Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
alevan
őstag
válasz
jonnyjoker01 #30 üzenetére
-
Lomha 8V
addikt
válasz
Bjørgersson #3 üzenetére
Azt ne is mondd, mert borzalmas nagy csalódás volt.
-
Blyan
félisten
Nem tudom, de ezek már Marvel szuperhősöket megszegyenítő módon ugranak és másznak a falakon. AC 6-ban már repülnek is.
Amúgy jól néz ki maga a játék. -
alevan
őstag
válasz
tatararpad #28 üzenetére
Van képregény.
-
tatararpad
őstag
Remélem még az én életemben eljutnak az orosz forradalomig. Egy erről szóló AC játék kifejezetten érdekelne.
-
wolfman
veterán
annyira új felfogással estek neki a játéknak, mintha nem egy széria folytatását, hanem egy vadonatúj programot alkottak volna.
Ez alapvetően nem annyira jó hír, sőt.
-
djculture
félisten
válasz
dergander #24 üzenetére
Azok a régi konzolokra készültek mondom, egyszer már írtam. Az új játékokkal sokkal több meló van mint azokkal ezért is jelentette be a ubisoft is hogy nemsokára nem fog kiadni már régi szériára semmit befejezi a támogatását mert nem tud elegendő erőforrást biztosítani az új nextgen szériás játékoknak így. Úgyhogy én nem csodálkoznék ha lokalizációra se léenne elegendő erőforrásuk most illetve nem ez lenne a fő irány egy ideig.
-
Garada
őstag
válasz
ViharVadász #19 üzenetére
AC 4 után én is nagy bizalommal várom, nagy favorit volt
-
ViharVadász
őstag
Lenne már itt a megjelenés napja.
Eddigiek alapján nagyon jó játéknak tűnik.
-
jonnyjoker01
veterán
Jól látom, hogy a vér bugos?
Ezen kívül nagyon várom már ezt a részt
-
StanDoFF
tag
válasz
Döglött Róka #5 üzenetére
Hagyjad már azokat a szutykokat! Még ha ingyen is dobnák utánam valamelyiket, akkor is tovább adnám egy csúcs VGA-ért!
Tudod ki akar Full HD tv-n felskálázott "VHS" minőségen játszani! -
Nem semmi,
-
djculture
félisten
válasz
sultansmith #12 üzenetére
Watchdogs az még készült a régi konzolokra is, ugy ahogy a fifa is eddig. Gyanús hogy az új konzolokra készült játékoknál marad a szokásos 4-6 nyelv
-
sultansmith
senior tag
válasz
djculture #11 üzenetére
Van rá azért esély, ez ubisoft, és itt azért még adnak a részletekre... mármint ebben a tekintetben.
A wacsdogsz is magyar lett.
Az EA politikája már más, a lengyel csapat meg patriotizmusból csinálja meg szerintem a térség lokalizációját, legalább oda, ahol a könyvek is megjelentek.
-
-
dergander
addikt
válasz
sultansmith #8 üzenetére
Igen,lesz magyar felirat.
Nagyon sokan fogják kritizálni a játékot viszont lehet sejteni hogy ez a játék eladásba bizony TOP1 lesz,bármennyire is a hangulata az valami elképesztő.
Az első olyan játék amit már most nem értek... van benne egy Templomos nő akit megmentünk mi mint assassinok,furcsa kanyar a sorozatba? Meglássuk de szerintem akár csak Altair barátunk is belehabarodott a Templomos Mariába ittis ez áll majd fent
-
sultansmith
senior tag
Van valami infó arról, hogy lesz-e benne magyar felirat?
-
Zedz
addikt
válasz
Ugyanmár ...
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Nincs keret rá egyelőre. Az sok. Most kb egy 50k-s konfig van, ha abba kell venni valamit, még mindig előrébb vagyok
-
Ed3r_X_
nagyúr
Szép, szép, de gépigényt nyomhatnának már, ne utolsó pillanatban kelljen ezt-azt venni
-
Bjørgersson
félisten
Ilyesmi rizsát mintha a III megjelenése előtt is olvashattunk volna.
-
törölt tag
Nemistudom, a coop meg a guggolas nem igazan tunik gamechanger-nek ... vagy lemaradtam valamirol?
-
Neoteric
addikt
Csak aztán legyen alapja a szövegelésnek. Nem vagyok egy kimondott AC fan, de ezt a részt várom.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Vincent Pontbriand, az Assassin's Creed Unity producere egy videóban meséli el, mennyire új alapokra helyezték a sorozatot az első, kizárólag aktuális generációra érkező fejezetben.
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest