Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
tegnap este lejött és nem bírtam ki a filmet nagyon várom uh ezt is kiprobáltam, tetszik meg kell mondjam szerintem egész szép még kisérletezni fogok a video beállitásokkal mert mert 1440*900on ugy hogy majdnem minden highon volt, és nekem már nem mai gépem van. a játékmenet meg szerintem egész jo ilyen fejlodéses rendszer lesz egyre jobb armorok fegyverek. nem akarok lelőni semmilyen poént de a Hammerhead rész jo lesz el is gondolkoztam erősen hogy megveszem.
-
Enton
addikt
Érdekes eddig.
Lőni kell mint állat, meg álatszerű valamiket kell lőni.
Történet nagyon itt még nincs, szal nem vágom mi miért van.
Látványra színes dzungel, irányítása GoW.
Jól is van optimalizálva, stereoscopy nélkül majdnem végig 30fps marad folyamatosan."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
Új hozzászólás Aktív témák
- Politikai mémek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Opel topik
- Vallás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest