a színvonala a sorozatnak. A MW3 óta a színvonal a béka segge alá konvergál. A legutolsó amink a multiját élveztem hosszabb ideig az a BO2 volt.A Ghost xar és ráadásul optimalizálatlan volt, az AW szo-szo elment, de az ugrálás eléggé degradálta (szerintem) a játékélményt.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Már több mint egy évtizede indult hódító útjára a Call of Duty. A múlt háborúit követően a jelenben szórtuk az ólmot, napjainkra pedig már a jövő sci-fi küzdelmei a népszerűek.
- Playstation 3 4 Ps3 Ps4 Xbox One / Series Eredeti Játékok Játéklemezek
- hóember74 részére Playstation 5 Slim 1TB Lemezes konzol + 2 Joy + 2 játék
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- Újszerű Xbox Series X 1TB eladó/Beszámítás van/ Ingyen Foxpost
- PlayStation 3 Slim/SuperSlim 4.90 HFW - HEN, programokkal és 3 hónap garanciával eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest