Új hozzászólás Aktív témák

• Peat;)

veterán

válasz haddent #76 üzenetére

Én azt írtam hogy a mostani pc-mnél nem látok előrelépést bármely next gen konzol megvásárlásával és ezt továbbra is tartom. Azt nem írtam hogy erősebb a gépem, a kínálatról volt eredendően szó abban a reakcióban, ha megnézed mire reagáltam, de nem produkál jelentősen csúnyább látványvilágot sem, csak a jobb effektekért nem éri meg váltanom +30-40%-os játékárakkal.
    A ps4-en van olyan cím ami nem full hd, folyamatosan csúsznak a címek (legújabb csúszásról mai hír ott a gamepodon), az egyik ha nem a legjobb játék rá pedig a bugkirály bf4, a topikja is gyakorlatilag arról szól hogy milyen szar a bf4, mert nincs más téma. Te azt állítottad hogy a pc-s játékoknak leáldozott, én ezzel szálltam vitába mert az előző sikeres generációk képére építesz, fikciót írtál, amire még nincsenek meg a gyakorlati példák és a jelen teljesen más képet mutat és még fog mutatni minimum egy évig a hivatalos bejelentések alapján. Maradjunk tárgyszerűek szerintem.
    Az hogy ezek a konzolok nem annyira időtállóak mint az előző generáció volt mert a felbontás megöli őket meg egyszerű ténynek kezd látszódni, a gyakorlati példákon keresztül. Tehát te nem csináltál mást mint az előző generáció sikerét húztad rá a mostani konzolokra úgy hogy nincs kínálat egyelőre, a címek csúsznak egyelőre, a hardware időtállóság egyelőre nem mutat pozitív jeleket.
    Én már megvárom mi lesz az új directx-el, egyelőre én azt érzem hogy a mostani konzolok a pc-nek egy hatalmas lehetőséget nyitottak meg, azzal amit te is írsz, hogy erőben nem akartak egy modern pc ellenfelei lenni, miközben az előző generáció pontosan ezt tette, igaz drágább is volt. A számítás bejött a gyártók részéről, az erőt marketinggel helyettesítették, minden híroldal lehozta hogy a csúcs pc-k nem mérhetőek ezekhez a konzolokhoz olyan lemaradásuk van stb stb. A hype az egekbe kúszott és nagy eladások vannak, ami miatt továbbra is figyelem a ps4-et elsősorban, mert ekkora bázisra megéri komoly címeket fejleszteni.

Új hozzászólás Aktív témák