Hirdetés
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Google ad-tech: a bíró szerint illegális monopólium, az USA feldarabolná
- Kibertámadás: rávették az IT-s ügyfélszolgálatot, hogy resetelje a jelszavakat
- Felfüggesztették a nemzetbiztonsági tanácsadó által választott üzenetküldőt
- Betörne a filmiparba a Google
Új hozzászólás Aktív témák
-
hohoo
senior tag
Nem, ugyan olyan játékok vannak(persze a szim kivételével mert az nincs konzolon). A szimulátorok meg a legélvezetesebbek, ha valaki tényleg autókázni akar.
forza 3-al játszottam pár órát, annyira nem vagyok elszállva tőle, átlagos versenyzős játék, nem hozott lázba igazán.
Nekem ha sima versenyes játék akkor legyen durván élethű, ha nem sima versenyes hanem van benne valami extra(rendőrség, illegális verseny) akkor nem kell full élethű de azért autónak érződjön. Ezt teljesítené is az új nfs hot pursuit, ha az autók nem olyanok lennének mint egy finghajtásos szappantartó...(#68) buksovac: az a gáz hogy ez csak néhány játéknál van így. Én addig nem is veszek saját konzolt amíg ez így van, mert nem vagyok hajlandó bohóckodni a kontrollerrel...
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az AMD szerint az Xbox360 utódja képes lesz az Avatarban látottakhoz mérhető grafikai színvonalra.
- Xbox Series TMR analóg és PS5(DS5) Hall effect analóg csere
- Nyugatinál Playstation 5 digitális/lemezes/ pro + 3 év garancia + beszámítok
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Playstation 5 Pro 2 TB -- Digital -- (2028 márciusig Garis)
- PlayStation VR2
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest