Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Pedig most jelenleg egész jó állapotban van a játék korábbi állapotához képest.
M11-en simán lehet játszani és még az idegesítő mayhem modokkal sem kell ott foglalkozni.Egy értelmes buildel összerakott kari meg akármit elpusztít jelenleg a játékban és már már túl könnyű is tud lenni ha ki vannak használva a játékban lévő lehetőségek. 'Amara+Moze van nekem ami akármit levisz soloban per pill'
Rakás fegyver van már amit buffoltak és használható szinten van, karinként is van több end game build.
Anoint reroll machine is van már ami segít/hasznos.Crossplay mondjuk engem hidegen hagy, ha játszok is másokkal max haverral akiről már tudom hogy értelmes/nem csal semmit/nincs buherált gearje,stb.
Randomokkal játszon a fene.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iqos cigaretta
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kicsinálhatja a legújabb driver a friss csúcs-GeForce-okat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
- Nintendo Switch Wireless Controller Kontroller Joystick 2db vezeték nélküli
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4 Pro 7216B, makulátlan állapotban, 6 hó teljes és 1 év SW garanciával üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest