- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Call of Duty: Black Ops 6 - Napokon belül indul a Squid Game event
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
Új hozzászólás Aktív témák
-
DummyBoy
senior tag
Mióta várjuk már ezt a barátaimmal!!! Végre játszhatunk együtt megint!
Azóta nem játszottunk együtt mióta átmentek PS-re .... ohh ... wait ...
Life is shor...
-
Daelion
őstag
Egyenlőre nem tudni, hogy lesz e több rendes DLC tehát már elég nyugodtan be lehet szerezni.
Pass 1-ben voltak a sztori DLC-k 4 darab, Pass 2 meg Designer + Director's cut ami inkább extra kontens meg játékmód. 'Arm's race/minden karinak +1 teljes skill ág/1 Raid boss meg egy kis mellék sztori quest lánc'
Azóta meg csak hotfixeket/eventeket kap a játék.Nekem is már első nap óta megvan 'elő volt rendelve' meg mindent megvettem azóta, bele is ment nem kevés pénz de nekem megérte amennyit már játszottam vele meg fogok is.
[ Szerkesztve ]
-
Novver
senior tag
-
Daelion
őstag
Pedig most jelenleg egész jó állapotban van a játék korábbi állapotához képest.
M11-en simán lehet játszani és még az idegesítő mayhem modokkal sem kell ott foglalkozni.Egy értelmes buildel összerakott kari meg akármit elpusztít jelenleg a játékban és már már túl könnyű is tud lenni ha ki vannak használva a játékban lévő lehetőségek. 'Amara+Moze van nekem ami akármit levisz soloban per pill'
Rakás fegyver van már amit buffoltak és használható szinten van, karinként is van több end game build.
Anoint reroll machine is van már ami segít/hasznos.Crossplay mondjuk engem hidegen hagy, ha játszok is másokkal max haverral akiről már tudom hogy értelmes/nem csal semmit/nincs buherált gearje,stb.
Randomokkal játszon a fene.[ Szerkesztve ]
-
Helmoras
őstag
Inkabb a fagyasokat kellene javitani, npc beragados bugokat, meg az endgame balance jo lenne, egyik pillanatban olvad az enemy aztan nem serul tok mindegy mivel lovod majd random max hprol pukkan, moged spawnol kesve a mob, eleg sok idegesito dolog van benne, az annointed lényeket annoyingnak kellene hivni, osszessegeben jo a jatek, de a magasabb mayhem szinteken problemas nincs egyemsúly
-
Wesder
félisten
Nem fàj nekik a crossplay, mert kompenzàciót kérnek érte, mint az ugye az Epic/Apple perből kiderült. Gondolom a 2K nem szeretné megfizetni a crossplay adót.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
ProEvoFan
nagyúr
Nem értem a Sonyt.
Az exkluzívok jönnek PCre, de a crossplay az fáj nekik.
Ok. A PCn dől a lé...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest