Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
hát ebbe a kardba van vagy 8 kiló...szóval nem igazán hadonászásra van kitalálva..viszont ez is nagyon jól néz ki
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Hát én a 850XT-t egy X800XL(?) és egy kardra cseréltem
Aztán akivel cseréltem annak adtam el a 800ast..a kard meg még mindig a falon vannekem ez az első Ződ-em...ezt viszont tényleg IMÁDOM!
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
nah..az X850XT-PE volt a legfaszább
60K-ért vettem és nemtudta azt ami az akkor 20K-s 66GT...Imádtam
-
Sirandrish
legenda
am énis ugytudom hogy akkoriban még a 2900PRO/XT-k mentek...
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
nemtudom...hát lehet hogy nekem nem volt vagy nem vettem észre..nemtudom
Egyébként nálam most az FC2 a top ha single FPS-ekről beszélünk de ez is előkelő helyen van...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
X1950GT-val toltam anno
Szoval az ATI bug nálam is jeletkezhetettEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Take-Two Interactive ütemterve szerint 2009-ben érkezik a rendkívül népszerű BioShock folytatása.
- Építő/felújító topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- UHD filmek lejátszása
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 88%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal 1 Év Garanciával!
- Dell Vostro 3500 felújított karcmentes álalpotban eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco M6 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest