Új hozzászólás Aktív témák

• haddent

addikt

válasz Peat;) #75 üzenetére

Nem GTX Titan Black és 2 utas xeon verőnek épültek ezek a gépek... Kizárólag FHD felbontás, 30-60fps, next-gen effektek. Ez volt a cél mindig is, ezt a PS4 teljesíti (legtöbb játék FHD, több a 60fps mint a 30 stb..). Az, hogy az M$ inkább csillivilli kinektre költötte a keret felét az nem a generációt minősíti, hanem őket. Mint írtam, a nagyon csúcs pc -ket soha a büdös életben nem fogja utolérni, már csak azért sem, mert azokkal hülye aki nem 4K -ban játszik :))
    Viszont FHD -ban, 30-60fps igen is mutat újat és felveszi a versenyt. Ha te azt állítod, hogy a te GTX660 -dal ugyanazt (sőt ugye úgy mondtad, hogy jobbat) az eredményt éred el, akkor vagy magadat csapod be, vagy egyszerűen nem töltöttél még elég időt mindkét platformmal, hogy érezd. (Vagy elfogult vagy ami szíved joga és senki nem kényszerít egyik oldalra sem, én is imádtam a pc -t sok évig csak elegem lett)

Raysen623 HW frissítéssel még jobban kiba***nának a Boxosokkal :DDD Egyébként UHD az elég nyílt fogalom, szerintem a következő értelmes lépés a 4K lesz, számomra legalábbis biztos

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák