Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
hát én csak azért nem kérek bele ssd-t mert még elég drága... beérem sima hdd-vel, az se rossz, csak normális grafikus chip kéne bele
amugy fut rajta az earo, nekem win7 ment rajta full-on, csakhát a chipset a többszörösét fogyasztja az atom-nakhttps://youtube.com/user/nuke7
-
tome.jr
addikt
Egyébként érdekes a netbook evolúció. Eredetileg ugye arra szánták őket, hogy kis költségű, kis fogyasztású, kis kijelzőjű, ultra hordozható, "éppen elég" teljesítményűek legyenek. Aztán valahogy a piac azt diktálta a kezdeti lelkesedést követően, hogy az "éppen elég" teljesítményű verziók helyett legyenek inkább normál teljesítményű, de még mindig kis méretű változatok. Ezért került beléjük Dual Atom, nagyobb merevlemez (a 4 gb-os flash helyett ), újabban már optikia meghajtó és ugye ez hozta létre az nvidia Ion-t is ami ugye már az új elvárásoknak megfelelő netbook alapokat jelenti. Ezt már korábban is leírtam, hogy a legelső Asus EEE Pc véleményem szerint semmire nem volt jó. Lassan eljutunk oda, hogy egy netbook egy normál notebook-tól csak és kizárólag a processzorban, esetleg kijelző méretben fog különbözni.
-
BloodRay
veterán
Bocs ha kicsit kirohantam, de rengetegen írnak hülyeséget.
Tudom milyen a TIM, legalábbis az eredeti, csak az fél mega és nem 7 azért nem voltam biztos a dologban.
Mindenkinek mások az igényei, elvárásai. Peace!"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
BloodRay
veterán
Bírom az ilyen hozzáértő hozzászólásokat.
Mint írtam nem gyerekeknek való...
T.I.M. valami béna flash játék lehet ha akad, mert azok képesek akadni szinte bármin...
Egyébként meg HalfLife és TrackManiaNations pl tökéletesen fut Atomon, ha már mindenképp játékot kell rajta futtatni...[ Szerkesztve ]
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
Új hozzászólás Aktív témák
- ryzen 5 1600x six core am4
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2030.01.28. - ig - Eladó!
- i7 9700 , MSI Z370, 32GB DDR4 félkonfig
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KF 24mag 32szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz (96M Cache, up to 5.0GHz) Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest