Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hohoo
senior tag
jólvan, legyen igazatok ips kommandósok. Tehát nekem itthon nincs tv-m sőt a rokonságnak sincs, ugyanis mind 32" alatti(vagy ha nagyobb akkor crt) és nem ips panelos, meg nem mind a felsorolt márkákból van. Akkor le is vakarom a használati utasításról a tv feliratot, és átírom izé-re, meg betelefonálok a gyártóknak hogy vegyék vissza mer' a ph-s ips 82 centi kommandó kiátkozta a 82 centi és ips alatti modelleket
-
hohoo
senior tag
Fogd már fel hogy attól hogy te kijelented hogy egy tv 32"-tól normális, attól még a fél világ tojik a véleményedre, és vesz kisebbet.
Menjél és mondd el a tv gyártóknak, meg a hülye vásárlóknak, hogy 32" alatt az nem tv mert ők mind hülyék, te meg okos vagyÉn nem tévedtem, max azok akik megalkotják a tv új definícióját: "32"-nál nem lehet kisebb, csak ips/va paneles lehet, csak samsung, sony, panasonic gyárthatja, amúgy meg én mondom meg mi a tv, amire azt mondom nem az azt innentől "izé"-nek kell hívni"
-
hohoo
senior tag
hát ezt nem hiszem el...
Mit nem értesz azon hogy ips paneles monitort, és tv-t is lehet venni, de tn-est is?
Ki írta hogy hogy ips panelon nem mások a képpontok?
Értsd már meg hogy az ips NEM csak tv-n van, ugyanúgy lehet monitoron is, tehát azt kijelenteni hogy azért néz ki máshogy monitoron mert tv-n mások a képpontok, továbbra is marhaság.
(Tv-n egyébként főleg azért zavaró a tn mert a lehető leggagyibb tn paneleket rakták beléjükvan is egy ilyen tv a házban, na arra igaz az összes tn-ről összehordott károgás, ellenben egy régebbi, de egy jó minőségű tn monitor képe sokkal szebb, és a károgások nagy része sem igaz rá...)
-
hohoo
senior tag
Akárhogy is csűröd csavarod, azt írtad hogy a tv és a monitor között nem csak egy tuner a különbség.
De nem lehet ips panelos képjavítós monitort venni? De lehet
Lehet tn panelos kevés képjavítós tv-t venni? LEHET.
Úgyhogy árkategórián belül rohadtul semmi különbség nincs monitor és tv között a tuneren kívül.
Az meg nem érdekel hogy te szerinted mi tv és mi nem, mert te kitaláltad hogy x centitől tv a tv meg ips panellel...Tv-nél sem tudják az emberek mi az a pva meg ips, ugyanúgy mint monitornál... Miért is tudnák? Kit érdekel, főleg hogy a "kifinomult" tn gyűlölők érveit kb 10-el el kell osztani, és úgy jön ki hogy valójában mennyivel jobb az ips vagy a va...
-
hohoo
senior tag
Ja és persze mindenki rögtön új tv-t vesz mi? 1-2 éve még alig volt ips, és kész.
Na meg nem csak az általad felsorolt márkák léteznek, nem mindenki 100-300 ezer közötti sávban vesz tv-t."Nem feltetlenul, deintarlacer a digitalis i forrasokhoz is kell, mozgasinterpolacio szinten, ahogy a mindenfele kontraszt- meg egyeb buveszkedesek is."
Deinterlacer még is mi a jó fenének kéne egy monitorra ha a videokártyák alapból tudják?
Amúgy hol találni még i-s forrást? Ritka mint a fehér holló. ráadásul a konzolok progresszívet adnak ki magukbólAz egész abból indult ki, hogy valaki mentegetni akarta az xboxot a subhd felbontás miatt, hogy az csak monitoron néz ki rosszul, tv-re van tervezve azon jó, mert máshogy vannak elrendezve a képpontok...
-
hohoo
senior tag
Ennyi marhaságot honnan tudsz összehordani? tv 90%-ban ips LOL alig lehet kapni nem tn-es tv-t, kb olyan ritka az ips mint a monitoroknál. Képjavító mechantizmusok monitoron is vannak (de minek?) de a képjavítók nagy része amúgy is az analóg adás képhibáinak javítására szolgál.
Ja hogy te megmondod hogy x centitől ips panellel tv a tv, meg konzolos 130 ezerért vesz tv-t? attól még semmi nem lesz igaz belőle
-
hohoo
senior tag
És ezt csak úgy gondolod? Crt-nél érthető volt, mert a monitoroknál sokkal nagyobb felbontásra van szükség, míg a tv-re elegendő a kis felbontás. De a hd korában már ugyan az a felbontás és a képméret is nagyjából, így mi értelme különböző paneleket gyártani tuneres(tv) és tuner nélküli monitorba
-
hohoo
senior tag
Nem, ugyan olyan játékok vannak(persze a szim kivételével mert az nincs konzolon). A szimulátorok meg a legélvezetesebbek, ha valaki tényleg autókázni akar.
forza 3-al játszottam pár órát, annyira nem vagyok elszállva tőle, átlagos versenyzős játék, nem hozott lázba igazán.
Nekem ha sima versenyes játék akkor legyen durván élethű, ha nem sima versenyes hanem van benne valami extra(rendőrség, illegális verseny) akkor nem kell full élethű de azért autónak érződjön. Ezt teljesítené is az új nfs hot pursuit, ha az autók nem olyanok lennének mint egy finghajtásos szappantartó...(#68) buksovac: az a gáz hogy ez csak néhány játéknál van így. Én addig nem is veszek saját konzolt amíg ez így van, mert nem vagyok hajlandó bohóckodni a kontrollerrel...
-
hohoo
senior tag
válasz
FuRiONight #15 üzenetére
őő amd llano 500 gflops
na meg egy erősebb gpu már 1500 fölött van.
Érdekes kijelentés egyébként hogy konzolra több játék van, úgy hogy bizonyos kategóriák pl rendes szimulátorok, normális rts-ek, meg az a mmo-k egy az egyben hiányoznak róla.
ugribugri japán rpg-k meg szuperhősös autoaim fps-ek, és arcade autós játékokból több van rajta, de nem hiszem hogy ezek olyan sok embernek hiányoznának pc-n
Új hozzászólás Aktív témák
gp Az AMD szerint az Xbox360 utódja képes lesz az Avatarban látottakhoz mérhető grafikai színvonalra.
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest