- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
konas
senior tag
Mashonann leratva sem indul el.
De legalabb feltelepult.LOL[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
Nagyn jó lehet 3D be,milyen szemcsi kell hozzá?
-
Gaboman
nagyúr
Én kipróbáltam 1280x1024 DX10 UltraHigh 4xAA mellett bizony 25FPSre is leesik,1600x1200ban meg 22-23FPSre.
Átlagosan 30-40FPS között mozog!Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Enton
addikt
Viszont ahhoz képest meddig töltögeti az ember a net-ről, elég rövid kis részt sikerült csak belevágni a demoba.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
félisten
Tényleg jól optimalizál, érdekes játék. TPS lövős, tényleg GoW utánérzés.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
ChromeX
addikt
tegnap este lejött és nem bírtam ki a filmet nagyon várom uh ezt is kiprobáltam, tetszik meg kell mondjam szerintem egész szép még kisérletezni fogok a video beállitásokkal mert mert 1440*900on ugy hogy majdnem minden highon volt, és nekem már nem mai gépem van. a játékmenet meg szerintem egész jo ilyen fejlodéses rendszer lesz egyre jobb armorok fegyverek. nem akarok lelőni semmilyen poént de a Hammerhead rész jo lesz el is gondolkoztam erősen hogy megveszem.
-
Enton
addikt
Érdekes eddig.
Lőni kell mint állat, meg álatszerű valamiket kell lőni.
Történet nagyon itt még nincs, szal nem vágom mi miért van.
Látványra színes dzungel, irányítása GoW.
Jól is van optimalizálva, stereoscopy nélkül majdnem végig 30fps marad folyamatosan."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
És milyen a játék?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Enton
addikt
Működik az előző linkről.
Habár nálam is CRC hibát írt ki de csak egy vacak readme.txt-re:Rányomtam a kihagyásra, és simán telepítette:
Pár kép az elejéből:
(#23) D1Rect:
Türelmetlen vagy látom.[ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
10 perc és megmondom.
-
félisten
Működik ez egyáltalán vkinek?
-
Enton
addikt
válasz adamfriday #19 üzenetére
És működik is?
Mind1 azért töltöm."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
adamfriday
senior tag
Innen gyorsan jön.
-
ChromeX
addikt
10 perc és lejön az usa mirrorrol van rá valami sansz hogy menni fog?
-
Hehe, lehet hogy nem is működik a demó, csak szívatják a népet.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Fortissimus
őstag
30k, ez igy eltart egy darabig
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
Enton
addikt
Még fut!
13KB/s
És ugy kb 23óra maradt hátra."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
konas
senior tag
Lent van,felinstallalom,es mar majdnem kesz amikor:some fail.....crc hibas.
-
Romvr
őstag
Nekem dettó ezt csinálta a Darkest of Days demó (meg a teljes is )
Majd ha hazaértem melóból meglesem ezt a játékot, bár a film némileg jobban érdekel, addig ha valaki próbálta írhatna róla valamit.
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
konas
senior tag
mindjart lenn van 125k val jon.
Kivancsi vagyok nalam se megy win 7-el? -
Rayyy
senior tag
Na én leszedtem FileFront-ról, feltelepítettem, de az indítás után egy másodperccel kilép. Szerintem nem szereti a win7-et. Dögöljön meg... majd leszedem, ha kint lesz a játék... pélóér' nem lehet egy demót rendesen megtsinálni...
Minden a legnagyobb render!
-
Enton
addikt
Röpke fél nap és lent lesz!
-
félisten
Nekem is 30K-val jön...
-
Rayyy
senior tag
Nekem lejött az amerikai szerverről és azt írja, hogy szám fájlsz ár korruptid és nem lehet kicsomizni. A német szerverről meg 30k-val jön, azt nem várom ki.
Minden a legnagyobb render!
-
ChromeX
addikt
én is töltöm 200körül jön.
-
Enton
addikt
Már töltöm is.
Habár eddigi videók alapján jobban fog a film tetszeni mint ez a játék."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Zsír! Valaki próbálta már?
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Viccrovat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- samsung galaxy s23 ultra kifogastalan 2026 12 ho-ig sestore garancia plusz 2 tok 30 ezer ertekben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest